How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kizlar size ruyami anlatayim bu nasil ruya yaw

Ruyamda cem garipoglunun annesiyle karsilasiyorum annesi beni cok begeniyor filan ruyamda cok tatli bi kadin

Beni ogluyla evlendirmek istiyor beni cok seviyor filan

Ben de icimden dusunuyorum yahu nasil olacak bu is cocuk hapiste filan

Neyse diyorum cocuk beni begenmez zaten sknti yok

Harbiden de oyle oluyor cocuk beni begenmiyor

Ben de Allah'a sukur diyorum beni begenmedi sonra cekip gidiyorum

Ama sonra ruya devam ediyor ben onla evlenmisim (araDa neler oldu bilmiyorum ruyam geri ordan devam ediyor)

Hapiste kocami ziyaret ediyorum filan (yuh ruyaya bak)

Onun annesiyle ve babasiyla yasiyorum

Ve nasil olduysa da hamileyim iste oglum olacak oglum kac yasina gelince babasi hapisten cikacak diye hesap ediyorum

Bu arada kocama da deliler gibi asigim, onu ziyaret ettigim zamanlar nasil boyle birbirimize ozlem duyuyoruz nasil asigiz birbirimize anlatamam yani

Bu arada cinayeti de o islememis baskasi islemis cinayeti ustlenmis

Bunu birtek ben biliyorum bir de o biliyor baska kimse bilmiyor, ben cok uzuluyorum bu duruma cok agliyorum filan

Ayyy bu nasil ruya yaw

ders çalışırken bu davaya filan mı düşündün :D bilinçaltı işte hangi ünideydin bercesteyi görünce beste diyesim geliyor sana :D

ders çalışırken bu davaya filan mı düşündün :D bilinçaltı işte hangi ünideydin bercesteyi görünce beste diyesim geliyor sana :D

Canım ünimi yazmayım burada :) sana msj atarım :)

Ders çalışırken filan düşünmedim de belki bir hoca örnek olarak vermiştir oradan aklımda kalmıştır :)

Ben sevgilimi özledim :14::14::14:

bana 10 dakka uzaklıkta oturuyor ama göremiyorum onu :14::14::14:

paşa beni hiç merak etmiyor heralde :14::14::14:

ben çok merak ediyorum onu :14::14::14:

Ben sevgilimi özledim :14::14::14:

bana 10 dakka uzaklıkta oturuyor ama göremiyorum onu :14::14::14:

paşa beni hiç merak etmiyor heralde :14::14::14:

ben çok merak ediyorum onu :14::14::14:

Benimde benzer bi dertten canım sıkkın kuzum..O kadar özledim ki artık içim acıyo kac ay oldu.Aksam dayanamadım ne zaman görüşücez cok özledim dedim bende özledim ama babam iyileşsin bi dedi :( Ya aylar sürerse iyileşmesi dedim bakarız diyo :5:

Benimde benzer bi dertten canım sıkkın kuzum..O kadar özledim ki artık içim acıyo kac ay oldu.Aksam dayanamadım ne zaman görüşücez cok özledim dedim bende özledim ama babam iyileşsin bi dedi :( Ya aylar sürerse iyileşmesi dedim bakarız diyo :5:

görüşmeniz için niye babası iyileşecekmiş ki ?

hem bu grip tedavisi mi 3 gün sürsün

kanser tedavisi 2 yıl filan sürer seninki de saçmalamış

birbirinize destek olacağınıza niye görüşmeme olayına giriyorsunuz :ssz:

Hayırdır kız ne oldu
Regl falan mısın yoksa başka bir şey mi var

Maşallah diyeyim adetimde ben hiç sinirli olmam, ağrıda çekmem bi bakarım olmuşum :) Sorun gene fatih..Akşam saat sabah 4 e kadar msjlaştık eve 2 de geldi bana diyo saat 4 olmuş seni camda görücem.Bende hayatım yattım cok geç oldu daha erken söyleseydin keske yarın gece görürsün dedim kızdı bana hiç msj falan atmadı..Özledim senı falan dedi bende ne zaman bulusucaz dedim babam bi iyi olsun diyo ya aylar sürerse dedim bakarız diyo bukadarda olmazki...Tmm anlıyorum babası rahatsız ama 12 saatlik yola gelmeyecek ki alt tarafı 2 bucuk saat bi günde evde olacak :) zaten annesiyle babası istanbulda hastanede evde değiller..

Maşallah diyeyim adetimde ben hiç sinirli olmam, ağrıda çekmem bi bakarım olmuşum :) Sorun gene fatih..Akşam saat sabah 4 e kadar msjlaştık eve 2 de geldi bana diyo saat 4 olmuş seni camda görücem.Bende hayatım yattım cok geç oldu daha erken söyleseydin keske yarın gece görürsün dedim kızdı bana hiç msj falan atmadı..Özledim senı falan dedi bende ne zaman bulusucaz dedim babam bi iyi olsun diyo ya aylar sürerse dedim bakarız diyo bukadarda olmazki...Tmm anlıyorum babası rahatsız ama 12 saatlik yola gelmeyecek ki alt tarafı 2 bucuk saat bi günde evde olacak :) zaten annesiyle babası istanbulda hastanede evde değiller..

Aynı benim gibisin o zaman :1:

Ya bu öyle sıradan bi hastalık değil ne bileyim 1-2 haftada toparlasın.
Uzun bi süreç ve bu uzun süreçte görüşmemek çok saçma olur.
Bi kere senden destek alması lazım ben böyle bi hastalık falan öğrensem sevgilimden destek almak için yanına giderim.
Sonuçta şu durumda ailesi dışında onu en iyi anlayan sensin

görüşmeniz için niye babası iyileşecekmiş ki ?

hem bu grip tedavisi mi 3 gün sürsün

kanser tedavisi 2 yıl filan sürer seninki de saçmalamış

birbirinize destek olacağınıza niye görüşmeme olayına giriyorsunuz :ssz:

Balım bende aynen öyle düşündüm inşallah tez zamanda iyileşir ama tedavi sonucta dediğin gibi uzun sürebilir bu dönemde hiç mi görüşmücez zaten kaç ay oldu buluşmayalı ://

Aynı benim gibisin o zaman :1:

Ya bu öyle sıradan bi hastalık değil ne bileyim 1-2 haftada toparlasın.
Uzun bi süreç ve bu uzun süreçte görüşmemek çok saçma olur.
Bi kere senden destek alması lazım ben böyle bi hastalık falan öğrensem sevgilimden destek almak için yanına giderim.
Sonuçta şu durumda ailesi dışında onu en iyi anlayan sensin

Aynen canım işte bende böyle düşündüm ya uzun sürerse dedim bakarız duruma göre diyo :/ hadi uzak olsak ne bileyim 8-10 saat olsa aramızda hak vericem gene 2 bucuk saat ya komik bi rakam :( param olsa ben atlar giderdimm ama yok çalışmıyorumda :( önceden diyodu bana bi işe başlayayım her ay yanındayım diye valla çalışmadan önce daha sık geliyodu ://

Back