• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Uzun süredir hamile olmaya çalışanlar :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor yumurta büyütğcü iğne verdi ama alacak maddiyat yok diye almadım zaten daha 1 yıl dolmadan çok işlem gördüm kendi halime kalıyım dedim. Soğan kürü içtim 2 gün önce bitti bata da 7 gün var bekliyorum 🤷🏻‍♀️
Benimde son 5 gün hadi inş hayırlı haberler veririz burdan birbirimize 😍🤲

Kızlar bugün 9. Gün takvime göre pazar yumurtlama akşam 7 de test yapmıştım yatmadan tekrar yapayım 2,5 saat ara ile 2 testim (bu ay bitkisel macun kullanıyorum)

Eklentiler

• IMG_20200917_231956.webp
    IMG_20200917_231956.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20200917_224855_424.webp
    IMG_20200917_224855_424.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 22
IMG_20200918_000009.webp

Arkadaşlar bunlar adet bitiminden itibaren yaptığım ovulasyon testleri pko'luyum ve Matofin gynositol kullanıyorum doktorum 15 17 19 günleri değerlendir dedi pkolular senede 3 defa falan yumurtluyor yumurtlama olsa bile Yumurta çatlamıyor deniliyor ne kadar doğru? Bilgisi olan veya pkolu hamile kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi sağ ve sol yumurtalığımda polikistik over var

Doktor yumurta büyütğcü iğne verdi ama alacak maddiyat yok diye almadım zaten daha 1 yıl dolmadan çok işlem gördüm kendi halime kalıyım dedim. Soğan kürü içtim 2 gün önce bitti bata da 7 gün var bekliyorum 🤷🏻‍♀️
hadi bakalım gelişme olursa haber ver bize canım soğan kürünün de faydasını gören cok duydum hayırlısı olsun hakkında

Allahtan ümidinizi kesmeyın kızlar vakti zamanı var demekki ben 9 yıldır evliyim 8 aydır cocuk istiyorduk 3 kez klomen tedavisi gördum aşılama tüp bebek fln dedı doktorlar cok şükür bi sorunumuz yoktu ama olmuyorduda sonra memlekete gitmeden bir gün önce ovulasyın testi yaptım adetten sonra 5 ci gündü pik o gunu ve ertesi günü degerlendırdim ve memlekete gittim tek başıma annemın evine gittim temizlik fln derken 2 hafta gecti bi sabah cok mutlu uyandım dedım ben hamileyim kendi kendi e sonra boşuna ümitlenme die kendı moralimi bozdum derken adet günüm gecti köyde oldugum icin o dönem test fln alıp yapamadım hem hava degişimidir derken bir hafta gecti kurban bayramının son günü ögrendımki 5 haftalık hamileyim Rabbim inş tez zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasıp etsin
ne güzel canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen hepimize de inşallah :)

Kızlar bugün 9. Gün takvime göre pazar yumurtlama akşam 7 de test yapmıştım yatmadan tekrar yapayım 2,5 saat ara ile 2 testim (bu ay bitkisel macun kullanıyorum)
kuzum ben ovudan anlamam aslında ama yatmadan önce yaptığın da daha belirgin sanki pik mi olmuş değerlendirdin mi ?

1 seneyi geçti deyin hoş 2 sene geç de de düzgün birine denk gelmeyince oyalıyor. Reglim aşırı düzenliydi saati bile şaşmazdı öyle diyim ben sanırdım ki regl düzeniyse sorun olmaz .Meğer öyle değilmiş size tavsiyem tek doktora bağlı kalmayin olmuyorsa peşine düşün
canım sen hamilesin galiba ? ne kadar zmanda oldu tecrübelerini bize anlatr mısn? allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yani burada 2/3/5/9 yıldır bekleyenler var benim sürem onlara göre daha çok yeni ama bana göre uzun işte..bende 7 aydır deniyorum ama yumurtlama günlerime denk geldiği halde olmadı :KK43:

Yani burada 2/3/5/9 yıldır bekleyenler var benim sürem onlara göre daha çok yeni ama bana göre uzun işte..bende 7 aydır deniyorum ama yumurtlama günlerime denk geldiği halde olmadı :KK43:
muayene oldun mu canım o kadar cok istiyosan muayene olun sen eşin daha için rahat beklersin bebeğini.. ama doktorlar ilk 1 yıl olmamasını doğal görüyor bilgin olsun.

muayene oldun mu canım o kadar cok istiyosan muayene olun sen eşin daha için rahat beklersin bebeğini.. ama doktorlar ilk 1 yıl olmamasını doğal görüyor bilgin olsun.
Bu ay muayene olacağım canım

kuzum ben ovudan anlamam aslında ama yatmadan önce yaptığın da daha belirgin sanki pik mi olmuş değerlendirdin mi ?
daha değil canım bugün yarın olur gibi geçen ay testlerim hep silikti yumurta büyümedi bu ay macuna başladım onun etkisi

Sen ne zamandır istiyorsun canım
ben 1 bucuk yıl oldu denemeye baslayalı ama baslarda bilinçsizdim yani öyle hemen olur sandığım için takmıyordum hiç.. şimdi beklemedeyim bakalım tedavi başladım bu ay

Kızlar burdan uzaklaştım olmadı gece gündüz konularda gezdim olmadı yaklaşık bir yıldır folik asit kullanıyorum içimde ağacı çıkacak diye korkuyorum resmen.. yoruyor yıpratıyor herkesle paylaşılacak bir durum değil.. sizce ne yapmalıyım tekrar doktora mı gitmeliyim bilmiyorum kafam çok karışık... benim gibi olan arkdaslarım konuşalım istiyorum
Aynı ben. Geçen sene ekimden beri deniyoruz. Folik asitte kullanıyorum. Sorun da yok, kontroller yapıldı. Yaşım ilerliyor.

Canım kullandığın macunun adı neydi nereden aldın ? Ben de mi alsam bu ay acaba 👀
naturallen bitkisel ballı karışım kendi sitesinden de alabilirsin ben ovülasyon testi aldığım kadından almıştım valla ben şimdilik memnunum canım geçen ay testlerim silikti hep bu ay güzel olacak gibi yumurtlama kullananlar da baya memnun kalmışlar hamilelik olmasa bile en azından yumurtam iyi gelişmiş diyeceğim ve önümüzdeki ay devam edeceğim kullanmaya

naturallen bitkisel ballı karışım kendi sitesinden de alabilirsin ben ovülasyon testi aldığım kadından almıştım valla ben şimdilik memnunum canım geçen ay testlerim silikti hep bu ay güzel olacak gibi yumurtlama kullananlar da baya memnun kalmışlar hamilelik olmasa bile en azından yumurtam iyi gelişmiş diyeceğim ve önümüzdeki ay devam edeceğim kullanmaya
Tamam canım çok teşekkürler ☺️ inşallah faydasını görürsün hemencecik 🙏🙏

Back
X