Uzun süreli bir ilişkim var fakat benim kalbim başkasına kayıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlarınızı okudum,siz biraz kendinizi kandırıyorsunuz bence.
Olabilir insanız aklımıza bir başkası gelebilir,ama ''önce diğerinden emin olayım öyle bırakacağım sevgilimi'' diyorsanız iş zaten bitmiş,korkunuz yalnız kalmak mı ? Hayatta hiç yalnız olduğunuz bir dönem olmadı mı ? Sürekli birileriyle flört eden ben bile bu bahaneyi saçma buldum.Siz diğer adamdan bile emin değilsiniz,ne sevgilinize ilginiz kalmış ne de diğer elemana karşı düşündüğünüz kadar yoğunsunuz,sadece heyecan olmuş size,o adamla çıkınca da bir şey olmadığını anlayacaksınız.Ayrılın ayrıca ne bu böyle yok aldattı affettim bana çok şey yaptı affettim,2 çocuğunuz mu var beraber,bu evli olmayıp aldatılmayı kabul eden insanları ben anlamıyorum.Dava yok bir şey yok,çık git işte hayatından ne kadar zor olabilir ? Sonra şöyle oldu affettim diye sitem ediyorsunuz,etmeseydiniz.Bu yaptığınıza bahane değil ki.

Evet sanırım ben eksik hissediyorum. Umarım bi gün ya sevgilim beni tamamlar yada ben ayrılıp boşa cıktığımda tesadüfen beni tamamlıcak birini bulurum piyangodan ikramiye çıkması gibi :)

Sevgiliniz sizi tamamlasaydı şimdiye çoktan tamamlardı. Ama şu piyango işini sevdim. Umarım büyük ikramiye sizede çıkar ❤

Brokolis ne sinsii takip edip begeniyo. Sanırım kocasıyla ilgileniyor. Sade çifte kavrulmuş kahve ile tintinde benimle ilgileniyor

O ilk yanlış alintin olsa kanardim. Ama yemezler kız konuyu sen açtın herkes seferber oldu adami aldatma diye ahlaksiz ben oldum şimdi narsistlik sende var bunu da kac oldu yapıyorsun. Adama sabir diliyorum

Açıkçası yanlız olduğum bi dönem hiç olmadı. En fazla 2/3 ay oda aşk acısı çekmişimdir

O ilk yanlış alintin olsa kanardim. Ama yemezler kız konuyu sen açtın herkes seferber oldu adami aldatma diye ahlaksiz ben oldum şimdi narsistlik sende var bunu da kac oldu yapıyorsun. Adama sabir diliyorum
Yeni bi konu acılmıs. Oraya gittt daha heyecanlı kocasını üst komsuyla aldatmıs. Günah mı diye soruyor

Brokolis ne sinsii takip edip begeniyo. Sanırım kocasıyla ilgileniyor. Sade çifte kavrulmuş kahve ile tintinde benimle ilgileniyor
Sana da yaranılmıyo anacım.
Yok ilgiye açım yok gülücük istiyom.
Ne istiyosan yapmadık mı? Ama sen bizi ötekileştirdin, dışladın, yargıladın.
Ben de gidicem zaten kocama çünkü o daha pozitif

Bu arada sevgilim bana en son. Whatsap grubunda 3 kişiyiz onun bi erkek arkadaşı yine bu insanlık humans sevgi bilmem ne konuşuluyor. Oraya yazmıski sizi seviyorum. Arkadaşı da bizde seni seviyoruz kardeşim yazmıs. Oyle yani aramızdaki sevgi bagı.

Tamam teşekkür ederim. Gerçekten güldüm eğlendim. Yarın daha pozitif uyanıcam. Korona falan dinlemeyip evime gidicem. İftar yaparız birlikte hemde bu konuları konusucam. Erkekler hiç sevmiyo bu konuları gerçi.

Açıkçası yanlız olduğum bi dönem hiç olmadı. En fazla 2/3 ay oda aşk acısı çekmişimdir

İhtiyacınız olan şey belki de budur işte,hiç tatmamışsınız ki.Yorucu bir ilişkiden sonraki yalnızlık kadar keyif veren bir şey yok bence.Hiç aşk acısıyla vakit kaybetmem,eskiden çok düşünürdüm böyle şeyleri,artık anlamsız geliyor biri için karalar bağlamak.Her istediğinizi yaparsınız bir süre,ne size bir şey soran olur ne karışan,sadece siz.Kavga yok,size sıkıntı stres veren yok.Kendinize odaklanın,sevgili kaçmıyor ya,dünyada 7.5 milyar insan var,sosyal konularda da şanslısınız,elbet birini bulursunuz kafanıza göre.

Enerjim tükendi uykum geliyor
Konularina baktım da boşver bence hem aldatma vb olaylar
Hem kendi çocuğu var ama sen çocuk istediğin halde istemiyor
Hem ilgi göstermiyor
Hem umursamaz
Hem senden epey büyük gerçi yasa takilmam ama giciklastigim için bunu da ekliyim

Hayatında mutlu ol seni değersiz hissettiren sevgiliyi napacaksin? İlişkinde mutlu ol

Yanlız olduğum zaman sanki bütün erkekler üstüme üstüme geliyor. Birine Gülsem yanlış anlıyor. İlişki benim için güzel bir zırh zihinsel olarak kendimi daha korumada hissediyorum diğer türlü sanki erkekler bana farklı yaklaşıyor gibi

Kalbiniz ikinci birisine kaydiysa ayrilmaniz en dogrusu olur bence. Erkek arkadasinizla sorun ne bilmiyorum ama suan yaptiginiz sey aldatmaya giriyor. En iyisi kendinize yeni bir sayfa acmaniz diyorum.

İyi geceler diliyorum. :) teşekkürler yorumun İçin tek gözü kapalı bi şekilde yazdın. Ben halledicem. Tintin ve acı kahveyi dinleseydim kendimi toprağa gömdürüp başımı taşlatmalıymısım gibi davrandılar. Neyse mübarek gün onları da affediyorum. sevgiyle

Biz sadece ya flortunu birak ya ayril dedik ama sen bilirsin eyv. Bende seni affettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…