How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ama seni kızdırmak için falan böyle şeyler söylüyordu diye hatırlıyorum :44:
Yanlış mı hatırladım acaba :44:

kızdırmak için yapardı evet bu sefer 3 gün hiç konuşmadıktan sonra hiç bişey demeden direkt böyle yapınca ciddiye aldım yani anlatabildim mi

canım ya :( sen naptın peki

cevap vermedim ya

Allah Allah neden böyle oldunuz siz canım yaaaa..Sakinleş öncelikle ilk defa ayrılmışsıınız ama Düş geçende ayrıldığınızda sevgilinin kapısına dayanmıştın demişti haklısın demiştin kafam karıştı :26:

ya onlar pek ciddi değildi yani şöyle diyim akşam kavga ederdik sabah barışırdık yani

bitti desek de bitmezdi

bu sefer aradan 3 gün geçtikten sonra ansızın böyle yapınca ciddiye aldım ben

Kızlar bende benımkine 'seni cok seviyorum ben' diye on dk arayla msj attım iki kez cvp vermedi.Sonra iyi misin? yazdım 'iyiyim odamdaym' yazmış 'bende msj gelmeyince bişe oldu sandım yazdım 'yooo sorun yok' yazmışşş offffffffffff :31:

ah canım kıyamam ya sana

sen de hep onu gülümsetmek için uğraşıyorsun aslında

kızdırmak için yapardı evet bu sefer 3 gün hiç konuşmadıktan sonra hiç bişey demeden direkt böyle yapınca ciddiye aldım yani anlatabildim mi

cevap vermedim ya

ya onlar pek ciddi değildi yani şöyle diyim akşam kavga ederdik sabah barışırdık yani

bitti desek de bitmezdi

Ama bu ayrılığa sende ortam hazırladın canım.Ben sana dedim mutsuz olmaktansa at bi msj diye gurur yaptın.Kırılma bana ama doğru :31:

cevap vermedim ya

bitti desek de bitmezdi

Böyle birşeyin ardından ciddiye alman normal tabi
Peki sen cevap verdin mi yada aradın mı
Niye durduk yere böyle bi mesaj attı ki ya da tartışmanız bu kadar büyük müydü ?

benim sevgilim akılsız

msj attı ya hoşçakal diye sonra aradı açmadım

ee hemen aklına gelmiş tabi benim kalpten rahatsızlandığımı bayıldığımı fln düşünmüş

koşa koşa yurduma gelirken araba çarpmış

bu çocuk akılsız

ben de salaksın yazdım

Ama bu ayrılığa sende ortam hazırladın canım.Ben sana dedim mutsuz olmaktansa at bi msj diye gurur yaptın.Kırılma bana ama doğru :31:

ee bu cocugun sımarıklıgıyla nasıl basedecem ya ben

Böyle birşeyin ardından ciddiye alman normal tabi
Peki sen cevap verdin mi yada aradın mı
Niye durduk yere böyle bi mesaj attı ki ya da tartışmanız bu kadar büyük müydü ?

kesin şöyle düşünmüştür 'berceste bana msj atmadı dur ben bi ayrılık msjı yazayım da o da bana yalvarsın ayrılmayalım'

ben malımı biliyorum ya

Sabahın 4 ü çok güzel bi saat gerçekten
Benim o saatte totomda pireler uçuşuyor :27:

Ya benim pc bide cok ses yapıyo nedense son günlerde tam acıcam annem uyanacak napıyosun bu saatte diye.O yüzden 'hayatım geç oldu yarın aksam görürsün' yazdım kızdı bana :/ Halada kızgın..

kesin şöyle düşünmüştür 'berceste bana msj atmadı dur ben bi ayrılık msjı yazayım da o da bana yalvarsın ayrılmayalım'

ben malımı biliyorum ya

Kuzum insanları değiştiremiyosun :) Ya çekeceksin ya bu diyardan gideceksin gibilerinden bi söz vardı yanlış yazmadıysam :) Yani çekemem diyosan ayrılığı kabul et başka insanlara şans tanı madem ama seviyorum ne olursa olsun diyosan olduğu gibi kabl etmek dışında pek çaren yok :) hele erkekler asla asla değişmez unutma bunu :)

Ya benim pc bide cok ses yapıyo nedense son günlerde tam acıcam annem uyanacak napıyosun bu saatte diye.O yüzden 'hayatım geç oldu yarın aksam görürsün' yazdım kızdı bana :/ Halada kızgın..

msne gelmediğim için bana kızgın mısın diye sorsana canım

belki de o an sana çok ihtiyacı vardı sen de gelmeyince msne çok kırıldı

ben malımı biliyorum ya

Canım bak tavsiye ya da öğüt mü desem ne desem bilemiyorum.
Çok bilmişlik falan değil bu yazacaklarım sakın öyle algılama
İlişkide saygı en temel basamaktır. Hatta güvenden bile önce gelir.
Siz siz olun sakın saygınızı yitirmeyin.
Bi taraf neyse diğer tarafta o olmalıdır. Şöyle ki ; sana kötü bi laf ettiğinde özür dilemesini o bilmeli. Sen her şeyi ya da o her şeyi alttan almamalı.
Bu haksızlığa girer benim gözümde.
Sanırım sen sevgilini böyle alıştırmışsın ve şimdi ne olsa berceste beni affeder diyor. Senin kızacağın birşeyi bilinçli yapıp sonra da senin alttan almanı bekliyor.
Bu durumu bir an önce toparlamalısın canım.
Yoksa en çok kırılan taraf sen olursun.
İlişkiler ne kadar güzel olursa olsun önceliğin kendin olsun.

Kuzum insanları değiştiremiyosun :) Ya çekeceksin ya bu diyardan gideceksin gibilerinden bi söz vardı yanlış yazmadıysam :) Yani çekemem diyosan ayrılığı kabul et başka insanlara şans tanı madem ama seviyorum ne olursa olsun diyosan olduğu gibi kabl etmek dışında pek çaren yok :) hele erkekler asla asla değişmez unutma bunu :)

ayrılamam cekecem yapacak bişi yok :14:

Canım bak tavsiye ya da öğüt mü desem ne desem bilemiyorum.
Çok bilmişlik falan değil bu yazacaklarım sakın öyle algılama
İlişkide saygı en temel basamaktır. Hatta güvenden bile önce gelir.
Siz siz olun sakın saygınızı yitirmeyin.
Bi taraf neyse diğer tarafta o olmalıdır. Şöyle ki ; sana kötü bi laf ettiğinde özür dilemesini o bilmeli. Sen her şeyi ya da o her şeyi alttan almamalı.
Bu haksızlığa girer benim gözümde.
Sanırım sen sevgilini böyle alıştırmışsın ve şimdi ne olsa berceste beni affeder diyor. Senin kızacağın birşeyi bilinçli yapıp sonra da senin alttan almanı bekliyor.
Bu durumu bir an önce toparlamalısın canım.
Yoksa en çok kırılan taraf sen olursun.
İlişkiler ne kadar güzel olursa olsun önceliğin kendin olsun.

doğru tespit canım ben de burnu sürtünsün diye işte 3 gün msj atmadım geri adım atmadım

yine bana patladı :27:

nasıl çözecem bu işi anlamadım

doğru tespit canım ben de burnu sürtünsün diye işte 3 gün msj atmadım geri adım atmadım

yine bana patladı :27:

nasıl çözecem bu işi anlamadım

Karşılıklı oturup konuşacaksınız.
Hayatının önceliğinin o olmadığını belirtmelisin.
Sen tam merkeze koymuşsun onu her şey onunla dönüyor.
Bunu yapmamalısın. Bağlılık, aşk başka bir şey bu bambaşka bir şey.
Seni yıpratır. Sana seni unutturur.

Saat 2 de eve geldi.Madem o saatlerde deseydi ya ozaman msni açardım sorun olmazdı..

anladım canım sormayacak mısın bana niye kızgınsın msne gelmedim diye mi diye?

sevgilinin psikolojisi alt üst su an canım o yuzden sor gitsin ya gerekirse özür de dile

fatih de zor bir insan bi de babası hastalanınca daha da zor bir insan olacaktır

çekeceksin mecbur :(

Karşılıklı oturup konuşacaksınız.
Hayatının önceliğinin o olmadığını belirtmelisin.
Sen tam merkeze koymuşsun onu her şey onunla dönüyor.
Bunu yapmamalısın. Bağlılık, aşk başka bir şey bu bambaşka bir şey.
Seni yıpratır. Sana seni unutturur.

önce biraz kendi haline bırakıcam onu

sonra eskisi gibi olmucam her gün yanına gitmicem evine gitmicem sürekli

çok msj atmıcam gerektiği zamanlar arıcam sadece

başarabilirsem eger tabi

Back