How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ah ah yare doyulur mu hiç

hele bi de siz 6 ay ayrı kalmışsınız

ben 3 günde kafayı yedim :27:

Ya hiç doyum olmuyor zaten.
Askere gitmeden önce her gün görüşürdük gidince birden boşluk olmuştu.
Şimdi o boşluğu doldurmaya çalışıyoruz :1:
Eski formumuza kavuşacağız yarın yine Aşk'layım :16:

Ya hiç doyum olmuyor zaten.
Askere gitmeden önce her gün görüşürdük gidince birden boşluk olmuştu.
Şimdi o boşluğu doldurmaya çalışıyoruz :1:
Eski formumuza kavuşacağız yarın yine Aşk'layım :16:

Hadi inşaAllah

Eeee evlenin de hiç ayrılmayın bi bütün olun madem gece gündüz birbirinizi öpüp koklayın sarılın sevişin :16:

eVLENİN yaaaaa :16:

ayrı kalmayın artık :)

Hadi inşaAllah

Eeee evlenin de hiç ayrılmayın bi bütün olun madem gece gündüz birbirinizi öpüp koklayın sarılın sevişin :16:

eVLENİN yaaaaa :16:

ayrı kalmayın artık :)

Zaten ailesine kalsa hemen evercekler bizi :27:
Bizim de tek isteğimiz bu. Bir an önce evlenmek ama önce bi kafasını toparlasın.

anladım canım sormayacak mısın bana niye kızgınsın msne gelmedim diye mi diye?

sevgilinin psikolojisi alt üst su an canım o yuzden sor gitsin ya gerekirse özür de dile

fatih de zor bir insan bi de babası hastalanınca daha da zor bir insan olacaktır

çekeceksin mecbur :(

Sordum canım o yüzden kızgınmış uzatmayalım bunda büyütecek bişey yok dedim 'ne demek yok ben bu durumdayken seni görmek istediğime sevineceğine geç oldu diyosun neyse uzatmak istemiyorum' yazmış 'bebeğim :)' diye msj attım cvp yok :31:

Sordum canım o yüzden kızgınmış uzatmayalım bunda büyütecek bişey yok dedim 'ne demek yok ben bu durumdayken seni görmek istediğime sevineceğine geç oldu diyosun neyse uzatmak istemiyorum' yazmış 'bebeğim :)' diye msj attım cvp yok :31:

haklısın hayatım özür dilerim de canım ya

kendimden biliyorum ben de sevgilime çok trip atardım ablam hastayken

hem daha 2 gün oldu ilk şoku atlatamamıştır

haklısın hayatım özür dilerim de canım ya

kendimden biliyorum ben de sevgilime çok trip atardım ablam hastayken

hem daha 2 gün oldu ilk şoku atlatamamıştır

Diledim canım bakalım affedecek mi paşamız :) Ablanı kaybedene kadar hep mi trip attın kuzum ?

Amin canım benim cok büyük bi sabır ve yardıma ihtiyacım var :( Amacı ne ki onu anlamıyorum alttan aldım, güzel sözler yazdım, özür diledim daha ne yapmam lazım :/

Erkekler bebek gibidir
Her daim bakıma ilgiye muhtaçlar ve nasıl mutlu edeceğini şaşırırsın :31:

Erkekler bebek gibidir
Her daim bakıma ilgiye muhtaçlar ve nasıl mutlu edeceğini şaşırırsın :31:

Kadınlarında ilgiye ihtiyacları vardır.Normal şartlarda aslında erkeklerin bizim peşimizden koşup, ilgilenmeleri uğraşmaları lazım ama bu durum şimdiki zamanda tam tersi.Dünya güzeli bi dostum var kızdaki güzelliği, iyiliği bi görsen 20 dakikada baş rolde oynayan bi kız var ya onun kopyası resmen :) o kızcağızda aynı benım durumumda çocuk ilgisiz, hakaretler ediyo buna kızcağız ne yapacağını şaşırmış durumda bugün ağladı hep :( Erkeklere ne yaparsan yap yaranamıyosun...

Back