• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bende fatihe hayatım, bebeğim, sevgilim, biriciğim falan derim o sadece bitanem der :/ Onu bunu geçtim insan 1 gül alır yaa illa hediye almak için doğum günü ve sevgililer günü mü olması lazım bi gül 5 tl kadınların en sevdiği şeydir kırmızı bi gül..:19:

erkekler öküz hayatım anlamazlar benim istediğim gibi olaydı varya çokk ilgisiz yaa insan hiç mi sevgilisini merak etmez bi küselim umurunda olmuyor adamın bak şuan küsüs ya çok fena sinir oldum ona elime geçirsem kafa göz patlatasım var

anladim canim ama sana sifrelerini vermemesi hos degil

Bizim sevgilimle sifrelerimiz aynidir

Ben de 4 yildir sevgilimden cicek bekliyorum :27:

Aman mazallah almasınlar mutlu falan oluruzzz :31: Benimki burayı bi okusa ben ne haldeyim o neler düşünüyo diyecek ama napıyım kafama dolamaktansa burda derdimi paylaşıp rahatlıyorum :5:

anladim canim ama sana sifrelerini vermemesi hos degil

Bizim sevgilimle sifrelerimiz aynidir

Ben de 4 yildir sevgilimden cicek bekliyorum :27:

bencede hiç hoş değil ahşap işte ne olacak zaten ben faceini kapat diyorum 1 yıldır nerdeyse kapatmıyor kapatmasın kendi bilir
böyle hiç ummadı bir anda bende face açıp ona inat bütün istek gönderen erkekleri kabul edip listeme ekleyesim var yani intikamım acı olacak böyle yapmaya devam ederse
ya da şeytana uymayayım hadi

Aman mazallah almasınlar mutlu falan oluruzzz :31: Benimki burayı bi okusa ben ne haldeyim o neler düşünüyo diyecek ama napıyım kafama dolamaktansa burda derdimi paylaşıp rahatlıyorum :5:

benimkide okusa keşke buralarıda biraz feyz alsa düzeltse kendini ilgili olsa mesela,sevgi sözlerini çok söylese sevgi pıtırcığı olabilirdim onunla o zaman:9:
ama beyefendi çok meşgul uğraşamaz öyle şeylerle:36:

erkekler öküz hayatım anlamazlar benim istediğim gibi olaydı varya çokk ilgisiz yaa insan hiç mi sevgilisini merak etmez bi küselim umurunda olmuyor adamın bak şuan küsüs ya çok fena sinir oldum ona elime geçirsem kafa göz patlatasım var

Kıyamam ya sizde mi küssünüzz :( Benimkininde umrunda değilimmm baksana insan bi arar napıyosun der..Onların bizi merak etmeleri gerekiyor biz bayanız erkekler kadınların peşinden koşar :)

Burada da paylasmasak gider sevgililerimize patlariz surekli

Burasi bizim iliskilerimiz icin faydali bir yer :27:

bencede hiç hoş değil ahşap işte ne olacak zaten ben faceini kapat diyorum 1 yıldır nerdeyse kapatmıyor kapatmasın kendi bilir
böyle hiç ummadı bir anda bende face açıp ona inat bütün istek gönderen erkekleri kabul edip listeme ekleyesim var yani intikamım acı olacak böyle yapmaya devam ederse
ya da şeytana uymayayım hadi

Aman seytana uyma sen canim kabak senin basina patlat yine :1:

benimkide okusa keşke buralarıda biraz feyz alsa düzeltse kendini ilgili olsa mesela,sevgi sözlerini çok söylese sevgi pıtırcığı olabilirdim onunla o zaman:9:
ama beyefendi çok meşgul uğraşamaz öyle şeylerle:36:

Kuzum benımki okuyoda düzeliyo mu sankiii :) Burayı okusa inadına alacağı varsada bi gül almaz bana öyle o erkekler böyle :)

Burada da paylasmasak gider sevgililerimize patlariz surekli

Burasi bizim iliskilerimiz icin faydali bir yer :27:

Aynen burda yazmasam gerçekten ona patlayabilirim yaniii :( çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutsuzummmmm :14:

uymuyorum zaten gene hadi salon kız çizgimden çıkmıcam
Kıyamam ya sizde mi küssünüzz :( Benimkininde umrunda değilimmm baksana insan bi arar napıyosun der..Onların bizi merak etmeleri gerekiyor biz bayanız erkekler kadınların peşinden koşar :)

evet küsüs çok da umrunda sanki beyefendinin:41:

Kuzum benımki okuyoda düzeliyo mu sankiii :) Burayı okusa inadına alacağı varsada bi gül almaz bana öyle o erkekler böyle :)

benimki de 24 saat ask kuşu olalım istiyor

Ben seni 5 kere öptüm sen beni 1 Kere öptüm buluştuğumuzdan beri der trip atar

Ben sana hep seni seviyorum diyorum sen demiyorsun diye trip atar

Hele amsterdam'da beni öldürdü ya sürekli romantizm yapalım istiyo

Ay ben de skldım 7x24 beraber olmaktan :27:

biz bekarken böyleysek evlenince de kocamız bizimle ilgilenmiyor hep tv karşısında gece sarılıp uyumuyor diye laflarız yaa baksana halimize:9: yine de ALLAH bu günümüzü aratmasın AMİN

benimki de 24 saat ask kuşu olalım istiyor

Ben seni 5 kere öptüm sen beni 1 Kere öptüm buluştuğumuzdan beri der trip atar

Ben sana hep seni seviyorum diyorum sen demiyorsun diye trip atar

Hele amsterdam'da beni öldürdü ya sürekli romantizm yapalım istiyo

Ay ben de skldım 7x24 beraber olmaktan :27:

hava mı atıyorsun kızım burda bize yok çok seni seviyorum diyormuş yok çok ilgiliymiş de hıhh hiç de kıskanmadım ama:63:

biz bekarken böyleysek evlenince de kocamız bizimle ilgilenmiyor hep tv karşısında gece sarılıp uyumuyor diye laflarız yaa baksana halimize:9: yine de ALLAH bu günümüzü aratmasın AMİN

Bizimkiler evlenince cok ilgili kocalar olmazlar yanı şimdi böyleyseler :) Amin canım..Ama benım sinirlerim ciddi ciddi bozuk herşeyden soğudum yani burda psikolog olsaydı keske :43:

hava mı atıyorsun kızım burda bize yok çok seni seviyorum diyormuş yok çok ilgiliymiş de hıhh hiç de kıskanmadım ama:63:

yok canim hava atmak icin degil vallahi

Amsteramda zaten 24 saat beraberiz

Biraz internette takilayim diyorum trip atiyor internette takiliyorsun benle ilgilenmiyorsun die

Surekli balayı ciftleri gibi koklasalım istiyor

Harbiden bunaliyorum biraz ondan uzaklasip baska yere oturmak istiyorum filan

Telefonla birilerini ariyorum 2 dk sonra oflamaya puflamaya basliyor benle ilgilenmiyorsun diye

Back