How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ayy canım nerelerdesin kızz zilli:29:

Canım biz mayısta taşındık ya demiştim o zaman konuşamicaz die...Taaaa bu vakte kadar netimiz yoktu, dün bağlattık:27: Buralardayım inşallah ama şimdi çıkmam gerek, affedin beni =) Yarın 7'de uyanıcam..Daha sonra bol bol konuşuruz, alırım gelişmeleri..Öpüyorum canım ii geceler :16:

ah bu erkekler biraz üzerine gitme canım kendi döner en kısa sürede şu an bunalımdadır ondan
bir de senin ki azıcık nazlı tavırlı ya o yüzden hemen cevap vermez sıkma canını her şey olucağına verir
bişi sorucam ben bişi kaçırdım sanırım sizin ilişkide nişanlanıyor muydunuz,evlen me mi teklif etti senin ki ne zaman karar verdiniz ve ne zaman nişanlanıcaktınız kız oo fatihte de baya bir değişim gördüm şuan yani eskiden lafını ettirmezdi dimi

Evet karım ol artık, benım ol sabah uyandıgımda seni göreyim yanımda isteyelim seni en yakın zamanda demişti..Hatta ben nisanda demiştim okadar beklemeye ne gerek var demşti ama şimdi o konuları konusamayız babası iyileşene kadar..Evet cok değşmişti ama yine eskisi gibi oldu...

Evet karım ol artık, benım ol sabah uyandıgımda seni göreyim yanımda isteyelim seni en yakın zamanda demişti..Hatta ben nisanda demiştim okadar beklemeye ne gerek var demşti ama şimdi o konuları konusamayız babası iyileşene kadar..Evet cok değşmişti ama yine eskisi gibi oldu...

nasip kısmet be güzelim senin için hayırlısı ne zaman ise o zman olsun evlilik ama hepimiz için
ben hep derim eskiden beri geç olsun ama güç olmasın diye demek ki daha bizim için hayırlı bir zaman değil evlilik için
hem sen kendini evliliğe hazır hissediyo musun kız ben hala hazır değilim sanki gibi

nasip kısmet be güzelim senin için hayırlısı ne zaman ise o zman olsun evlilik ama hepimiz için
ben hep derim eskiden beri geç olsun ama güç olmasın diye demek ki daha bizim için hayırlı bir zaman değil evlilik için
hem sen kendini evliliğe hazır hissediyo musun kız ben hala hazır değilim sanki gibi

Evlilik için hazırım ben ya Fatihle olduktan sonra herşeye katlanabilirim diye düşüyorum onunla evlilik eğlenceli olur en azından sevdiğim için :) Aynen kısmet gerçekten vardr bi hayır herşeyde demek gerekiyor balım :)

Evlilik için hazırım ben ya Fatihle olduktan sonra herşeye katlanabilirim diye düşüyorum onunla evlilik eğlenceli olur en azından sevdiğim için :) Aynen kısmet gerçekten vardr bi hayır herşeyde demek gerekiyor balım :)

deli gibi aşık seni ben de çok istiyorum aslında onunla uyanmak her yeni güne ama bilemiyorum bir tarafaım eksik bişiler diyor sanki
sen seninkiyle konuştun mu şu ayrı ev işini ne düşünüyor o konuda İNŞALLAH ayrı ev konusuna sıcak bakıyordur artık

msn de mi konuştunuz aşk olsun onabize niçin söylemiyor hıh
merak ediyorum onun evinide koysa bari resim yaa:25:

Yok ya msnde değil burda sohbet etmiştik geçen günler
Foto koyacağım dedi bende merak ettim

fıstıklarım telefonumda var evden bırkac kare. ama pc değiştirdım ben blooeetuthla (nası yazılıyodu bu sey:9:)) atamıyom sımdı telden pcye ,terkrar denerım. ondan ekleyemedım buraya.
ıkı gundur temızlık var ayaklarımı hıssetmıyorum artık bayagı yerlestık,çoğu gıttı azı kaldı temızlık olayı bıttı sımdı poşetlerdekı esyalar yerlescek bı,onu da o yapsın:1:
onun esyalarını koyduk sımdılık olanları ama evın bı odası anca doldu:))) yawas yawas alırız içine, yıne de guzel oldu ama bekar evı esyaları da fena deıl

fıstıklarım telefonumda var evden bırkac kare. ama pc değiştirdım ben blooeetuthla (nası yazılıyodu bu sey:9:)) atamıyom sımdı telden pcye ,terkrar denerım. ondan ekleyemedım buraya.
ıkı gundur temızlık var ayaklarımı hıssetmıyorum artık bayagı yerlestık,çoğu gıttı azı kaldı temızlık olayı bıttı sımdı poşetlerdekı esyalar yerlescek bı,onu da o yapsın:1:
onun esyalarını koyduk sımdılık olanları ama evın bı odası anca doldu:))) yawas yawas alırız içine, yıne de guzel oldu ama bekar evı esyaları da fena deıl

kız ne çabuk mobilyaları alıp yerleştiniz ışık hızı gibi oldu daha yeni ev tuttunuz ne ara eşya seçtin

esya secmedık kız,bekar evındekılerı yerlestrdık.eskı esyalar yanı daha yenı almadık

doktor enişte daha önceden almıştı hepsini diyorsun yani yeni demek ki almaya gerek duymadıysanız peki yatak odası var mı bari hani tek yaşıyordu ya ondan sordum
ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin yawruş

doktor enişte daha önceden almıştı hepsini diyorsun yani yeni demek ki almaya gerek duymadıysanız peki yatak odası var mı bari hani tek yaşıyordu ya ondan sordum
ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin yawruş

amın ınsallah yawrum, yok sımdılık duruyor eskı esyalar, yenısını alıcaz ilerleyen zamanlarda,yatak odası var ama alcaz gene
buarada sımdı oturdugumuz eskı esyaları kaplatıp bı odaya koycaz gene atmıcaz.salon takımı alcaz işte bi, bide yatak odası

Son düzenleme:
amın ınsallah yawrum, yok sımdılık duruyor eskı esyalar, yenısını alıcaz ilerleyen zamanlarda,yatak odası var ama alcaz gene
buarada sımdı oturdugumuz eskı esyaları kaplatıp bı odaya koycaz gene atmıcaz.salon takımı alcaz işte bi, bide yatak odası

iyi olur öyle aman iki gönül bir olunca ALLAH sağlık versin de alırsınız sonra yeter ki akvuşun bir aksilik çıkmadan
sen çok yiyi bir kızsın biliyor musun hürremim be başka biri olsa sevgilinin karşısında ben yeni istiyorum hepsini der bence sen onun başına gelen şansısın hani derler ya yuvayı dişi kuş yapar diye işte hadi bi de derler kimi kadın rezil eder kimi si vezir diye işte sen vezir edenlerdensin ılımlısın bir kere çok takdir ettim
neden seni sevdiğim belli oldu kuzum:29:

Tatlım merakla bekliyoruz güzel evinin fotolarını :) En güzelini yapmışsınız emınım sizin aşkınızlada birleşince mükemmel bi ev olacak :) Tatlı yorgunluklar bunlarrrr Allah bizlerede nasip etsinn :)

Back