Uzun süreli bir ilişkim var fakat benim kalbim başkasına kayıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ozgurlestik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
338
369
Arkadaşlar sevgilim çok iyi bir insan fakat biraz bencil ve narsist olduğunu düşünüyorum. Sabaha kadar ağladığımda bir kere horul horul uyumuştu. Bunu hayatım boyunca unutmam herneyse. Bizim farklı sorunlarımızda oluyor.
Sadede geleyim
10 yıl once doğa tatili esnasında muhabbet ettiğimiz grupca yani oyle sıradan hiç ilgimi çekmeyen biri olmustu. İş arkadaslarımla gittiğim bi tatildi. Neyse ben o bölgeye giden insanların yaşam tarzını kendime yakın buluyorum. Bakış acıları yoga, enerji vs.
Benim sosyal medyamda o tatil zamanından 3-5 arkadaşım ve bu kişi de yıllardır ekli. Fakat hiç konusmazdık. 2 ay önce biz bir konudan konuşmaya başladık. Yaşama bakış acısı falan. Dinlediğimiz tarzlar spor anlayısımız. Kültürümüz çok benziyor. Ben onunla konuşunca çok eğleniyorum gülüyorum. Çok keyifli. Muhabbet etmek. Numaralarımızı vermedik aöa gün aşırı bişi konusuruz hep. Gerek gündem gerek müzik doğa. Tip olarak alıcı gözüyle bakamıyorum ama ruh eşim gibi. :) şimdi mevcut sevgilim ise evet konuşabiliyoruz her konuda ama ilgisinin azaldığını düşünüyorum seni seviyorum demiyor artık mesela.

Günde 2-3 konuşuyoruz suan virüs dolayısıyla yakın olsakta görüşmüyoruz. Yani sanki evliyizde içimiz geçmiş gibi :) bişi alıcaksa arar. Her konuda bana danısır. Bende ona. Böyle sanki 10 yıllık evliyiz. Ben daha heyecanlı olsun istiyorum mesela çiçek alsın 2 yılda bi :) yadaaa tatlı kelimeler. Hiç. Çevrem tarafından beğenilen bir kızım. Cinsel olarak sorunumuz yok.

Bu çocuğa numaramı versem konussak çok mu ayıp ederim. yani hiç sevgilin varmı falan sormadı bile konu gelmedi oralara bende ona sormadım. Dediğim gibi tatlı bir muhabbet güncel konular. Bakış açımız. Ve yazısırken suratımda olusan kocaman gülücük.

Şimdiki sevgilimden ayrılmaya kalksam o kadar ortak şeyimiz varki tüm arkadaşlarımız bile. Heyecan bitti ayrılalım mı dicem. Yani anlatabildim mi bilmiyorum.
Sevgilimle aramda 12 yaş fark var. Ben hiç evlenmedim onun bir kızı var eski esinden. Birlikte yaşıyoruz abim tek kalmasın diye ondayım 1 aydır sağlık sorunu var. Ne yapmalıyım o kadar düşünemiyorum ki. İhanet veya kimseyi kırmadan herkes mutlu olsun istiyorum. Bende hayalimdeki hayatı yaşamak istiyorum.

Sizin başka bi çiçeğe konasınız var.
İnanın suanki sevgilim arada yüzümü güldürcek bişi yapsa. Ömür boyu onu severim. Bana diyorki seven insan beklentiye girmez anne çocuğunu severken beklenti ile mi seviyo falan saçma sapan şeyler ama ben onu mutlu etmek için hep bişeyler yaparım. Sevdiği yemekleri vs.

İşte ayrıl da nasıl ayrıl. Bekara karı boşaması kolay derler. Onun arabası benim üstüme. Maddi olarak baya evli gibi olmusuz. Heyecan bitti sanırım onda.
Yok ben evliyim sevgilim dedin ya mutlu değilsen ayrıl konuş sevgilinle ilişkide mutlu değilim de yani yapacağın şey aldatmak oluyor biliyorsun değilmi

Yok ben evliyim sevgilim dedin ya mutlu değilsen ayrıl konuş sevgilinle ilişkide mutlu değilim de yani yapacağın şey aldatmak oluyor biliyorsun değilmi
Evet şuan sadece heyecanlanmayı özlemişim onu hissettim. İlişki terapistleri falanda dinliyo. Kadına ilgi gösterin gibi. Biliyo aslında bana nasıl davranması gerektiğini ama böyle hep bi dik adam. Sert.

Yok artık bu aldatmayı normallestirmek için nasıl bir bahane kız millet ortak arkadaşı bosver ortak çocuğu varken bosaniyor şaka mısın sen

Evet şuan sadece heyecanlanmayı özlemişim onu hissettim. İlişki terapistleri falanda dinliyo. Kadına ilgi gösterin gibi. Biliyo aslında bana nasıl davranması gerektiğini ama böyle hep bi dik adam. Sert.
Sen kafadan bitirmişsin sanırım ama böylede hayat geçmez ki

Bi insan ömür boyu birinin yüzünü güldüremez ki..bunu siz de başkası için yapamazsınız.öyle değil mi?ortada ciddi ve onur kırıcı bi sebep olsaydı şayet Haklısınız derdim.siz sevgilinizden sıkılmışsınız ,tüketmişsiniz ...ondan ayrılsanız aynı duyguları,bıkkınlığı başka bir erkekte de yaşayacağınızı düşündüm nedense.

Siz istiyorsunuz ki ayrılmayayım çok tantana olacak, hayatım değişecek tamamen ama çok da sıkıldım arada da beni heyecanlandıran insanlarla flörtleşeyim.
Buna da aldatma diyoruz biz.
Açık konuşmak gerekirse şuan konuştuğum bey bana sorsa hayatında biri varmı diye dogruyu söylerim. Aldatma olayına girmeden ayrılırım. Ben sanırım once dalı tutup diğerini oyle Bırakmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…