• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Tek çocuk helede erkekse zordur ama söyleyeyim aile tamamen ona düşkün olur el bebek gül bebek büyümüştür benım gbi :)) Kendimdende biliyorum yaniii :))

Of hem de ne ele bebek gül bebek :1:
Ailesi şimdi ona düşkün olduğu kadar bana da düşkün
Annesi çok şeker bi insan genç kızlara taş çıkartır :1:
Zaten hep derler Bi oğlum vardı şimdi kızım da oldu diye
E o da bizim ailenin ilk damadı olacak bizde de sevgilimin yeri bi ayrı

Of hem de ne ele bebek gül bebek :1:
Ailesi şimdi ona düşkün olduğu kadar bana da düşkün
Annesi çok şeker bi insan genç kızlara taş çıkartır :1:
Zaten hep derler Bi oğlum vardı şimdi kızım da oldu diye
E o da bizim ailenin ilk damadı olacak bizde de sevgilimin yeri bi ayrı

Tek çocukta aile özellikle dahada önemli :) Benım babam evin tek oğluymuş mesela babaannem hep kıskanırmış annemden hatta benden bile beni kucağına alıp sevince bırak onu diyomuş babama :) Senin aile iyi Allahtan inşallah hep böyle olur :nazar:

Oh oh maşallah! :) Sinir hastası olursun kız okadar çocukla uğraşılır mı :)

Peygamber efendimiz ben kıyamette ümmetimin çokluğuyla övüneceğim demiş

Bizim de sevgilimle hayalimiz bol çocuklu dindar bir yuvaya sahip olmak Allah nasip ederse

Hafız çocuklarımız olsun istiyoruz

Eee ben boşuna mı ilahiyat okuyorum iyi bir din eğitimi vermek için evvela iyi bir dini bilgiye sahip olmak gerekir

Ben boşuna mı hafız olmaya çalışıyorum çocuklarımı da hafız etmek için

Sevgilim bir gün msj attı çocuklarımızın hafız olmasını istiyorum ama başkalarına güvenemiyorum sen hafız ol çocuklarımıza da sen ezberlet demişti

Ben de tamam dedim o günden beri ben hafızlık yolundayım :16:

Tek çocukta aile özellikle dahada önemli :) Benım babam evin tek oğluymuş mesela babaannem hep kıskanırmış annemden hatta benden bile beni kucağına alıp sevince bırak onu diyomuş babama :) Senin aile iyi Allahtan inşallah hep böyle olur :nazar:

Aileyle hatta akrabalarıyla falan hiç sorunum yok çok şükür.
Zaten belli mesafeyi her zaman korudum bundan sonra da böyle gider

Peygamber efendimiz ben kıyamette ümmetimin çokluğuyla övüneceğim demiş

Bizim de sevgilimle hayalimiz bol çocuklu dindar bir yuvaya sahip olmak Allah nasip ederse

Hafız çocuklarımız olsun istiyoruz

Eee ben boşuna mı ilahiyat okuyorum iyi bir din eğitimi vermek için evvela iyi bir dini bilgiye sahip olmak gerekir

Ben boşuna mı hafız olmaya çalışıyorum çocuklarımı da hafız etmek için

Sevgilim bir gün msj attı çocuklarımızın hafız olmasını istiyorum ama başkalarına güvenemiyorum sen hafız ol çocuklarımıza da sen ezberlet demişti

Ben de tamam dedim o günden beri ben hafızlık yolundayım :16:

harikasın şekerim yaaa bayılıyorum senin bu ALLAH aşkına elbette hepimiz çok seviyoruz ALLAHIMIZI çok şükür ALLAHIM aşkını hiç bitirmesin içimizden
artık ben merak ettiklerimi sana sorarım dini şeyleri falan hafız arkidişimiz boşuna mı var kız:34:

Son düzenleme:
harikasın şekerim yaaa bayılıyorum senin bu ALLAH aşkına elbette hepimiz çok seviyoruz ALLAHIMIZI çok şükür ALLAHIM aşkını hiç bitirmesin içimizden
artık ben merak ettiklerimi sana sorarım dini şeyleri falan hafız arkidişimiz boşuna mı var kız:34:

Sağol bitanem ya yazdıkların beni çok onure etti

Ben müslüman kimliğimle her zaman övündüm hiç bir zaman da gizlemedim

Ben okulda hoca derse niye geç kaldın dediğinde hiç çekinmeden namazdaydım derim

Hoca kızarsa da kızsın dersten kovarsa da kovsun

Hz Ömer demişti galiba Hz Osman da olabilir ''Bizim şöhretimiz müslüman olmamızdır''

Sorun olursa sor tabi canım cevaplamaya çalışırım inşAllah

Olsun yavrum yaaa elbet sende o bembeyaz gelinliği giyeceksın geç olsun güç olmasınnn :))

İNŞALLAH bebekim ya ALLAHIM ne zaman uygun görürse o zaman olucak çok şükür o kötü bir zaman istemez bizler için o yüzden bekliyoruz bakalım enim ve sevgilim için ne zaman hayırlıysa evlenmek o zaman olsun evlilik ALLAHIM AMİN

Sağol bitanem ya yazdıkların beni çok onure etti

Ben müslüman kimliğimle her zaman övündüm hiç bir zaman da gizlemedim

Ben okulda hoca derse niye geç kaldın dediğinde hiç çekinmeden namazdaydım derim

Hoca kızarsa da kızsın dersten kovarsa da kovsun

Hz Ömer demişti galiba Hz Osman da olabilir ''Bizim şöhretimiz müslüman olmamızdır''

Sorun olursa sor tabi canım cevaplamaya çalışırım inşAllah

tabi ki övünmek lazım bende müslüman olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi böyle bir YARADANA sahip olduğumuz için binlerce kere şükürler olsun ALLAHIM
ben ALLAHIMA aşığım resmen
çok şükür ki müslüman olarak doğmuşum ve çok şükür ki türkiye de doğmuşum ALLAHIM sonsuz şükürler olsun sana AMİN

tabi ki övünmek lazım bende müslüman olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi böyle bir YARADANA sahip olduğumuz için binlerce kere şükürler olsun ALLAHIM
ben ALLAHIMA aşığım resmen
çok şükür ki müslüman olarak doğmuşum ve çok şükür ki türkiye de doğmuşum ALLAHIM sonsuz şükürler olsun sana AMİN

Aşka geldikk :69:

Back