Uzun süreli bir ilişkim var fakat benim kalbim başkasına kayıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Işte onu diyorum. Gerçekten bak. Kendine vakit ayır. Evliyim, eşimi seviyorum ama bazen onunla birbirimizden bağımsız geçirdiğimiz yalnız zamanları da seviyorum. Dinginlik her zaman huzur verir. Şuan çok kafa yorucu bir durum içerisindesin, çok yorulursun bu şekilde.

İnanki oyle biş istemiyorum. Sevgilimle o konuda çok iyiyiz. Yani bana şimdi jason statham getirsen istemem. Derdim cinsellik değilll acı kahve. Sana laf anlatamıyorum anlatmıcammmm bir üst konuya git
Jason i bende istemem doğrusu.
Hem sana jason i istiyorsun diyen yok ki sen seni gulduren çocuğu istiyorsun o konuda da hemfikiriz. Konuyu kapattirmadan gitmem vallahi onlar böyle değil

Vibratör ne yaaa ayıp. Cinsellik bolumune boşalamıyorum yazmadım. Duygusal anlamda boşluktayım yazdım. Su acı kahveye anlatırmısın kankana
Anlatırım tabi canımın içi, sen üzülme duygusal boşluktasın zaten sonra sayıyı yükseltirsin falan toparlanmak için.. İçim rahat etmez

Jason i bende istemem doğrusu.
Hem sana jason i istiyorsun diyen yok ki sen seni gulduren çocuğu istiyorsun o konuda da hemfikiriz. Konuyu kapattirmadan gitmem vallahi onlar böyle değil
o cocuk karşıma cıksın cinsel olarak sevgilimi seçerim. Neyse konuyu kapatalım. Ben kararımı verdim. Cinselliiği ve ev arkadaşlığını sevgilimle devam edicem duygusal olarak o çocukla ciddi bir sevgili olucam. Cocuk yapmak isteyen zengin birini bulursam da evlenicem. 3 lü kombo. Konu kapandı

Vibratör ne yaaa ayıp. Cinsellik bolumune boşalamıyorum yazmadım. Duygusal anlamda boşluktayım yazdım. Su acı kahveye anlatırmısın kankana
Aaaa vibrator tu kaka +18 ama
Ayni evde yasayip kocam bildiğim gibi bir adam var ama artık hosuma gitmiyor beni Mahmut güldürüyor ama kocam gibi gördüğüm adami da birakamam ortak arkadaslarimiz var demek ayıp değil
Sendeki fantezi kimsede yok be
Hem Ahmet kalsin vuu seks konusunda sikintin yok zaten ama Mahmut ta olsun güldürsün istiyorsun tu kaka ben oldum iyi mi güldürdun

Bak hala fantezilerin halay çekiyor. Ama +18 benim bence bize dedigin gibi kabullen artık özgürleştik.

Bana boyle mevuzlar irrite edici gelir de sizin farkli demekki.Hesabi kadinin odemesi,erkegin evde oturup kadinin calismasi,kiz arkadasindan para istemesi bla bla bla...
Banada her şeyi erkekten bekleyen kadın irrite edici geliyor. Erkek oturmasin ikisi çalışsın eger çocuk varsa kadin çocuğa baksin. Ama hesabi paylasabilir, bir gun o bir gun erkek odeyebilir, büyük melaglar haricinde maddi borcta isteyebilir. Erkekler kadınlarin bankamatigimi çünkü bunları erkegin yapması irrite edici geliyorsa her şey erkege kaldi da sizin bakış acisiyla

Boşver yapayanlız arkadaşım acı kahveye herşey itici geliyor ne desen tersini soyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…