Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kız yetcek mi

koy koy fıkır werırız bız.bnde koyardım resım ama pcye telden foto atamıom yaaa cok sınır bozuucu

hoşbulduk tatlım sende ne war ne yok sahı konusamadık senle hıc

Ne olsun canım iyiyim allaha şükür yok bi yaramazlık
Tek sorun şehir değişikliği yapma ihtimalim var o biraz canımı sıkıyor kesinleşicek bi kaç haftaya kadar bundan dolayı sıkıntılıyım biraz onun haricinde yok bi sorun
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hazırlıklar

canım sevgılın gelmıcekmı senın gittigin yere oda gelsın aslında yenı bı yer sıze ıyı gelır belkı.
napıyım canım ii gidio kaynanamgil gelıyo bu haftasonu bıze de bır hafta snra felan gelırler.kıyafet ayakkabı her sey hazır.

Bluetooth ayarlarını falan kontrol ettin mi
tatlım bluetoohtu takıyorum sımge bıle cıkmıyo yaaa nıye oylekı dur bı tekrar bakayım ama kac kere denedım olmadı

Son düzenleme:

Oda gelsin istiyorum ama keşke istemekle olsa canım..
Oda istiyor ama çalışıyor burda kendi çıkarsa tazminatı yanıcak ama çalıştığı yerde bi çok kişi çıkarılcak yakın zamanda oda çıkarılırsa gelebilir ancak...
Çıkarsınlarda geleyim diyor ama bizim dememizle olsa

hmm hakkınızda hayırlısı olsun canım

herkese hayırlı kandiller,kızlar bugün hepinizin duarı kabul olur ,İNŞALLAH ALLAHIM duarımızı kabul etsin bu gece AMİNNN

iyi akşamlar hayırlı kandiller kızlar hepimizin duaları inş kabul olur , herkes en kısa zamanda hayırlısıyla sevdiceğine kavuşur

Kızlar dün gece 2buçuk sularında eski sevgilim msj attı

''Sen benim meleğimdin.. Sana benim ol diyemem ama sevgilinden vazgeçip benim olur musun yine?'' demiş

De get dedim başıma bela mı açacaksın sen evliyim ben dedim kocam msjını görse cinayet çıkardı napıyon sen sakın bi daha msj atma dedim

Şok olmuştur artık

çok güldüm ya araştırmaya başlamıştır çocuk şimdi

Anlatım bozukluğu yapmış gerzek :)))
Benim ol diyemem deyipte benim ol demekte neyin nesi :)))

çok güldüm ya araştırmaya başlamıştır çocuk şimdi

Anlatım bozukluğu yapmış gerzek :)))
Benim ol diyemem deyipte benim ol demekte neyin nesi :)))

eheheh dengesiz işte

bundan 5-6 ay önce de msj atmıştı

yine sen benim meleğimdin fln tarzı msjlar

ben onu terketmiştim ya çok maçoydu aşırı kıskançtı ve çok kısıtlayan bir tip

şimdi msj atmaz heralde artık

ne kadar gurusuz insanlar var senin sevgilin olduğunu bile bile birde kaç yıl önce olmuş olay niye insan mesaj atar ki ayıp diye bir şey var

Sende diyeydin ya biraz daha yazarsan azrailin olucam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…