- 30 Mart 2012
- 4.565
- 8
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #25.661
Anladım canım siz evliliğe yakınsınız
Biz tanıştıktan çok kısa bir süre sonra sevgili olduk o yüzden ben tanışma tarihimizi söyledim :)
Ben onunla tanıştığım ilk gün ona aşık oldum zaten
o kadar samimiler mi canım :26::26:
Bende yakın bizamanda işe başlıcam inşallah :)
Canım önceden böyle konularda nasıldı yani kız arkadaşlarıyla görüşme konusunda...
haşin hatun :)
Yoo yan yana oturuyolar ama sinir oldum işte ne bileyim....
şşuan aynısı benim başıma geldi canım.
kıyameti kopardım.
şu zamana kadar hiç karışmadım feysine fuysuna ama kapattırıyorum şimdi.
Kızlar benım odunla telde konuştuk aradı hayret bişey...Dedim neden hiç msj atmıyosun diye 'hiç aklıma bile gelmiyo valla' dediOnun babası deyince akan sular duruyomuş o yüzden babası bu durumdayken benımle uğraşamazmışş senin annen hasta olsa senın aklına gelir miyim dedi bende evet gelirsin tabiki msj atarım ben dedim....Soğuk soğuk kapattık teli...........Bide bencil olma en sinir oldugum şey dedi..Ben onunla tartışıp hesap soruyomuşum o bu haldeyken.
Kızlar benım odunla telde konuştuk aradı hayret bişey...Dedim neden hiç msj atmıyosun diye 'hiç aklıma bile gelmiyo valla' dediOnun babası deyince akan sular duruyomuş o yüzden babası bu durumdayken benımle uğraşamazmışş senin annen hasta olsa senın aklına gelir miyim dedi bende evet gelirsin tabiki msj atarım ben dedim....Soğuk soğuk kapattık teli...........
Demekki haklıymışım :) Bi an gereksiz kıskanclık yaptığımı düşünmüştüm ama..Sizin foto nasıldı cok mu samimi ?
yangına körükle gitmek gibi olmasında babası hastayken dansözlü eğlenceye gitmiş ama bi sana mesaj atmak mı aklına gelmemiş.
bende benimkinin bi kızla fotorafını gördm az önce. arkadaş grubuyla gitmişler. 10 kız üç erkek
bende saydım ağzıma geleni. ben seni 6 ay evde bekledim dedim. hangi gün bi arkadaşımla dışarı çıktım falan filan. tabi benmki tamam bebeğim haklısın bebeğim kapatıyımmı bebeğim
Kızlarla çok alakalı bi tip değil normal yan yana oturuyolar ortada bişey yok zaten olsa foto olarak koymaz yani saklar benden ama kıskandım işte ben olmalıydım o salağın yerinde((
şşuan aynısı benim başıma geldi canım.
kıyameti kopardım.
şu zamana kadar hiç karışmadım feysine fuysuna ama kapattırıyorum şimdi.
özrü kabahatinden büyükKızlar benım odunla telde konuştuk aradı hayret bişey...Dedim neden hiç msj atmıyosun diye 'hiç aklıma bile gelmiyo valla' dediOnun babası deyince akan sular duruyomuş o yüzden babası bu durumdayken benımle uğraşamazmışş senin annen hasta olsa senın aklına gelir miyim dedi bende evet gelirsin tabiki msj atarım ben dedim....Soğuk soğuk kapattık teli...........Bide bencil olma en sinir oldugum şey dedi..Ben onunla tartışıp hesap soruyomuşum o bu haldeyken.
Evet canım msj atmak aklına bile gelmiyormuş..Benımkide öyle biyere gitti işte işyerınden kızlar ve erkeklerle..Sevgilin ne güzel kapatayım diyo daha ne :)
Kim olsa kıskanır canım.. Ve üzülürde sakin olun siz ..
Sende sevgilimizle ilgili ne anlatsak kendi sevgilini övüyosun heYa benim sevgilimin bir kızla aynı karede fotosu bile yok
21 yaşındayım dedi bu yaşa kadar bi kızla yanyana çekilmiş fotomu bulamazsın yok çünkü dedi
ben de bugune kadar öyle bir foto görmedim hiçbir yerde
benim sevgilim kızlı erkekli yemeklere, eğlencelere gitmez
kısknın çatlayın da patlayın
bugün annesi yanlışlıkla ağzından kaçırdı işte arkadaşı fotoğraf koymuş felan diye. bende ordan huylandım. arkadaşımdan girdim baktım hemen bide ne göriyim
neyse kapattırdım. çin de de yasak zaten giremez
Ya benim sevgilimin bir kızla aynı karede fotosu bile yok
21 yaşındayım dedi bu yaşa kadar bi kızla yanyana çekilmiş fotomu bulamazsın yok çünkü dedi
ben de bugune kadar öyle bir foto görmedim hiçbir yerde
benim sevgilim kızlı erkekli yemeklere, eğlencelere gitmez
kısknın çatlayın da patlayın