• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yok canim hava atmak icin degil vallahi

Amsteramda zaten 24 saat beraberiz

Biraz internette takilayim diyorum trip atiyor internette takiliyorsun benle ilgilenmiyorsun die

Surekli balayı ciftleri gibi koklasalım istiyor

Harbiden bunaliyorum biraz ondan uzaklasip baska yere oturmak istiyorum filan

Telefonla birilerini ariyorum 2 dk sonra oflamaya puflamaya basliyor benle ilgilenmiyorsun diye

ben hiç sıkılmam ilgiden heralde ya ilrede evlenince mesela ilgi manyağı yapsa beni daha fazla isterim öff yeter artık demem yani tv izlerken kucağına oturtup birlikte sarılarak otursak bütün gece sıkılmam heralde yani:9:

psikolojik danışmanım ama kelin merhemi olsa diyorum :D

Hımmm kendime bile aklım ermiyor diyosun sana nasıl yardımcı olayımmm :) Sakinleştirici mi kullansam diyorum eskiden kullanıyordum insan asalak gibi oluyo bide kilo yapıyo ya antidepresanlar :26:

kizlar hadi terapi yapalim

Ben bir yerde okumustum iliskimizden memnun olmadigimiz zaman sebgilimizin guzel yonlerinden bahsetmeliymisiz

Hadi oyle yapalim herkes sirayla 1 tane guzel ozellik soylesin sevgilisine dair

Ben bir yerde okumustum iliskimizden memnun olmadigimiz zaman sebgilimizin guzel yonlerinden bahsetmeliymisiz

şuan ben o kadar sinirliyim ki ona iyi yönleri aklıma gelmiyor malesef hıhh:63:

Güvenilirdir,dürüsttür :) Benımki msj attı kızlar 'yarın cok büyük bi gün' yazmış neden yazdım bakalım ne cvp gelecek...

Hımmm kendime bile aklım ermiyor diyosun sana nasıl yardımcı olayımmm :) Sakinleştirici mi kullansam diyorum eskiden kullanıyordum insan asalak gibi oluyo bide kilo yapıyo ya antidepresanlar :26:

canım ilaç kullanma ya gerekli olmadığı sürece kendi adıma sağlıklı bulmuyırum bi de şu var sen bildiğim kadarıyla çalışmıyorsun o çalışıyor artı babasının durumu var ve zaman ona daha çabuk geçiyor seni aksattığının farkına bile varanıyordur sabır sadece her şeyin güzl olabilceğini düşünsen birazcık :D

Babasının vücut taraması varmış eğer hastalık diğer organlara sıçradıysa bittik eğer sıçramadıysa umut varmış yazmışş..İnşallah sıcramamıştır :(

sevgilim bana kendimi her zaman çok özel hissettirir :D benim takıldığım noktalar yerine hep en güzelini bana gösterir

canım ilaç kullanma ya gerekli olmadığı sürece kendi adıma sağlıklı bulmuyırum bi de şu var sen bildiğim kadarıyla çalışmıyorsun o çalışıyor artı babasının durumu var ve zaman ona daha çabuk geçiyor seni aksattığının farkına bile varanıyordur sabır sadece her şeyin güzl olabilceğini düşünsen birazcık :D

Evet ben 5-6 yıl öncesi kullanmıştım saf gibi yapıyodu :) Düşünüyorumda olmuyo canım yaa tam mutlu olucam diyorum farklı şeyler cıkıyo üzüleceğim :(

Babasının vücut taraması varmış eğer hastalık diğer organlara sıçradıysa bittik eğer sıçramadıysa umut varmış yazmışş..İnşallah sıcramamıştır :(

Pet taramasi yapilacak tatlim

Cok berbat bir sey ablama 3-4 kere yaptilar

Pet ten sonra hastaya yaklasmak dokunmak yasak olur

Cunku dokunrsan sana zarar verir

Ben de inadina ablama yaklasir dokunur onu operdim

Pet taramasi yapilacak tatlim

Cok berbat bir sey ablama 3-4 kere yaptilar

Pet ten sonra hastaya yaklasmak dokunmak yasak olur

Cunku dokunrsan sana zarar verir

Ben de inadina ablama yaklasir dokunur onu operdim

Bizim bi akrabada rahim kanseriydi bayramda geldiklerinde bana yaklaşmayın pek radyasyon mu ne yayıyorum zarar verir size demişti o mu ki ??

Semiramis Allah yardımcınız olsun canım hem onun için hem senin için.
İnşallah sıçrama falan olmaz da tedavisi daha iyi olur.

Bu arada kızlar Şubat ayında beni istemeyi planlıyorlar :77:

evet canim o

Bildigin radyasyonu hissediyorsun cok acayip bisey

Midem filan bulaniyor boyle ablama dokununca elektrik carpar gibi oluyordu :1:

Hımmm zor bişeymiş ozaman gerçektende yaa Allahım yardımcısı olsunn fatihin babası ve nice kanser hastalarının...

Amin canım cok sağol...Ayy cok sevindimmm senide veriyoruz demekk Allahım tamamına erdirsinn :))

Superrr !!! :46::46::46:

Hımmm zor bişeymiş ozaman gerçektende yaa Allahım yardımcısı olsunn fatihin babası ve nice kanser hastalarının...

Amin kuzum amin

Back