Uzun süreli bir ilişkim var fakat benim kalbim başkasına kayıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşlarınız kac?

Sevgiliniz hem çok iyi biri hem bencil ve narsist mi ?
2. Si ondan ayrılmadan bu görüşmeyi yapmanız aldatmadır. Sevgilinize bitirdiginizi söyleyip öyle devam edin.
Evet karakter olarak iyi birisi. Duygusal değil benim duygularımı anlamıyor. Bencilce dusunuyor. Arkadaşlık yol arkadaşlığı ev arkadaşlığı çok iyi

Sonunda mesajlarımdaki isyanı gören ince ruhlu bir hemcinsim. Teşekkür ederim. Ve daha yazmadığım o kadar şey varki.
Hiç düşünme ayrıl çıkmaza girersin vicdan azabı vs olur ...ayrıl özgür bırak ruhunu yani heyecansizlik kötü ..evlenmeden böyle olması aşırı kötü... Ben sevgiliyken havalarda uçuyordum sürekli şiirler vs ..şu anda azalsada devam ediyor şükür ama azalıyor çünkü hayat karmaşası dünya derdi bitmiyor bu yüzden iyi düşün .

Evet karakter olarak iyi birisi. Duygusal değil benim duygularımı anlamıyor. Bencilce dusunuyor. Arkadaşlık yol arkadaşlığı ev arkadaşlığı çok iyi
Bencillik ve narsistlik karakter özellikleridir yalnız.Arkadas olamayacaginiza göre ayrılın. Bencil ve narsist biriyle kim evlenmek veya arkadaş olmak isterki.
Yalnız sizin yaptığınız davranışta oldukça yanlış

Ben bütün hayallerime onu koyduğum İçin başkası ile bile yapabilirmiyim şüphem var.

Evliykende mi baskasina asik olunabilir?bence siz asik olmayin,asikkken bile baskasina asik olabilme potansiyeliniz var gibi.Evlilik katî suretle dusunmeyin.Fitratiniz sanirim tek eslilige aykiri.

Ben bütün hayallerime onu koyduğum İçin başkası ile bile yapabilirmiyim şüphem var.
Yapabilirsin eğer ona bütünüyle bağlı olsaydın başka biriyle yaşayabilme düşüncen olmazdı ve konuşma isteğinde olmazdı.Adam narsistse evlenince neler olur bi düşün. Bu arada narsist her belirtisi olana denmiyor kendiniz mi bu kanıya vardınız?

Evet tabiki kesin kanı değil bencil insanlara denir ya narsist diye. Veeee bir kere elektrik prizi açık olduğu noktada prizi korkudan bana taktırmıstı narsist değilde ne. Ben ölürsem ne olcak. Ayyy o günü de unutmicam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…