Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canım sizin için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun hiç takma kafana herşey olacağına varıyo :)

inşallah canımm. hepimizin hakkında hayırlısı.

Ben annemi uyardım amaaa 'bana kart veriyosun kediye ciğer emanet ediyosun ona göre' dedim aldı napıyımmm :))) Ay bende neler neler alırım ama çokta harcamamam lazımm :)

Bende hep çok harcamamam lazım diyorum ama ipin ucu kaçıyor :)
Ama ne var ortada yine bir şey yok :)
Birde ben çalışmaya başlayınca ne yapacağım bilmem :)))

Ben annemi uyardım amaaa 'bana kart veriyosun kediye ciğer emanet ediyosun ona göre' dedim aldı napıyımmm :))) Ay bende neler neler alırım ama çokta harcamamam lazımm :)

önemli olan ödemek zaten tut kendini bence bende de babamın ek kartı var hani ne olur ne olmaz acil bişi olduğunda harcama yaparsın diye verdi ama ben kendimi engelliyorum hep kullanmıyorum onu zaten hep uyarıyor bak dikkatli ol ben onu sana acil durumlar için verdim diye çünkü beni biliyor yani ben kendimi tutamıyorum alışverişte

seninkinin bir ara kafasına birşey düşüyor çok iyi oluyor
sonra yine eski hali

Evet canım ama ne kadar iyi olursa olsun buluşma problemımız hep vardı bizim..Bakıyorum etrafıma milletin sevgilisi 10 saatlik yola gidiyo yaa :) Buarada annem beni gebzeye gönderecek galibaa geçmiş olsuna gidersin bi ara dediii

Ay napcaz benim 1 haftam var bide gerçi bişeyler yapmasam mı diye düşünmüyorda değilim
benim aklıma birşeyler geliyor
çok güzel bir şiir gibi bişi buldum onu kendi sesimle kaydedip 14 şubat günü buluşmadan önce mailine atmayı düşündüm birde hediye alayım dedim
ama hiç beceremem şiir okumayı flan sesim titrer

Bende psikolojik danışmanlık ve rehberlik istiyorum fakat öğretmen olarak değil :)

üni 1 ve 2 deyken ne hayallerim vardı okul bitince devlete atanmak istedim canım ama beklediğimden daha zor duygusal olarak çok yıpranıyorsun. sen ne düşünüyorsun ?

kızlar bugün annem benim çeyizime bir peluş taşlı maşlı çok kokoş bir battaniye aldıı bayıldım yaa alırken

Aaaa süper bi fikir bu yapabilirsen yap valla eminim çok hoşuna gider. Yanınada bi hediye alırsın.
Yapmalısın

Bende hep çok harcamamam lazım diyorum ama ipin ucu kaçıyor :)
Ama ne var ortada yine bir şey yok :)
Birde ben çalışmaya başlayınca ne yapacağım bilmem :)))

Ben çalışmıştım ya bi ara insanın kendi parasını harcaması kadar güzel birşey yokk :) Bu mayısta yine çalışıcam kısmetsee :))

sen gittikten sonra onunda gelmesi lazım
sen kız başına gidiyorsunda o gelemezse çok ayıp etmiş olur

Yok ya bende tutarım kendimi işin şakası oo :)) Annem ödeyecek sonucta dikkatli olmam gerek...

ben sevgililer gününü kutlamıyorum artık bu yıl itibariyle
bir hristiyan papazı anma günüymüş çünkü

Aaaa süper bi fikir bu yapabilirsen yap valla eminim çok hoşuna gider. Yanınada bi hediye alırsın.
Yapmalısın
ay canım çok sağol sen böyle diyince kendime güvenim geldi
evde kimse yokken güzel bir fon müziği bulup denemem lazım
zaten 14 şubata kadar beğenmeyip 100 kere kayıt yaparım kesin

Benim kv de çok dindar baya dindar

Evlendirelim sizi diye tutturuyor da babam izin vermiyor işte

ay ben çok tırsıyorum yaa valla. iki sene önce bi kere arkadaş ortamıyla birlikte görmüştüm babasını. arkadaşlarla onlara yemeğe gitmiştik o zaman yani şeker adam ama iş ciddiye binince nasıl olucak bilmiyorum. o zaman 3 dk anca gördüm yani. ama hatırlıyomuş beni yaa. geçen sarma yollamıştım çok beğenmiş hepsini o yemiş nerdeyse
yani aslında sever beni bence ama yinede tırsıyorum ben.

kızlar bugün annem benim çeyizime bir peluş taşlı maşlı çok kokoş bir battaniye aldıı bayıldım yaa alırken

Bende cok severim taşlı, pırıltlı şeyleri yaa güle güle kullan canımcım :) Buarada cvp vermedınnn bişey alıyo mu diye sormustun yaa sevgililer günü ve dogum günüm hariç bişey görmedim dahaa yazdım

ben sevgililer gününü kutlamıyorum artık bu yıl itibariyle
bir hristiyan papazı anma günüymüş çünkü

evet canım öyle biz de kutlamıyoruz zaten

Ama o gün tesadüfi olarak bizim için anlamlı bir gün

Sevgilim bana 14 şubat 2010 da yüzük takmıştı

Bizim yıldönümümz 13 mart aslında benim safım tarihleri karıştırmış 14 şubat zannetmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…