- 1 Haziran 2012
- 6.528
- 21.489
-
- Konu Sahibi Ozgurlestik
Yanlız olduğum zaman sanki bütün erkekler üstüme üstüme geliyor. Birine Gülsem yanlış anlıyor. İlişki benim için güzel bir zırh zihinsel olarak kendimi daha korumada hissediyorum diğer türlü sanki erkekler bana farklı yaklaşıyor gibi
Yok dikkatimi çekti. Normalde 0,3 saniyede cevap yetiştirdiğin için. Kocana sabırlar. Sevgiler.Eveetyok kız bu aksamlik giybet ve tövbe dozumu aldim ben. O yarına kalsin surekli böyle konular olmuyor birden tuketmemek lazim. Ama seninde gözün yolumda kalmış he
Seksimiz iyi jason gelse olmaz dedin az önce kiz ne ayran gönüllüsünbende bırakmıyorum dedim ikiside benim bebeklerim. Jasonda gelse tam olucak. Ey tanrım bana 3 tane 3 te yetmez 5 taneee
Hızlı cekerim hem sözümü hem yazımı. Kalem kılıçtan keskin biliyorsunYok dikkatimi çekti. Normalde 0,3 saniyede cevap yetiştirdiğin için. Kocana sabırlar. Sevgiler.
Bu benim en büyük sorunum işte. Çok güzel analiz. Benim once bu sıfat olayından çıkmam gerekiyor.Erkekler gülen her kadını yanlış anlıyor,öyle tuhaf bir durum var.İki gülseniz ''bu kız benden hoşlanıyor'' kafasına giriyorlar nedense,ondan sonra bir özgüven patlaması...
Ama hayatınızda gerçekten yalnız kalmak zorunda olduğunuz zamanlar da olabilir,yani bir erkeğin sizi istemediği zamanlar,hayatta hep istenilen tarafta olmayabiliriz,o zaman ne yapacaksınız mesela ? Bence bu düşünceyi aşmanız gerek,bu ilişkiden sonrası için demiyorum hayatınız boyunca diyorum.Bir erkeğin ''sevgilisi,eşi'' sıfatına ihtiyaç duymayın zihinsel olarak güvende hissetmek için.Bir süre sonra o sıfata bağımlı hale gelirsiniz,her şeyi affetme/sineye çekme hatasına düşersiniz.
Arkadas sifat demiş naifliginden ama psikolog dinliyorsan biliyorsundur. Bu ozguvensizlik ve bağımlı kişilik oluyor. Ben o kadar naif degilim malumBu benim en büyük sorunum işte. Çok güzel analiz. Benim once bu sıfat olayından çıkmam gerekiyor.
Arkadas sifat demiş naifliginden ama psikolog dinliyorsan biliyorsundur. Bu ozguvensizlik ve bağımlı kişilik oluyor. Ben o kadar naif degilim malumkonun beni içine cekiyor çıkamıyorum
Yedi bile.bütün yorumları okuyamadım. ilk mesajdaki son paragrafta düştüm bayıldım
12 yaş büyük ve çocuklu adamdan heyecan bekliyorsun. ayrıl. bu yeni elemanla olmayacak olsan da ayrıl. adam ununu elemiş eleğini asmış, üstüne afiyetle senin gençliğini yiyor. yedirme.
İşte ayrıl da nasıl ayrıl. Bekara karı boşaması kolay derler. Onun arabası benim üstüme. Maddi olarak baya evli gibi olmusuz. Heyecan bitti sanırım onda.
Atasözü o AtasözüŞu yorumdan sonra koptum. Evli degilsiniz ayrica size yorum yapan insanlarin ne yasadigini, ne olduklarini biliyor musunuz da "bekara kari boşamak" yorumunu yapiyorsunuz anlamadim ben.
Sevgiliniz zamaninda karisini boşamiş, boşanmişlar hem de ortak cocuklari varken. Siz ustunuze araba var, ortak arkadaslariniz var diye mi ayrilamiyorsunuz? Sacma sacma bahanelerle milletin akliyla dalga gecmeyin yahu.
21 sayfadir ne oldu ne gitti bilmem ama sizin derdiniz bir dalı tutmadan öbürünü birakmamak oluyor.
Neee konu başında yirtiniyordun evli gibiyiz ,evli gibiyiz diye hatta bekara karı boşamak atasözünü kullandin sevgilisiniz ayril diyenlere şimdi evlilik korkum mu var diyorsunBağımsız olmaktan korksaydım evlenir birinin karışı olurdum sesimi de çıkarmazdım şikayet etmezdim. Çok farklı konular seni. Dediğin şey. Ben ilk sevdiğim kişiyi evlilik korkum yüzünden bıraktım. Seviyodum 3 ay yemek yemedim ayrıldıktan sonra. Sen şimdi dersinki nasıl ölmedin. Onu açıklamıcam. Neyse. İş ciddiye gelince cidden kaygılanıyorum sanırım benim 3-5 sevgilim olması lazım. Konu bu kadar
Evliyiz demedim. Gibiyiz dedim. Durumu anlatmak İçin. Hatta vasat olduğumuzu anlatmak içinde 10 yıllık evliler gibiyiz dedim. Evet fake mNeee konu başında yirtiniyordun evli gibiyiz ,evli gibiyiz diye hatta bekara karı boşamak atasözünü kullandin sevgilisiniz ayril diyenlere şimdi evlilik korkum mu var diyorsun
Bu arada evlenince sesini cikartmamak diye bir şey yok. Biz seni evli gibi degerlendirmedik ama kendin öyle degerlendirilmek istedin şimdi evlilikten korkar oldun. Ya fakesin ya da ne dedigini bilmiyorsun ya da balık hafizalisn
Bi dala tutunmadan birini birakamamak net bağımlı kişiliktir bunu kendin söyledin
Kendi dedi zaten ben bir dala tutunmadan öbürünü bırakamıyorum diyeŞu yorumdan sonra koptum. Evli degilsiniz ayrica size yorum yapan insanlarin ne yasadigini, ne olduklarini biliyor musunuz da "bekara kari boşamak" yorumunu yapiyorsunuz anlamadim ben.
Sevgiliniz zamaninda karisini boşamiş, boşanmişlar hem de ortak cocuklari varken. Siz ustunuze araba var, ortak arkadaslariniz var diye mi ayrilamiyorsunuz? Sacma sacma bahanelerle milletin akliyla dalga gecmeyin yahu.
21 sayfadir ne oldu ne gitti bilmem ama sizin derdiniz bir dalı tutmadan öbürünü birakmamak oluyor.
Atasözünün ne olduğunu açıklamamı istermisin. Yazdığın yorum atasözleri nerden nasıl kullanılır bilmediğini gösteriyor düşünmeden yorum atıyorsunuz yaCidden mi bilmiyordum...
İnşallah. Valla arkadaşlar okusun basta evli gibiyiz diye ne tutturdugunu. Evilikten korkan evli gibi olmaz. Evli GİBİ ne yahu bir kere ne sacma. Ya evlisindir ya değilEvliyiz demedim. Gibiyiz dedim. Durumu anlatmak İçin. Hatta vasat olduğumuzu anlatmak içinde 10 yıllık evliler gibiyiz dedim. Evet fake m
Evet benim hep bi yerlerde hayat arkadaşım olmalıKendi dedi zaten ben bir dala tutunmadan öbürünü bırakamıyorum diye