• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ooo topikte ki herkes birer birer gidiyor bu ne hız yahuu adah bundan 3 -4 ay önce hepimiz evde kaldık demiyormuuyduk vay anasını nasip işte yaa
yakında bu topiğin adı değişir evli kızlar topiği olur ben size diyim o zaman beni içeri kabul etmezsiniz heralde:9:

ooo topikte ki herkes birer birer gidiyor bu ne hız yahuu adah bundan 3 -4 ay önce hepimiz evde kaldık demiyormuuyduk vay anasını nasip işte yaa
yakında bu topiğin adı değişir evli kızlar topiği olur ben size diyim o zaman beni içeri kabul etmezsiniz heralde:9:

Kız ozaman bende gelemem topiğe çok küserim almazlarsa :63:

Böyle diyip diyip yıldırım nikahıyla siz giderseniz görürüm ben sizi :27:

Bu işler hiç belli olmaz canım :27:
Yahu yaş oluyor 9 gün sonra 24 :ssz:
Bu sene evlenirsem ideal yaşımda evlenmiş olacağım :1:

Aynen bende o yaşlarda evlenmek istiyorum :) Bizim en az 2 yılı bulur evlenmemiz zaten bi kız için en güzel yaşlar 24-25 falan :) Helede benım gibi 1 den fazla çocuk düşünüyosa :)

Aynen bende o yaşlarda evlenmek istiyorum :) Bizim en az 2 yılı bulur evlenmemiz zaten bi kız için en güzel yaşlar 24-25 falan :) Helede benım gibi 1 den fazla çocuk düşünüyosa :)

Ben 1 den fazla düşünmüyorum ama tabi belli olmaz.
Benim küçüklükten beri ideal yaşımdı bu erken evlenmicem geçte evlenmicem derdim.
Allah'ta gönlüme göre tam vaktinde çıkardı karşıma sevgilimi :16:

Ben 1 den fazla düşünmüyorum ama tabi belli olmaz.
Benim küçüklükten beri ideal yaşımdı bu erken evlenmicem geçte evlenmicem derdim.
Allah'ta gönlüme göre tam vaktinde çıkardı karşıma sevgilimi :16:

Ben tek çocuk oldugum için sanırım 2 tane falan istiyorummm Allahım nasip ederse :)

biz de 14 şubat 2010 dan beri yüzük takıyoruz

o kadar çok alışmışım ki yüzüğüme çıkardığım zaman garip geliyor

sanki parmağım üşüyor kendimi kötü hissediyorum

Back