• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

:1::1::1: en güzelini yapmışsın.
Bende olmak üzereyim şimdiden krizlere başladım :1:

En güzeli ama ya sonra alınan kilolar :)))
Ben zaten baya bi kilo aldım çok zayıftım şimdi ideal kilodayım ama ya fazlasını alırsam :18:Totoyu kaldırıp sporda yapmıyorum valla yuvarlıcaklar beni bayırdan top niyetine :1::1:

En güzeli ama ya sonra alınan kilolar :)))
Ben zaten baya bi kilo aldım çok zayıftım şimdi ideal kilodayım ama ya fazlasını alırsam :18:Totoyu kaldırıp sporda yapmıyorum valla yuvarlıcaklar beni bayırdan top niyetine :1::1:

Amaaaan kilo dediğin nedir ki yaşımız genç verirsin :1:
Yok kız ama regl dönemi illa oluyor bu kriz.
Her gün yarım saat yürüyüş yaparsan hiç birşey olmaz.

Amaaaan kilo dediğin nedir ki yaşımız genç verirsin :1:
Yok kız ama regl dönemi illa oluyor bu kriz.
Her gün yarım saat yürüyüş yaparsan hiç birşey olmaz.
Ama ben yürümeyi hiç sevme ki :) pilates yapayım evde sıcak sıcak oh :) Zaten soğukta yürünmezde :1:bendeki bahanelere bak :1:

bende suan kilo almaya ugrasıyorum soyle 5-6 kilo cok iyi olucak:31:

ben aldım 6 kilocuk :))))

Kilo alma yöntemi bolca yemekten geçer :1:
Ama tabi diyetisyene çıksan daha iyi olur

kahvaltı hic yapmıyordum 2 gundur kahvaltılara dikkat ediyorum en azından 3 ogun yemek yiyorum uyku duzenimi ayarladım sabahlara kdr oturmak yok artık benim icin :1: bir hafta sonunda bakıcam ise yaramısmı en azından 1-2 kilo alabilmeyi umuyorum

kahvaltı hic yapmıyordum 2 gundur kahvaltılara dikkat ediyorum en azından 3 ogun yemek yiyorum uyku duzenimi ayarladım sabahlara kdr oturmak yok artık benim icin :1: bir hafta sonunda bakıcam ise yaramısmı en azından 1-2 kilo alabilmeyi umuyorum

Kahvaltı en önemli öğün.
Bende yapmıyordum hiç sabahları bi kahve tamam ama işte kötü oluyor öyle
Bende düzene soktum sabaha kadar oturmuyorum önemli olan biyolojik saatleri oturtmak.
Eğer zamanında ve tam beslenirsen kesin kilo alırsın

Aaaaa kızlar soğukta daha güzel oluyor yürüyüş.
Giyiniyorum sıkı sıkı gidiyorum parkura mp3 te yanımda oh mis
Kimseler olmuyor arada bir koşuyorum falan acayip hoşuma gidiyor hele birde yağmur sonrası daha güzel oluyor

Aaaaa kızlar soğukta daha güzel oluyor yürüyüş.
Giyiniyorum sıkı sıkı gidiyorum parkura mp3 te yanımda oh mis
Kimseler olmuyor arada bir koşuyorum falan acayip hoşuma gidiyor hele birde yağmur sonrası daha güzel oluyor

Ben çok üşengecim sevgilim olmasa kapıcam kendimi eve yoksa çook soğuk ve bu kadar tembellikle hiç bir şey olmuyor :1:

Back