Uzun süreli bir ilişkim var fakat benim kalbim başkasına kayıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Erkekler gülen her kadını yanlış anlıyor,öyle tuhaf bir durum var.İki gülseniz ''bu kız benden hoşlanıyor'' kafasına giriyorlar nedense,ondan sonra bir özgüven patlaması...
Ama hayatınızda gerçekten yalnız kalmak zorunda olduğunuz zamanlar da olabilir,yani bir erkeğin sizi istemediği zamanlar,hayatta hep istenilen tarafta olmayabiliriz,o zaman ne yapacaksınız mesela ? Bence bu düşünceyi aşmanız gerek,bu ilişkiden sonrası için demiyorum hayatınız boyunca diyorum.Bir erkeğin ''sevgilisi,eşi'' sıfatına ihtiyaç duymayın zihinsel olarak güvende hissetmek için.Bir süre sonra o sıfata bağımlı hale gelirsiniz,her şeyi affetme/sineye çekme hatasına düşersiniz.

Bu benim en büyük sorunum işte. Çok güzel analiz. Benim once bu sıfat olayından çıkmam gerekiyor.

Bu benim en büyük sorunum işte. Çok güzel analiz. Benim once bu sıfat olayından çıkmam gerekiyor.
Arkadas sifat demiş naifliginden ama psikolog dinliyorsan biliyorsundur. Bu ozguvensizlik ve bağımlı kişilik oluyor. Ben o kadar naif degilim malum konun beni içine cekiyor çıkamıyorum

bütün yorumları okuyamadım. ilk mesajdaki son paragrafta düştüm bayıldım

12 yaş büyük ve çocuklu adamdan heyecan bekliyorsun. ayrıl. bu yeni elemanla olmayacak olsan da ayrıl. adam ununu elemiş eleğini asmış, üstüne afiyetle senin gençliğini yiyor. yedirme.

Bağımsız olmaktan korksaydım evlenir birinin karışı olurdum sesimi de çıkarmazdım şikayet etmezdim. Çok farklı konular seni. Dediğin şey. Ben ilk sevdiğim kişiyi evlilik korkum yüzünden bıraktım. Seviyodum 3 ay yemek yemedim ayrıldıktan sonra. Sen şimdi dersinki nasıl ölmedin. Onu açıklamıcam. Neyse. İş ciddiye gelince cidden kaygılanıyorum sanırım benim 3-5 sevgilim olması lazım. Konu bu kadar
Arkadas sifat demiş naifliginden ama psikolog dinliyorsan biliyorsundur. Bu ozguvensizlik ve bağımlı kişilik oluyor. Ben o kadar naif degilim malum konun beni içine cekiyor çıkamıyorum

Yedi bile. neyse güzel günlerimizde oldu çok öğrendiğim Şey oldu. Bana kattıkları fazladır. Dediğim gibi yarın cocuk olayını da herşeyi konusucam

İşte ayrıl da nasıl ayrıl. Bekara karı boşaması kolay derler. Onun arabası benim üstüme. Maddi olarak baya evli gibi olmusuz. Heyecan bitti sanırım onda.

Şu yorumdan sonra koptum. Evli degilsiniz ayrica size yorum yapan insanlarin ne yasadigini, ne olduklarini biliyor musunuz da "bekara kari boşamak" yorumunu yapiyorsunuz anlamadim ben.

Sevgiliniz zamaninda karisini boşamiş, boşanmişlar hem de ortak cocuklari varken. Siz ustunuze araba var, ortak arkadaslariniz var diye mi ayrilamiyorsunuz? Sacma sacma bahanelerle milletin akliyla dalga gecmeyin yahu.
21 sayfadir ne oldu ne gitti bilmem ama sizin derdiniz bir dalı tutmadan öbürünü birakmamak oluyor.

Bu arada bakın arkadaşlar sevgilim bana bu saatte siyasetle alakalı bişi atmıs ben iyi geceler askım falan diye beklerken. Muhtemelen iyi geceler de demicek.

Atasözü o Atasözü

Neee konu başında yirtiniyordun evli gibiyiz ,evli gibiyiz diye hatta bekara karı boşamak atasözünü kullandin sevgilisiniz ayril diyenlere şimdi evlilik korkum mu var diyorsun
Bu arada evlenince sesini cikartmamak diye bir şey yok. Biz seni evli gibi degerlendirmedik ama kendin öyle degerlendirilmek istedin şimdi evlilikten korkar oldun. Ya fakesin ya da ne dedigini bilmiyorsun ya da balık hafizalisn

Bi dala tutunmadan birini birakamamak net bağımlı kişiliktir bunu kendin söyledin

Evliyiz demedim. Gibiyiz dedim. Durumu anlatmak İçin. Hatta vasat olduğumuzu anlatmak içinde 10 yıllık evliler gibiyiz dedim. Evet fake m

Kendi dedi zaten ben bir dala tutunmadan öbürünü bırakamıyorum diye

Evliyiz demedim. Gibiyiz dedim. Durumu anlatmak İçin. Hatta vasat olduğumuzu anlatmak içinde 10 yıllık evliler gibiyiz dedim. Evet fake m
İnşallah. Valla arkadaşlar okusun basta evli gibiyiz diye ne tutturdugunu. Evilikten korkan evli gibi olmaz. Evli GİBİ ne yahu bir kere ne sacma. Ya evlisindir ya değil

Evli değilsin bsy değilsin ayril.gönlün başkasına kaydıysa aranızda aşk bitmistir. Mevcut sevgilinle çok uzun yürütemezsin daha.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…