- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
oralara hiç bakmıcan bile okudukça yada gördükçe kendini bisarsıyosun zaten,eksiklik hissediyosun kendindeneyse bizede nasip olacak bigün inşallah
tartısan varmı desen tamam ama evlenme teklifi zor ne bahtsızmısız bizler boyle
.................tartısan varmı desen tamam ama evlenme teklifi zor ne bahtsızmısız bizler boyle
çok kötüymüş ya herkes soruyodurda o kıza ne zaman evleniyosun diye yok ben halime şuan şükrettim Allahım yokluğunu göstermesinKizlar bizden vahim durumda olanlar varBenim bi arkadasim var sülalesindeki tek bekar kiz o kaldi hatta arkadas cevresinde bile... "benimle yasit kuzenlerim 2ciye doguruyor" diyor garibim. Bizimki gelinligi begendi davetiyesi nikah sekeri dügün konvoyu bile... aama ortada sevgili adayi bile yok
sükredelim yani
Kizlar bizden vahim durumda olanlar varBenim bi arkadasim var sülalesindeki tek bekar kiz o kaldi hatta arkadas cevresinde bile... "benimle yasit kuzenlerim 2ciye doguruyor" diyor garibim. Bizimki gelinligi begendi davetiyesi nikah sekeri dügün konvoyu bile... aama ortada sevgili adayi bile yok
sükredelim yani
off valla bazen cok sinirimi bozuyor..o beni 4-5 defa terketti ben yalvar yakar dinlemedi bıraktıen sonuncusu 5 ay kdr falan surdu ben ondan ayrıldıktan sonra biriyle tanıstım hoslandımda yani yeni birseylere basladım o insanla bu beni barısmak icin aradı bende baskasıylayım dedim vay bu kdr surede nasıl olursun bir suru tantana sonrasında o insanla yapamadık ayrıldık eski erkek arkadasım surekli aradı barısmak istedi falan barıstık işte arada soruyor o insanı dedim seni ilgilendirmez bırakmasaydın beni bende baskasıyla olmıycaktım ..bunca sorunu yasadık hala daha problemler cıkıyorya cok kızıyorum onu sucluyorum ister istemez hersey icin ama yinede susuyorum birsey demiyorum onun bu kdr rahat bagırıp cagırması canımı sıkıyor
ee kizlar dünden bugüne evlenme teklifi alan varmi
hahah bunu espri olarak kabul ediyorumen az 1 sene var
gülhdein günaydııınnnn
ilk defa bu kadar erken uyanıyorum ben, benimkinin canı sıkılmış, beyefendi sabahın köründe aradıbi de diyo ki ayağım burkuldu hastaneye gidiyoruz diyo. benim gözler açıldı tabii kalktım hemen yataktan, tam giyincem bu pis pis gülüyo. şaka yapmışmış ben uyanayım diye. biraz uykucuyum da normalde uyandırmaya çalıştığında pek uyanamıyorum, o da böyle çözümünü bulmuş ama çok kızdım
Merhabalar kızlar..
sedefonur ne güzel güne neşeli başlamışsınız, bizse kavga ederek başladık.
En kötüsü de şu an çok şiddetli bir ağrı çekiyorum ve o yanımda yok
çok sağol canım. şimdi ağrı kesici attım. geçer inşallah
anlatayım da rahatlatın beni kızlar ya. kim haklı kim haksız düşünemiyorum şu an
Dün gece evde kendi kendime spor yaparken belimi incittim.(ben boynumdan ve belimden ameliyatlıyım bu arada) sabaha müthiş bir ağrıyla uyandım. Onu uyandırıp söyledim hemen. Daha önce de olmuştu ve evde kendi kendine spor yapma diye beni uyarmıştı. Bu sefer de kızdı yok ben kendime hiç dikkat etmiyormuşum. o beni bu kiloda seviyormuş, zayıflamamı da spor yapmamı da istemiyormuş. Annemlere söylemiyorum belimin ağrıdığını, çünkü benim yüzümden hep hastanedelergeçer diye bir ümit bekliyorum. O da hemen hazırlan doktora gidiyoruz falan diyor. Anlamıyorki beni hiç. Ben de baya bi ağır konuştum istemiyorum seni, iyice sinirlerimi bozuyorsun, azarlamaktan başka bi işe yaramıyorsun, mesaj da atma arama da dedim kapattım.
Sonra şu msjı attı: "hatalı olduğun halde üste çıkmaya çalışıyorsun. yine kelimelerinle yıkıp döküyorsun, konuştukça yerin dibine sokuyorsun beni. Sen böyle yaptıkça hiç birşey söyleyesim gelmiyor. çünkü sözlerin çok ağır geliyor. Çok merak ediyorum, çok üzülüyorum, içim içimi yiyor ama bişey yapamıyorum.Şu durumda sadece dua edebiliyorum. Sen isteyene kadar konusmuyorum, mesaj da atmayacağım. Tek isteğim kendine çok dikkat et, ve lütfen annenlere söyleyip doktora git..."
Ve 1 saati geçti ne arıyor ne msj atıyor.
Biliyorum çok ağır konustum ama canım acırken çok tahammülsüz oluyorum elimde olmadan
canımm öncelikle çok geçmiş olsunn.. ve lütfen dikkat et kendine..
tartışmanıza gelince aslında tamamen seni düşünmüş belki bu konuda daha öncede üstüne geldiği için sen aşırı tepki vermişsin.. oluyo böyle dönemler hiçbirşeyi kaldıramadığın, herşeyden bıktığın uzaklaşmak istediğin.. seninde öyle bir dönemine denk geldiyse bu olay ondan tepkin ağır olmuş olabilir..
sevgilin seni gerçekten sevdiği, düşündüğü ve önemsediği için belki biraz fazlaca kızmış olabilir canım.. senin tepkine karşıda alınmış gücenmiş belliki ve mesajındada sen isteyene kadar konuşmayacağını söylemiş..
bence sen bi mesaj at neden böyle bi tepki verdiğini, senin aslında ne düşündüğünü, ne hissettiğini, bu konuda sana nasıl yaklaşmasını gerektiğini anlat..
inan çözülemicek bir problem değil.. hatta sorun bile değill.. arada oluyo böyle gerginliklerr. üzülme lütfen..
Çok sağol canım içimi ferahlattın.Evet verdiği tepkiyi anlıyorum, haklı belki ama ben acı çekerken çok sinirli oluyorum doğal olarak. o da bunu bildiği halde nasıl böyle bir tepki veriyor kiİnsan sevdiği kişinin ne olursa olsun acı çekerken yanında olmaz mı.
Dediğin gibi şu an çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. babaannem geçici süreliğine bizde kalıyor ve aynı odada olduğumuz için rahat telefonla konusamıyoruz. Tam sınav haftamda olduğum için yüz yüze de konusmamız pek mümkün değil. Öyle zor ki, böyle dönemlerde daha fazla okulu bitirmiş olmak, evli veya nişanlı olmak istiyorum.
Mesaj atacağım ona ama biraz daha bekleyeceğim mesaj atmasını, atmazsa gerçekten çok üzüleceğim
Doktora gitme konusunda da, anca pazartesi gidebilirim canım, hem çok önemli bir sınavım var, hem de doktordan o gün randevu alabilirim anca
Güzelim okudum yazdıklarınıda bencede keşke okadar ağır konuşmasaydın onun msj atmasını bekleme sen at bence yazık cocuğa seni düşünmüş ne güzelçok sağol canım. şimdi ağrı kesici attım. geçer inşallah
anlatayım da rahatlatın beni kızlar ya. kim haklı kim haksız düşünemiyorum şu an
Dün gece evde kendi kendime spor yaparken belimi incittim.(ben boynumdan ve belimden ameliyatlıyım bu arada) sabaha müthiş bir ağrıyla uyandım. Onu uyandırıp söyledim hemen. Daha önce de olmuştu ve evde kendi kendine spor yapma diye beni uyarmıştı. Bu sefer de kızdı yok ben kendime hiç dikkat etmiyormuşum. o beni bu kiloda seviyormuş, zayıflamamı da spor yapmamı da istemiyormuş. Annemlere söylemiyorum belimin ağrıdığını, çünkü benim yüzümden hep hastanedelergeçer diye bir ümit bekliyorum. O da hemen hazırlan doktora gidiyoruz falan diyor. Anlamıyorki beni hiç. Ben de baya bi ağır konuştum istemiyorum seni, iyice sinirlerimi bozuyorsun, azarlamaktan başka bi işe yaramıyorsun, mesaj da atma arama da dedim kapattım.
Sonra şu msjı attı: "hatalı olduğun halde üste çıkmaya çalışıyorsun. yine kelimelerinle yıkıp döküyorsun, konuştukça yerin dibine sokuyorsun beni. Sen böyle yaptıkça hiç birşey söyleyesim gelmiyor. çünkü sözlerin çok ağır geliyor. Çok merak ediyorum, çok üzülüyorum, içim içimi yiyor ama bişey yapamıyorum.Şu durumda sadece dua edebiliyorum. Sen isteyene kadar konusmuyorum, mesaj da atmayacağım. Tek isteğim kendine çok dikkat et, ve lütfen annenlere söyleyip doktora git..."
Ve 1 saati geçti ne arıyor ne msj atıyor.
Biliyorum çok ağır konustum ama canım acırken çok tahammülsüz oluyorum elimde olmadan
Güzelim okudum yazdıklarınıda bencede keşke okadar ağır konuşmasaydın onun msj atmasını bekleme sen at bence yazık cocuğa seni düşünmüş ne güzel