- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
-
- Konu Sahibi Ozgurlestik
Allasen söyle yorumlara dayanamayp fakeyeYa sade kahvecim senide o kara listeye ekliyorum. Yeter git başkasıyla ugras
uyku tutmuyor senin konunda çok eglenceli ne yapayimYa sade kahvecim senide o kara listeye ekliyorum. Yeter git başkasıyla ugras
Hak talep etmede ki kastim maddi degil,malum gunumuzun erkekleri nafakayi kadindan istemeye basladi.Isin manevi boyutu...Evlisindir,imza atarken iyi kotu gune soz verirsin,sadakat yemini edersin.Bunlarin hepsi sorumluluktur,haktir.İnsan gibi ayrılıyorsak bişey talep etmem. Niye talep edeyim ki? Malım var param var.
Hoşbulduk girişte maske veriyorlar mı yoksa herkes evden mi getiriyorGel bacım gel, aramıza hoşgeldin.
Biz özgürleşemeyenler hep itilip kakıldık, yargı dağıtıldı bize hep
Şimdi 3ünüze bi konu açıcam. Kocamı aldatıyorum oh nede güzel aldatıyorum diye. Orda linçleyinGel bacım gel, aramıza hoşgeldin.
Biz özgürleşemeyenler hep itilip kakıldık, yargı dağıtıldı bize hep
Bence yanlış düşünüyorsun bencil olana denmez narsist ikisi ayrı şeyler. Herkes bir parça bencil olabilir ama herkes narsist olamaz. Bi kere şiddet eğitimi ve bundan zevk alma hissi olması lazım. Prizi korktuğu ve seni çok umursamadığı için sana taktirmis olabilirEvet tabiki kesin kanı değil bencil insanlara denir ya narsist diye. Veeee bir kere elektrik prizi açık olduğu noktada prizi korkudan bana taktırmıstı narsist değilde ne. Ben ölürsem ne olcak. Ayyy o günü de unutmicam
Hakki varsa erkekte ister ne var bunda ??Hak talep etmede ki kastim maddi degil,malum gunumuzun erkekleri nafakayi kadindan istemeye basladi.Isin manevi boyutu...Evlisindir,imza atarken iyi kotu gune soz verirsin,sadakat yemini edersin.Bunlarin hepsi sorumluluktur,haktir.
Bak wifi den çıkıp hücresele geçtim böyle deyince hadi bekliyorumŞimdi 3ünüze bi konu açıcam. Kocamı aldatıyorum oh nede güzel aldatıyorum diye. Orda linçleyin
Sen başvurunu bi yap bakalım, nasipse kısmetse veririz bi günHoşbulduk girişte maske veriyorlar mı yoksa herkes evden mi getiriyor
Lincten sonra kaybettik bacimizi şuan dalgaya aliyon da yemezler bacikoEvet tabiki kesin kanı değil bencil insanlara denir ya narsist diye. Veeee bir kere elektrik prizi açık olduğu noktada prizi korkudan bana taktırmıstı narsist değilde ne. Ben ölürsem ne olcak. Ayyy o günü de unutmicam
Burda benim bir konum daha var. Yazın yazmıstım. Ne kadar ince naif kırılmıs bir kız olduğumu ordan görebilirsiniz tabi bulabilirsenBak wifi den çıkıp hücresele geçtim böyle deyince hadi bekliyorum
Beni çok umursamadığı için. Boşanma sebebi :)Bence yanlış düşünüyorsun bencil olana denmez narsist ikisi ayrı şeyler. Herkes bir parça bencil olabilir ama herkes narsist olamaz. Bi kere şiddet eğitimi ve bundan zevk alma hissi olması lazım. Prizi korktuğu ve seni çok umursamadığı için sana taktirmis olabilir
Bak sana en güzelinden bi vibrator yollayalim. Sen rahatla bizde rahatlayalim. Vallahi ne 7 kocalı Hürmüz ozentili çıktın bacım ya. Aramizda para toplariz tamamYani kızlar konu actıgımda caresizs hissediyodum. Şimdi sizleri okuyunca da gülüyorum böyle hoş hoş. Yine aldatmış sayılıyomuyum.
Ben o sevgiline 100 basarım be, ne 100ü 1000, hatta 10milyonYani kızlar konu actıgımda caresizs hissediyodum. Şimdi sizleri okuyunca da gülüyorum böyle hoş hoş. Yine aldatmış sayılıyomuyum.
Zaten hayatımda 3 kere aşık oldum ve 3 üde ilişkim oldu. Beklemediğim anda geldiler tam yanlızken keyşfliyken. Hepsini de seviyorum iyiki yaşamısım iyiki bitmiş. İyiki bunu tanımısım iyiki biticek. Ahaha delirttiniz beniBence sorun burada sadakat kavramının öznelliği. Ben biriyle hayatımı birlestiriyorsam ondan sonsuz sadakat isterim, sadakat gösteririm. Ha buna sadık kalmayacaksa öncelikle bilmek isterim fakat sonuçta evlilik duygusal bağ kurmanın yanında hukuki olarakta hak ve sorumluluk taşıyan bir ilişki. 2 şirket ortağı hadi biz sözleşme fesh ediyoruz diye nasıl şirket ayıramıyor, kusurlu taraf gerekeni yapıyorsa evliyken sadık olmayanda evet eşşek gibi yaptığının bedelini ödemek sorunda.
Ha neyse evet yaşıyorken 10 kişiye aşık olabilirsin, hatta biriyle beraberken diğerine aşık olabilirsin. Normal. Fakaat, evlilik gibi hukuki ve daha ciddi sorumluluğu olmasa dahi ilişkinin devam ettiği insana karşı yine de sorumluluğun var. Hatta sonrasında tutmayı düşündüğün dal olam insana karşı da. Ha yeni birine aşık olmayı geçtim. Sen bu ilişkide mutsuz tarafsın, çünkü sana artık istediğini vermiyor, mutlu etmiyor. Ee ayrıl. Belki sürekli aynı arkadaşlarla aynı ortamlara girmek bile bunaltmıştır seni. 2.'yi 3.'yi 5.'yi düşünmeden ayrıl. Yalnızlığım dinginligin tadına var. Sonra belki gerçekten deli gibi aşık olur, istediğin ilgiyi görürsün.
Tabiki bulurum varsa da senin ince naif bir kız olduğuna inanmadigim için kırılmış oldugunada inanmıyorumBurda benim bir konum daha var. Yazın yazmıstım. Ne kadar ince naif kırılmıs bir kız olduğumu ordan görebilirsiniz tabi bulabilirsen
Ben yine yokumBak sana en güzelinden bi vibrator yollayalim. Sen rahatla bizde rahatlayalim. Vallahi ne 7 kocalı Hürmüz ozentili çıktın bacım ya. Aramizda para toplariz tamam
Zaten bitirmelisin benimde görüşüm buBeni çok umursamadığı için. Boşanma sebebi :)
İnanki oyle biş istemiyorum. Sevgilimle o konuda çok iyiyiz. Yani bana şimdi jason statham getirsen istemem. Derdim cinsellik değilll acı kahve. Sana laf anlatamıyorum anlatmıcammmm bir üst konuya gitBak sana en güzelinden bi vibrator yollayalim. Sen rahatla bizde rahatlayalim. Vallahi ne 7 kocalı Hürmüz ozentili çıktın bacım ya. Aramizda para toplariz tamam