Uzun süreli bir ilişkim var fakat benim kalbim başkasına kayıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen evlimisin henry yi düşünüyosun. Buda aldatma. Utanın tintin sende. Gül gibi kocanız içerde uyurken burda sizi fantezilerimizi dinlemek istemiyorum. 😄😄
Benim kocam yanımda psde adam öldürüyo :KK53:
Ekip kurmuş arkadaşlarıyla birlikte saldırıyolar kahrolasıca düşmanlara :rapci:

Sen evlimisin henry yi düşünüyosun. Buda aldatma. Utanın tintin sende. Gül gibi kocanız içerde uyurken burda sizi fantezilerimizi dinlemek istemiyorum. 😄😄
Off gene yanlış detaya takıldin asıl wow jamie ydi. Mesajlasiyoz onunla geceleri biz evet:cool:gulduruyor beni hınzır ne yapayım :KK53:

Zihinsel bir aldatma söz konusu göç falan bahane. Lütfen sadık olun kocanıza.
Hıı zihinsel aldatma yani bu :KK48::super:
Okkey o zaman açtığın konuda baya ilerleme gösterdin. Öncelikle seni aydınlanman için tebrik ediyorum. Kısa zamanda bu kadar gelişmen beni mutlu etti.
Sevgilinden ayrılmadan elin adamlarıyla gülüşme bundan sonra tamam mı bebişim :KK19:

Sade kahve acı olmuyor çok kavrulmuş aliyosun sen ve hep yanlış kisileri alintiliyosun. Tıpkı hayatındaki gibi:olamaz:
Ona yazman gerekiyor ama bana yaziyorsun evren mesaj yolluyor sana anlamiyosun😂
Bilerek seni alıntıladım. Kızım sana söylüyorum ahlaksız gelinnnn sen anla metodu. Sen yine yanlış anladın. İyili gerçek hayatta tanışmıyoruz. Yada akraba olsak yanlış anlaşılmadan 12 tane mahkememiz vardı

Ayrilmadan sakın yeni bir ilişkiye yeltenmeyin, asla mutluluk getirmez. Iyice düşünüp taşınıp bir karar verin ve ona göre hareket edin.

Hayatınızdaki kişi gerçekten bu dediğiniz kişi olsaydı kimseyi gözünüz görmezdi.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu. Bir sürü ilişkim oldu. Ama hep aklım, gözüm kayardı. Hep derdim ki kendi kendime ben iflah olmaz biriyim. Oysaki ben eksik biriymişim. Eşimle ilişkimiz başladığından beri dünyada ondan başka erkek yok sanki. İşte doğru kişi olunca hayatınızda aynen bu oluyor. Çünkü her ihtiyacınızı karşılıyor ve başkasına ihtiyaç duymuyorsunuz. Bu ilişkinizle ilgili değil ilişki içinde olduğunuz insanla ilgili tamamen.

Hayatınızdaki kişi gerçekten bu dediğiniz kişi olsaydı kimseyi gözünüz görmezdi.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu. Bir sürü ilişkim oldu. Ama hep aklım, gözüm kayardı. Hep derdim ki kendi kendime ben iflah olmaz biriyim. Oysaki ben eksik biriymişim. Eşimle ilişkimiz başladığından beri dünyada ondan başka erkek yok sanki. İşte doğru kişi olunca hayatınızda aynen bu oluyor. Çünkü her ihtiyacınızı karşılıyor ve başkasına ihtiyaç duymuyorsunuz. Bu ilişkinizle ilgili değil ilişki içinde olduğunuz insanla ilgili tamamen.
Evet sanırım ben eksik hissediyorum. Umarım bi gün ya sevgilim beni tamamlar yada ben ayrılıp boşa cıktığımda tesadüfen beni tamamlıcak birini bulurum piyangodan ikramiye çıkması gibi :)

Hıı zihinsel aldatma yani bu :KK48::super:
Okkey o zaman açtığın konuda baya ilerleme gösterdin. Öncelikle seni aydınlanman için tebrik ediyorum. Kısa zamanda bu kadar gelişmen beni mutlu etti.
Sevgilinden ayrılmadan elin adamlarıyla gülüşme bundan sonra tamam mı bebişim :KK19:
Gülüsücemde herşeyi yapıcam. Ben karşı değilimki bu duruma siz karsısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X