How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

deli gibi aşık seni ben de çok istiyorum aslında onunla uyanmak her yeni güne ama bilemiyorum bir tarafaım eksik bişiler diyor sanki
sen seninkiyle konuştun mu şu ayrı ev işini ne düşünüyor o konuda İNŞALLAH ayrı ev konusuna sıcak bakıyordur artık

Canımcım artık aynı ev istemiyordu hatta annesiyle konusacaktım ya açarsa gene aynı ev konusunu dedım bana 'sen dediğinin arkasında ol asla karar değiştirme' dedi...İlerde ne olur bilemiyorum :)

Canımcım artık aynı ev istemiyordu hatta annesiyle konusacaktım ya açarsa gene aynı ev konusunu dedım bana 'sen dediğinin arkasında ol asla karar değiştirme' dedi...İlerde ne olur bilemiyorum :)

hayırlısı artık RABBİM hayırlısını nasip etsin
hadi ben yatıyorum canım iyi geceler sana by

iyi olur öyle aman iki gönül bir olunca ALLAH sağlık versin de alırsınız sonra yeter ki akvuşun bir aksilik çıkmadan
sen çok yiyi bir kızsın biliyor musun hürremim be başka biri olsa sevgilinin karşısında ben yeni istiyorum hepsini der bence sen onun başına gelen şansısın hani derler ya yuvayı dişi kuş yapar diye işte hadi bi de derler kimi kadın rezil eder kimi si vezir diye işte sen vezir edenlerdensin ılımlısın bir kere çok takdir ettim
neden seni sevdiğim belli oldu kuzum:29:

canım benım sözlerin benı onure ettı:)) bende senı cok sevıyom bılıyon demı, ben biraz kanaatkarımdır dedıgın gıbı.huzur olsunda gerısı onemlı değil.

Tatlım merakla bekliyoruz güzel evinin fotolarını :) En güzelini yapmışsınız emınım sizin aşkınızlada birleşince mükemmel bi ev olacak :) Tatlı yorgunluklar bunlarrrr Allah bizlerede nasip etsinn :)
amın canım en guzellerını huzur ıcınde sizlere de nasıp etsın ınsallah,ev resımlerını naapıp edıp atıcam ama bnm telin foto kalıtesı dusuk tam net deıl resımler ama olsun bide salon mutfak banyo cektım otekı odalar yok
Günaydın kızlar :3::3:

gunaydın tatlımm

Son düzenleme:

canım benım sözlerin benı onure ettı:)) bende senı cok sevıyom bılıyon demı, ben biraz kanaatkarımdır dedıgın gıbı.huzur olsunda gerısı onemlı değil.

amın canım en guzellerını huzur ıcınde sizlere de nasıp etsın ınsallah,ev resımlerını naapıp edıp atıcam ama bnm telin foto kalıtesı dusuk tam net deıl resımler ama olsun bide salon mutfak banyo cektım otekı odalar yok

gunaydın tatlımm

biliyorum canım kalp kalbe karşıdır derler yani:54:
olsun kız foto kalitesi düşük olsun önemli olan görmek yani çok merak ediyorum bir de çeyizini serince de resim çek

kızlar bişi sorcam sımdı foto yuklemek ıcın bluetotu calıstrmaya calısırken farkettım,benım pc bozulmustu benımkıde bana bılgısayarını vermıstı smdı bluetot kurmaya kalkarken depo d de hiç olmayan bi dosya var içini acamıyorum,acaba sevgılım mı kurdu bunu uzaktan pc me gırebılır mı hanı kontrol ıcın felan gıbısınden gecen sakalasırken senın naaptıgını gorurum ben felan demıstı.bıde pc de sureklı bişi cıkıyo guncellestr yok suraya gonder yok bılmem ne.bnde ıptal basıyorum.sızce boyle bişi olabılır mı.bide benım bluetot cıhazım mavı kurulmaya gerek olmadan takınca calısanlardan ama burda gonderme basarısız dıyodu onceden sımdı bluetotun resmı bıle cıkmıo,karısık oldu ama anlatabıldım mı acaba

kızlar bişi sorcam sımdı foto yuklemek ıcın bluetotu calıstrmaya calısırken farkettım,benım pc bozulmustu benımkıde bana bılgısayarını vermıstı smdı bluetot kurmaya kalkarken depo d de hiç olmayan bi dosya var içini acamıyorum,acaba sevgılım mı kurdu bunu uzaktan pc me gırebılır mı hanı kontrol ıcın felan gıbısınden gecen sakalasırken senın naaptıgını gorurum ben felan demıstı.bıde pc de sureklı bişi cıkıyo guncellestr yok suraya gonder yok bılmem ne.bnde ıptal basıyorum.sızce boyle bişi olabılır mı.bide benım bluetot cıhazım mavı kurulmaya gerek olmadan takınca calısanlardan ama burda gonderme basarısız dıyodu onceden sımdı bluetotun resmı bıle cıkmıo,karısık oldu ama anlatabıldım mı acaba

pek anlamadım canım ama

başkasının pc sini uzaktan kontrol edebiliyorsun öyle bir şey var

benim bir kere pc bozulduğunda bilgisayarcıya götürmeden benim pc evdeyken bilgisayarcı adam oturduğu yerden benim pc yi yönetmişti

bilgisayarım a gir tanımadığın programları kaldır canım istersen

uzaktan bilgisayar kontrol edilebiliyor canım. bilgiayarımda sorun olduğunda sevgilim düzeltmişti ( 14 mesafelik yerden) ben bunu bilmeme rağmen kasmıyorum :D

vayy kerata bi sıkıştırıyım ben sunu bi haltlar mı karıstırıyo ne

canım çok tehlikeli şeyler mesela bir başkasının msn adresinden sana mail atabiliyorlar, ben bi ara paranoyak olmuştum pcyi sürekli temizliyordum ama biri ele geçirince anlıyorsun, mause çubuğu falan hareket ediyor. bir de bilgisayara bir şeyler yüklenip ne yaptığını kaydetebiliyorlar :D

Kızlar nasılsınız ? Ben bildiğiniz gibiyim moralim sıfır benimkinden hiç msj yok ayrılacağız galiba bu gidişle....Hürremcim uzaktan kontrol edilebildiğini duymuştum benimki iletişim danışmanı ya şimdi tel numarasından son 6 ayın msjlarını okuyabiliyomuş özel şifre falan veriliyo iletişim danışmanlarına rahat rahat arkadaslarımla msjlaşamıyorum yeminle ://

Kızlar nasılsınız ? Ben bildiğiniz gibiyim moralim sıfır benimkinden hiç msj yok ayrılacağız galiba bu gidişle....Hürremcim uzaktan kontrol edilebildiğini duymuştum benimki iletişim danışmanı ya şimdi tel numarasından son 6 ayın msjlarını okuyabiliyomuş özel şifre falan veriliyo iletişim danışmanlarına rahat rahat arkadaslarımla msjlaşamıyorum yeminle ://

hadı yaa yuhh özel mözel kalmaz yaaa yanlıs bı uygulama bence.
canım senın durumuna gelınce,hiç mesaj yok dıye ayrılık olmaz senın ılgısızlıge bıraz alısman gerekecek bu süreçte anlayıslı ol canım,suan bırıncı planda olmaman normal,boşuna üzme kendını ok.o mesaj atmıyorsa sen ara nasılsın dıye..

canım çok tehlikeli şeyler mesela bir başkasının msn adresinden sana mail atabiliyorlar, ben bi ara paranoyak olmuştum pcyi sürekli temizliyordum ama biri ele geçirince anlıyorsun, mause çubuğu falan hareket ediyor. bir de bilgisayara bir şeyler yüklenip ne yaptığını kaydetebiliyorlar :D

canım ılk yazdıgın kısım değil oyle olsa bende anlarım da ıkıncı yazdıgın olabılır

ya insan kendini izleniyo gibi hissediyor teknolji bir taraftan özgürlük verip diğer taraftan kısıtlıyor:52:

diğer dedikğini bluetootla ilgili bilmiyorum ama uzaktan bilgisayarını kontrol edebilir canım
benim sevgilim web dizaynır olduğundan biliyorum benim ruhum bile duymazken eskiden pcde ki bütün dosyalarımı ,nerelerde geziyorum hangi sitelere üyeyim ve şifrelerim neler yazıyorum bilmem ne hepsini biliyordu gizli gizli beni takip ediyormuş bir nevi işte tabi sinir olmuştum ben bu olaya o yüzden artık yapmııyordur heralde çünkü en son geçen yıl falan artık öyle şeylerle uğraşmıyorum diyor o yüzden artık takip edilmiyorum yani rahatım hihi
yani demek istediğim kontrol edebilir beybi

vayy kerata bi sıkıştırıyım ben sunu bi haltlar mı karıstırıyo ne

vee sana bir bomba daha söyleyeyim telefonları da dinleyebiliyorlar biliyor musun kimlerle görüştün kimlere msj attın bilmem ne hepsinin kopyası ona gidiyor buda benim başıma geldi ordan biliyorum
gene dedektif gadget sevgilim yapmış bana çok sinirlendim öğrenince ya gerçi ben artık telimle fazla iletişim halinde değilim bir tek ailemle iletişimdeyim ama yani gene de bu bana güvensizlik gibi geliyor bunu duygudğumda yıkıldım ya bu çocuk bana güvenmiyor mu acaba ya ya da çok şüpheci anlamadım gitti bbg de yaşıyor gibiyim özel hayat denen bişi kalmadı
sevgilime diyorum özel hayatım kalmadı senin yüzünden diye bana "senin özel hayatın benim" diyor:31:

Back