- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #25.721
Telefonun bağlantı kablosu yok mu ya da hafıza kartının pcye takılan kısmı falan
kız yetcek mi
koy koy fıkır werırız bız.bnde koyardım resım ama pcye telden foto atamıom yaaa cok sınır bozuucu
hoşbulduk tatlım sende ne war ne yok sahı konusamadık senle hıc
canım kablom yok bluetoothla atıyordum hep ancak bluetooth calısmıyor mu nedır oc değişti bunda yapamadım
canım sevgılın gelmıcekmı senın gittigin yere oda gelsın aslında yenı bı yer sıze ıyı gelır belkı.Ne olsun canım iyiyim allaha şükür yok bi yaramazlık
Tek sorun şehir değişikliği yapma ihtimalim var o biraz canımı sıkıyor kesinleşicek bi kaç haftaya kadar bundan dolayı sıkıntılıyım biraz onun haricinde yok bi sorun
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hazırlıklar
tatlım bluetoohtu takıyorum sımge bıle cıkmıyo yaaa nıye oylekı dur bı tekrar bakayım ama kac kere denedım olmadıBluetooth ayarlarını falan kontrol ettin mi
canım sevgılın gelmıcekmı senın gittigin yere oda gelsın aslında yenı bı yer sıze ıyı gelır belkı.
napıyım canım ii gidio kaynanamgil gelıyo bu haftasonu bıze de bır hafta snra felan gelırler.kıyafet ayakkabı her sey hazır.
tatlım bluetoohtu takıyorum sımge bıle cıkmıyo yaaa nıye oylekı dur bı tekrar bakayım ama kac kere denedım olmadı
Oda gelsin istiyorum ama keşke istemekle olsa canım..
Oda istiyor ama çalışıyor burda kendi çıkarsa tazminatı yanıcak ama çalıştığı yerde bi çok kişi çıkarılcak yakın zamanda oda çıkarılırsa gelebilir ancak...
Çıkarsınlarda geleyim diyor ama bizim dememizle olsa
hmm hakkınızda hayırlısı olsun canım
Nasilsiniz kizlar
Nasil oliyim tatlim ders calisiyorum.
Bu arada Herkese hayirli kandiller kizlar.
Kızlar dün gece 2buçuk sularında eski sevgilim msj attı
''Sen benim meleğimdin.. Sana benim ol diyemem ama sevgilinden vazgeçip benim olur musun yine?'' demiş
De get dedim başıma bela mı açacaksın sen evliyim ben dedim kocam msjını görse cinayet çıkardı napıyon sen sakın bi daha msj atma dedim
Şok olmuştur artık
Kızlar dün gece 2buçuk sularında eski sevgilim msj attı
''Sen benim meleğimdin.. Sana benim ol diyemem ama sevgilinden vazgeçip benim olur musun yine?'' demiş
De get dedim başıma bela mı açacaksın sen evliyim ben dedim kocam msjını görse cinayet çıkardı napıyon sen sakın bi daha msj atma dedim
Şok olmuştur artık
çok güldüm yaaraştırmaya başlamıştır çocuk şimdi
Anlatım bozukluğu yapmış gerzek :)))
Benim ol diyemem deyipte benim ol demekte neyin nesi :)))
eheheh dengesiz işte
bundan 5-6 ay önce de msj atmıştı
yine sen benim meleğimdin fln tarzı msjlar
ben onu terketmiştim ya çok maçoydu aşırı kıskançtı ve çok kısıtlayan bir tip
şimdi msj atmaz heralde artık
eheheh dengesiz işte
bundan 5-6 ay önce de msj atmıştı
yine sen benim meleğimdin fln tarzı msjlar
ben onu terketmiştim ya çok maçoydu aşırı kıskançtı ve çok kısıtlayan bir tip
şimdi msj atmaz heralde artık