Uzun süreli bir ilişkim var fakat benim kalbim başkasına kayıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli gibi derken monotonlasmıs ilişkiden bahsettim. Sana laf anlatamıyorum kızzz ben.
Hayir ortak hayatımız var ortak arkadaslarimiz ben şimdi bosluga düşerim dedin. Onun arabasi benim ustume dedin maddi olarak evli gibi olmusuz zaten dedin dedin de dedin soz uçar yazi kalir kiz adamida böyle böyle delirttin dmi sonra narsist diyorsun adama

Dediklerimin arkasındayım evet oyle. Sorun ne. Evli olmanın ciddiyeti farklı oyle sosyal medyada fingirdeyemezsin evliysen. Böyle karınların olduğu yerde takılırsın

Dediklerimin arkasındayım evet oyle. Sorun ne. Evli olmanın ciddiyeti farklı oyle sosyal medyada fingirdeyemezsin evliysen. Böyle karınların olduğu yerde takılırsın
Valla ben adamı smdi bosasam ortak arkadaslar, arabasi benim ustume, maddiyatimiz bir demem. Ceker giderim. Senkn için sadece fingirdimek önemli.
Son fngirdemen bittiginde fingirdemenin yenmeyen bir sey olduğunu anlayacaksin
Evli olma ciddiyeti değil o zaten kişilik meselesi

su vurus senin gibi kafalara vursa keske:) nerde olan hep garibana

Konu fake acı kahve ben evliyim kocisim var
ben keyif kızıyım bi gün onla bi gün bunla. Konu kapandı :)

Bir üst modeli çıkınca eski telefonu bir kenara atmak gibi. sen kafanda aldatmaya başlamışsın bile adamı, baya niyetine girmişsin. Bununla olmasa başkasıyla olacak ama olacak belli ki. Çiçek micek bahane yani sen adamı sevmiyorsun boşta kalmamak için tutuyorsun kenarda. Adami da körü körüne savunmayayim şimdi belki o da seni aynı şekilde kenarda tutup çiçeği de başkasına alıyordur kimbilir

Sen bana numaranı at tuttuğum şeyleri atıcam sana
bu da çok iyiymiş sen konusuyorsan o da konuşuyordur. Ben seni anlıyorum seviyor adam seni. Ama sevdiğini hissettirmiyor yani. Rica minnet devam edilir mi? 12 yaş büyükmüş belki içi geçmiştir. Belki o da heyecan arıyordur daha iyisini bulamamıştır. Sen bence biraz sakinles düşün sonra da doğruyu yap ve yol ver

Özgür olduğunu sanırsın, kafandaki parmaklıkları görmeden...

Ortak çocuk yok, gelinlikle çıktın kefenle gel baskısı yok, ayrılınca aç açıkta kalma durumu yok, ölüm tehdidi yok, boşanma süreci yok. Ama çok ortak şeyimiz var. Peki...

Gönlün kaymış sonuçta zorlamaya gerek yok bence ayrıl sevgilinden. Ya da çocuğu sil. Bir tercih yapman gerekiyor

Yanlis anlamayin Beni ama evlenincede byle oluyor hergun seni seviyorumlsr vs Ben sadece bikac kisinin Tam tamina aradigini buldgnu dsnyrm Ben esimi cok sevyrm yine onla evlenrdm ama ilgi beklyrm byle aska gelsin istyrm vs Tek kusur bu ..... Siz zaten ayrilin ona lafim yok benim demek istedgm evlenincede umarm sadece bu sebeple aklimiz kaymaz

Ayril hayatina bak. Hep mi erkeklerin akli kayacak? Zaten aklina girmis yeni kisi durust ol ayril. Ici gecmis iliski zateb bitmistir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…