- 26 Şubat 2011
- 1.596
- 2
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #25.621
Canım sizin için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun hiç takma kafana herşey olacağına varıyo :)
Canım senin kp ve sevgili çılgın, kv ise mantıklı
kız aynen yaa valla. bide kv modern ama kp çok dindar baya dindar yani.
bugün karşılaşma ihtimalimiz vardı kp ile ödüm koptu varya. ne biliyim adam saçıma takar ojelerime takar felan diye
Ben annemi uyardım amaaa 'bana kart veriyosun kediye ciğer emanet ediyosun ona göre' dedim aldı napıyımmm :))) Ay bende neler neler alırım ama çokta harcamamam lazımm :)
Ben annemi uyardım amaaa 'bana kart veriyosun kediye ciğer emanet ediyosun ona göre' dedim aldı napıyımmm :))) Ay bende neler neler alırım ama çokta harcamamam lazımm :)
seninkinin bir ara kafasına birşey düşüyor çok iyi oluyor
sonra yine eski hali
benim aklıma birşeyler geliyorAy napcaz benim 1 haftam var bide gerçi bişeyler yapmasam mı diye düşünmüyorda değilim
Bende psikolojik danışmanlık ve rehberlik istiyorum fakat öğretmen olarak değil :)
benim aklıma birşeyler geliyor
çok güzel bir şiir gibi bişi buldum onu kendi sesimle kaydedip 14 şubat günü buluşmadan önce mailine atmayı düşündüm birde hediye alayım dedim
ama hiç beceremem şiir okumayı flan sesim titrer
inşallah canımm. hepimizin hakkında hayırlısı.
Bende hep çok harcamamam lazım diyorum ama ipin ucu kaçıyor :)
Ama ne var ortada yine bir şey yok :)
Birde ben çalışmaya başlayınca ne yapacağım bilmem :)))
sen gittikten sonra onunda gelmesi lazımEvet canım ama ne kadar iyi olursa olsun buluşma problemımız hep vardı bizim..Bakıyorum etrafıma milletin sevgilisi 10 saatlik yola gidiyo yaa :) Buarada annem beni gebzeye gönderecek galibaa geçmiş olsuna gidersin bi ara dediii
önemli olan ödemek zaten tut kendini bence bende de babamın ek kartı var hani ne olur ne olmaz acil bişi olduğunda harcama yaparsın diye verdi ama ben kendimi engelliyorum hep kullanmıyorum onu zaten hep uyarıyor bak dikkatli ol ben onu sana acil durumlar için verdim diye çünkü beni biliyor yani ben kendimi tutamıyorum alışverişte
kızlar bugün annem benim çeyizime bir peluş taşlı maşlı çok kokoş bir battaniye aldıı bayıldım yaa alırken
ay canım çok sağol sen böyle diyince kendime güvenim geldiAaaa süper bi fikir bu yapabilirsen yap valla eminim çok hoşuna gider. Yanınada bi hediye alırsın.
Yapmalısın
Benim kv de çok dindar baya dindar
Evlendirelim sizi diye tutturuyor da babam izin vermiyor işte
kızlar bugün annem benim çeyizime bir peluş taşlı maşlı çok kokoş bir battaniye aldıı bayıldım yaa alırken
ben sevgililer gününü kutlamıyorum artık bu yıl itibariyle
bir hristiyan papazı anma günüymüş çünkü
sen gittikten sonra onunda gelmesi lazım
sen kız başına gidiyorsunda o gelemezse çok ayıp etmiş olur
Hayırlı olsun canım Allah kullanmayı nasip etsin
benim annem de bana süveter ördü kargoyla yolladı bugün çok güzel oldu