• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

tamam simdi erken buna ben de katiliyorum

Simdi bn 3. Siniftayim ama hemen mezu olamiyorum bizim sistem biraz degisik ben 2015te mezun olacagim yani.

Sevgilim de 1 donem veya 2 donem okul uzatacak o da en gec 2015 te mezun olacak

Ee ben diyorum ki 2015 te evlenelim yani 6.5 yillik olmus olacak iliskimiz

Annemle babam diyor ki mezun olduktan sonra ben avukatlik stajimi da yapacakmisim

Staj 1 yil hooop geldik mi 2016 ya

Sonra da biraz calisacakmisim

Ohoooooooooo

:47::47:

Selammm canımm aynı dertten muzdaribiz:26:
Ben son sınıfım erkek arakadaşım zaten hazır askerlik iş hepsi tamam. Ama gel gör ki:20:

Bu işler niye bu kadar zorrrrrrrrr:14:

aleykum selam canim

Siz de bircok yolu gecmissiniz

Ailen mi musade etmiyor? Neden evlenemiyorsunuz?

Aynen canımm bizimkilerde de aynı mantık önce işini bul ayaklarının üzerinde dur bide onun dışında sevdiceğimle aramızda 7 yaş var ailemde bunu öne sürüyo. İş konusunda belki haklılar ama uzun süren ilişkilerde bu zor yani. Onu beklim bunu beklim demek için. Bizde de dile kolay 5 buçuk yıl yani. Evlensek şimdi çocuğumuz koşuyo olurdu:1: Normal şartlarda bence de mantık olarak iki taraf okullarını bitirmiş işlerini eline almış olmalı ama ben mantıklı olanı değil sevdiceğimle olanı istiyorumm:23: kısacası benim hayatım bu kuzum:31:

Aynen canımm bizimkilerde de aynı mantık önce işini bul ayaklarının üzerinde dur bide onun dışında sevdiceğimle aramızda 7 yaş var ailemde bunu öne sürüyo. İş konusunda belki haklılar ama uzun süren ilişkilerde bu zor yani. Onu beklim bunu beklim demek için. Bizde de dile kolay 5 buçuk yıl yani. Evlensek şimdi çocuğumuz koşuyo olurdu:1: Normal şartlarda bence de mantık olarak iki taraf okullarını bitirmiş işlerini eline almış olmalı ama ben mantıklı olanı değil sevdiceğimle olanı istiyorumm:23: kısacası benim hayatım bu kuzum:31:

sevgilin senden 7 yas buyukse coktaaaaaan evlenmis olabilirdiniz harbiden

sonucta askerlik yapmis meslegini eline almis

ben de mantikli olani degil sevdigimle olmak istiyorum ya

cok guzel soyledin valla

5.5 yil olmus, sevgilnin yasi da buyuk, asamcagiza yazik degil mi yaw daha ne kadar beklesin seni?

Sevgilim ile dugunumuze 981 gun kaldi

Cok iddialiyim kizlar :27:

Biz tanisali da 1.434 gun olmus :69:

1.434 gun gectiyse 981 gun de gecer evelAllah

Son düzenleme:
sevgilin senden 7 yas buyukse coktaaaaaan evlenmis olabilirdiniz harbiden

sonucta askerlik yapmis meslegini eline almis

ben de mantikli olani degil sevdigimle olmak istiyorum ya

cok guzel soyledin valla

5.5 yil olmus, sevgilnin yasi da buyuk, asamcagiza yazik degil mi yaw daha ne kadar beklesin seni?

İştteeeee anlatamadığımmm da buuu daha ne kadar bekletcem onuu:14: annneee babaaaa duyyuunn:26:
Ne bilim canım inşallah bende bigün buraya evlendim diye yazabilirim yani yaşım 22 yaşta sorun yok okulum da bu sene sonn bakalım olur yakın zamanda inşallah

İştteeeee anlatamadığımmm da buuu daha ne kadar bekletcem onuu:14: annneee babaaaa duyyuunn:26:
Ne bilim canım inşallah bende bigün buraya evlendim diye yazabilirim yani yaşım 22 yaşta sorun yok okulum da bu sene sonn bakalım olur yakın zamanda inşallah

bizim senle bu duruma bir cozum bulmamiz lazim kuzum :1:

bizim senle bu duruma bir cozum bulmamiz lazim kuzum :1:

Aynennn tatlımmm okumasamıydım diye düşünüyorum bazen:1::1: Yüksek lisans yapasım oluyo diyorum şimdi bide onu öne sürerler hiç gerek yok evlenirsem kocamın yanında okurum bennn:21::32::64::66::124::123:
Bütün mutlu smileyleri koymak istiyorumm bunları düşününceeee:9:

Aynennn tatlımmm okumasamıydım diye düşünüyorum bazen:1::1: Yüksek lisans yapasım oluyo diyorum şimdi bide onu öne sürerler hiç gerek yok evlenirsem kocamın yanında okurum bennn:21::32::64::66::124::123:
Bütün mutlu smileyleri koymak istiyorumm bunları düşününceeee:9:

eheh kiyamam canim ya

benim de yuksek lisans filan yapasim vardi da vezgectim yaaa bir de onu araya katamam

onu de beklemek zorunda kalirim cunku :)

bak benim evlilik safak panoma

kendi emegimle yaptim hesaplamalar yaptim bussuru

1000 rakami icine 1000 tane kare sigdirdim

$image.webp

eheh kiyamam canim ya

benim de yuksek lisans filan yapasim vardi da vezgectim yaaa bir de onu araya katamam

onu de beklemek zorunda kalirim cunku :)

bak benim evlilik safak panoma

kendi emegimle yaptim hesaplamalar yaptim bussuru

1000 rakami icine 1000 tane kare sigdirdim

Eki Görüntüle 602948

:1: çok tatlı yaaa
bende mi böyle bişe yapsam ama benim kaç günüm varki acaba:26: belki 365 belki daha az belki daha fazla:9: keşke az olsaaaa:26:
1000 gün çok değil mi canım 3 senenmi var okulun ne zaman bitiyodu bu arada eski yazılanları pek okuyamadım kusura bakma:26:
İnşallah tez zamanda kavuşuruz sevdiceklere:46::46:

:1: çok tatlı yaaa
bende mi böyle bişe yapsam ama benim kaç günüm varki acaba:26: belki 365 belki daha az belki daha fazla:9: keşke az olsaaaa:26:
1000 gün çok değil mi canım 3 senenmi var okulun ne zaman bitiyodu bu arada eski yazılanları pek okuyamadım kusura bakma:26:
İnşallah tez zamanda kavuşuruz sevdiceklere:46::46:

hemen sana ozet geceyim canim

Ben 20 yasimdayim, universite hukuk 3. Sinifim ama seneye degil ondan sonraki sene mezun olacagim

Benim sistemim biraz farkli cunku yani 3. Ve 4. Sinif birer sene olmak uzere oki senede biter normalde ama ben 3 senede bitirecegim irregular ogrenciyim

Sevgilim 21 yasinda o da 3. Sinif, ama okulu uzatiyor tembel sevgilim onun da mezuniyetine 3 yil var yani

Bu 1000 gun 3 yil sonrasi yani 20.09.2015 ;) mezun olur olmaz evlenme cabasina girecegim yani

Neden 20.09 ? Biz 2009 senesinde tanistik oyuzden

2009dan 2015e kadar suren maceramizi anlatmak icin

20.09.2015 kafamizdaki dugun tarihi :)

hemen sana ozet geceyim canim

Ben 20 yasimdayim, universite hukuk 3. Sinifim ama seneye degil ondan sonraki sene mezun olacagim

Benim sistemim biraz farkli cunku yani 3. Ve 4. Sinif birer sene olmak uzere oki senede biter normalde ama ben 3 senede bitirecegim irregular ogrenciyim

Sevgilim 21 yasinda o da 3. Sinif, ama okulu uzatiyor tembel sevgilim onun da mezuniyetine 3 yil var yani

Bu 1000 gun 3 yil sonrasi yani 20.09.2015 ;) mezun olur olmaz evlenme cabasina girecegim yani

Neden 20.09 ? Biz 2009 senesinde tanistik oyuzden

2009dan 2015e kadar suren maceramizi anlatmak icin

20.09.2015 kafamizdaki dugun tarihi :)

:) Mezun olur olmaz evlenme çabasına gireceğim çok şeker bi söz bu:1: inşallah olur canım:13: Ayrıca tarihiniz de çok güzel bi tarih dilerim hayal ettiğin gibi tamda o tarihte olur:16:

:) Mezun olur olmaz evlenme çabasına gireceğim çok şeker bi söz bu:1: inşallah olur canım:13: Ayrıca tarihiniz de çok güzel bi tarih dilerim hayal ettiğin gibi tamda o tarihte olur:16:

insallah canim

Cok dua ediyorum her gun her namazdan sonra dua ediyorum

ben sevgilime ilk goruste asik oldum ona platoniktim

Cok cok dua ettim Rabbim nolur o da beni sevsin diye

Cok kisa surede duam kabul oldu

08.02.2009 da tanistik, 13.03.2009 da cikmaya basladik :69:

Rabbim bu duami da kabul eder diye umuyorum

Mezun olur olmaz evlenmek kolay is degil tabi o yuzden para biriktirmeye basladik

Her seyi planladik bakalim hayirlisi :)

insallah canim

Cok dua ediyorum her gun her namazdan sonra dua ediyorum

ben sevgilime ilk goruste asik oldum ona platoniktim

Cok cok dua ettim Rabbim nolur o da beni sevsin diye

Cok kisa surede duam kabul oldu

08.02.2009 da tanistik, 13.03.2009 da cikmaya basladik :69:

Rabbim bu duami da kabul eder diye umuyorum

Mezun olur olmaz evlenmek kolay is degil tabi o yuzden para biriktirmeye basladik

Her seyi planladik bakalim hayirlisi :)

Ayyyy canımm yaa inşallah inşallah rabbim duyar bizleri:31: çok iyi yapmışsınız erken başlamakla bizde yavaş yavaş çeyiz almaya başladık :16: İnşallah dualarımız kabul olur canım. Bizde ayrı şehirlerdeydik bende çok dua ettim hayırlısıysa onun yanına gideyim diye kısmet orayı kazandım:24: hemde hiç beklemiyodum:1: allaha çok şükür hiç uzun ayrılık da yaşamadık küssek bile bi iki gün:32: Gerçektende rabbim ol deyiverince oluyor herşey inşallah bunlara da ol der de kavuşuruz:31:

Ayyyy canımm yaa inşallah inşallah rabbim duyar bizleri:31: çok iyi yapmışsınız erken başlamakla bizde yavaş yavaş çeyiz almaya başladık :16: İnşallah dualarımız kabul olur canım. Bizde ayrı şehirlerdeydik bende çok dua ettim hayırlısıysa onun yanına gideyim diye kısmet orayı kazandım:24: hemde hiç beklemiyodum:1: allaha çok şükür hiç uzun ayrılık da yaşamadık küssek bile bi iki gün:32: Gerçektende rabbim ol deyiverince oluyor herşey inşallah bunlara da ol der de kavuşuruz:31:

way be ne guzel ya super olmus

Birbirimize dua edelim o zaman

Lenaderin rumuzlu arkadasim, Rabbim seni tez zamanda sevdigine kavustursun, hayirlisiyla yuva kurmanizi, mutlu mesut ve huzurlu bir yuvaya sahip olmanizi nasip etsin

Âmiiiin

Lenaderin rumuzlu arkadasim, Rabbim seni tez zamanda sevdigine kavustursun, hayirlisiyla yuva kurmanizi, mutlu mesut ve huzurlu bir yuvaya sahip olmanizi nasip etsin

Âmiiiin

Amiiinnn canım benim sağolasın.
Allahım sen berceste rumuzlu arkadaşımızın dualarını kabul eyle yarabbim sevdiğiyle gittiği bu yolda kavuşabilmelerini güzel bi yuva kurabilmelerini nasip et yarabbim
Amiinnn:16:

Âmiiiin

berceste şu altta ki yazıyı nasıl yaptın kız bitanemle evliliğe... gibi merak ettim herkeste var

Back