Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzun süreli bir ilişkim var fakat benim kalbim başkasına kayıyor
Hayır ben anlamıyorum, ayrıl kafada aldatıyorsun diyenle, bana şöyle ilgisiz, böyle bilmem ne, hem o da bana yapmıştı diye yazmışsında yazmışsın; ee madem adam seni aldattı, sen affetmene rağmen halen sana ilgisiz senin ne zorunluluğun var devam ediyorsun, hani ortak arkadaş falan diyorsun ya o ortak arkadaşlar muhtemelen sana arkandan acıyordur ve aciz görüyordur, erkek arkadaşşın dediğin gibi bir adamsa. Ben sizin kafa yapınızdaki kadınları cidden anlamıyorum, yanlış yapıyorsun dediğinde, öyleydi de böyleydi de diye sayıp durmuşsunda, senin bahanelerin , adamı bırakmak için neden aldatmak için değil ki. Hem diğer adam erkek arkadaşını öğrenince sana saygısı kalmaz ki; kendini bu duruma neden düşürüyorsun.( bu arada araba devir işlemi noterlerde 10 dakikada yapılıyor, atla deve değil yani)
Sen simdi neyi soruyorsun? Otekiyle daha flort bile etmiyorum sevgilimden ayrilirsam bununla da olmazsa dimdizlak ortada kalirim diye mi tedirginsin? Ayrilmadan otekini garantileyip oyle mi ayrilacaksin?
Aynı şeyi sevgiliniz size yapsa napardınız ? Numaranızı verseniz ayıp etmiş olmazsınız direk terbiyesizlik etmiş olursunuz . Buda özgürlük değil başka birşey olur ki karakteri sağlam hicbir insana yakışmaz . Ama sevgilinizden ayrılın ne yaparsanız yapın sizi bağlar yaptiklariniz . Gelip bunu konu açmanız bile saçma cevap belli çünkü
o cocuk karşıma cıksın cinsel olarak sevgilimi seçerim. Neyse konuyu kapatalım. Ben kararımı verdim. Cinselliiği ve ev arkadaşlığını sevgilimle devam edicem duygusal olarak o çocukla ciddi bir sevgili olucam. Cocuk yapmak isteyen zengin birini bulursam da evlenicem. 3 lü kombo. Konu kapandı
Dediklerimin arkasındayım evet oyle. Sorun ne. Evli olmanın ciddiyeti farklı oyle sosyal medyada fingirdeyemezsin evliysen. Böyle karınların olduğu yerde takılırsın