• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Of of bu gece efkarlıyım yine..

Ablamın çektiği acılar..

Yaşadıklarımız gözümün önünde yine..

Kötü hatıralardan kurtulmak için çok çaba sarfetsem de olmuyor

of offfff off benim Gül'üm nerelerdesin Gül'üm, bebeğim, bitanem..

Sen ne acılar çektin

sen gittiğinden beri yersizim yurtsuzum yetimim öksüzüm

yalnızım, çok yalnızım..

of of

ahh canım bercestem yaa:5:üzülme tatlım takdir ilahi ALLAH ablacığının kabrini amelini iyi yapsın yerinde rahat uyusun günahlarını affetsin İNŞALLAH AMİN
benim de dayım beyin tümöründen öldü 5 yıl oldu hala konusu açılsın içim bir tuhaf oluyor:5:
ALLAH bir daha yaşatmasın RABBİM kimseye kötü hastalık ve dermansız dert vermesin RABBİM GÜZEL MEVLAM kimsenin sevdiklerinin acılarını göstermesin AMİN

Son düzenleme:
ahh canım yaa ALLAH'TAN ümit kesilmez RABBİM şifa versin İNŞALLAH AMİN
fatihin babasının,kendisinin,ailesinin ALLAH yar ve yardımcıları olsun İNŞALLAH AMİN:5:

Çok sağol canım benim :( evet haklısın Allahım şifasını versin inşallah :( Fatih dayanamıyorum uyucam ben yazdı o böyle oldukca bende kahroluyorum :14:

ahh canım bercestem yaa:5:üzülme tatlım takdir ilahi ALLAH ablacığının kabrini amelini iyi yapsın yerinde rahat uyusun günahlarını affetsin İNŞALLAH AMİN
benim de dayım beyin tümöründen öldü 5 yıl oldu hala konusu açılsın içim bir tuhaf oluyor:5:
ALLAH bir daha yaşatmasın RABBİM kimseye kötü hastalık ve dermansız dert vermesin RABBİM GÜZEL MEVLAM kimsenin sevdiklerinin acılarını göstermesin AMİN

sizin de başınız sağolsun canım ölüm çok zor

bu acıyla yaşamak çok zor

bir ömür böyle gözyaşı dökeceğim

kaderimiz böyleymiş napalım

Kızlar sizlerde dua edin olur mu aklınıza geldikçe yürekleriniz temiz çünkü sizlerinde :14:

sizin de başınız sağolsun canım ölüm çok zor

bu acıyla yaşamak çok zor

bir ömür böyle gözyaşı dökeceğim

kaderimiz böyleymiş napalım

canımmm canımmm ALLAH sabrından versin gerçekten ailene de sana da AMİN
insanın içinde hep bir korku oluyor ve ölüm korkusu oluyor
ama ALLAH diğer taraflarını iyi yapsın nur içinde yatsınlar İNŞALLAH AMİN

Kızlar sizlerde dua edin olur mu aklınıza geldikçe yürekleriniz temiz çünkü sizlerinde :14:

ederim canım şimdiden diyorum ya ALLAH BÜYÜKTÜR ve ümit kesilmez RABBİMİN merhametide de çok gani sağlığı da umarım tez günde iyileşir RABBİM gani merhametinden ve sağlığından versin kayınpederine AMİN mübarek cuma bugün dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH AMİN

canımmm canımmm ALLAH sabrından versin gerçekten ailene de sana da AMİN
insanın içinde hep bir korku oluyor ve ölüm korkusu oluyor
ama ALLAH diğer taraflarını iyi yapsın nur içinde yatsınlar İNŞALLAH AMİN

Amin canım amin

Yılbaşı gecesini hastanede geçirdik biz

Annem gülom nerdesin gülom nerdesin diye diye bayıldı

Bizim hayatımız böyle artık hep eksik, hep yarım

[video=youtube;lXkMD9Pi3c0]http://www.youtube.com/watch?v=lXkMD9Pi3c0[/video]

Sensuz bu yaylalarda
Gülum zaman geçer mi
Sen çikmazsan yaylaya
Dağlar çiçek açar mi

.......

ederim canım şimdiden diyorum ya ALLAH BÜYÜKTÜR ve ümit kesilmez RABBİMİN merhametide de çok gani sağlığı da umarım tez günde iyileşir RABBİM gani merhametinden ve sağlığından versin kayınpederine AMİN mübarek cuma bugün dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH AMİN

Ne kadar içten güzel dualar ediyosun canım benım ya cok cok sağol..Kanserden bi sürü düzelen insan tanıyorum çevremde inşallah babasıda düzelecek :(

Son düzenleme:
Amin canım amin

Yılbaşı gecesini hastanede geçirdik biz

Annem gülom nerdesin gülom nerdesin diye diye bayıldı

Bizim hayatımız böyle artık hep eksik, hep yarım

Ablan kaç yaaşındaydı canım vefat ettiğinde belki söylemişsindir ama unuttum :( Evlat acısı bambaşka derler hep doğru:5:

Ablan kaç yaaşındaydı canım vefat ettiğinde belki söylemişsindir ama unuttum :( Evlat acısı bambaşka derler hep doğru:5:

21 yaşındaydı canım..

Gencecikti, dünyalar güzeliydi

Gerçekten benim ablam o kadar güzeldi ki

Fotosunu koyayım da albüme görün

Üniversite 2. sınıftı

Siyaset okuyordu, büyük hedefleri vardı meleğimin..

selam kızlar cok uzgunum bır akrabamız rahım kanserı olmus dua edın lutfen:((
inşallah sıcrama yapmamıstır henuz bır sey bellı deıl ama kanser hucresı cıkmıs amelıyat sonucu:14:

21 yaşındaydı canım..

Gencecikti, dünyalar güzeliydi

Gerçekten benim ablam o kadar güzeldi ki

Fotosunu koyayım da albüme görün

Üniversite 2. sınıftı

Siyaset okuyordu, büyük hedefleri vardı meleğimin..

Ay kıyamam gencecikmişşş :( Allahım sevdiklerini erken alırmış yanına :( Koy canım istersen :14:

selam kızlar cok uzgunum bır akrabamız rahım kanserı olmus dua edın lutfen:((
inşallah sıcrama yapmamıstır henuz bır sey bellı deıl ama kanser hucresı cıkmıs amelıyat sonucu:14:

slm canımm..bizde fatihin babasının kanser olduğunu öğrendık :( Allahım hepsine şifa versin :(

slm canımm..bizde fatihin babasının kanser olduğunu öğrendık :( Allahım hepsine şifa versin :(

ciddi misisiiiiiin bunu gormemişim kızlar dıger sayfaları okumadan yazdım.çok çok uzuldum yaa bgn kotu bır gun hep kotu haberler alıyoruz:( Rabbim şifa versın kacıncı evrede acaba? ne kanserıymıs:(

ciddi misisiiiiiin bunu gormemişim kızlar dıger sayfaları okumadan yazdım.çok çok uzuldum yaa bgn kotu bır gun hep kotu haberler alıyoruz:( Rabbim şifa versın kacıncı evrede acaba? ne kanserıymıs:(

Akciğer kuzum :( soramadım uyudu zaten dayanamıyorum dedi :(

Back