- 21 Nisan 2020
- 1.017
- 1.128
- 53
- 29
Merhaba canım hayırlısıyla sonuçlansın inşallah bebişin gelir haberler verirsin bizeMerhaba kızlar bende 2,5 yıldır evliyim hiç hamile kalamadım bu sürede. Bu ay 1 hafta sonra tüp bebeğe başlayacağım kısmetse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hayırlısıyla sonuçlansın inşallah bebişin gelir haberler verirsin bizeMerhaba kızlar bende 2,5 yıldır evliyim hiç hamile kalamadım bu sürede. Bu ay 1 hafta sonra tüp bebeğe başlayacağım kısmetse
Anladım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende gittiğimde ona göre davranayım inşallah iyi bir doktora denk gelirim bu seferamin canim inşallah yüzümüz güler. Doktorlar 1 yıldır korunmasiz iliski olmadiysa işlem yapmiyor evet. Ama 1 yıldır korunmadığıniz halde olmuyorsa zaten kesin gidin. Devletteki işleyiş özellerden farklı zaten devlette doktor neyi nasil isterse öyle yapıyor özelde bir doktor yapmam dese yapacak olanı mutlaka buluyorsun.
Ben klomenle başladım normalde 6 ay kullandırıyorlar ben doktora soyledim ikinci ay aşılama denedim. Aşılama tutmadı tüpe geçelim dedim. Tedaviyi doktorun tavsiyeleri eşliğinde biraz da kendim şekillendirdim açıkçası.
Ücretler hastaneden hastaneye değişiyor canım ben aşılamaya 1060 tl ödedim. Tüp bebekte de şu an rahim dinlendirme aşamasındayım şimdiye kadar ilaçlarla toplam 11.500 tl ödedim.
İnşallah canımMerhaba canım hayırlısıyla sonuçlansın inşallah bebişin gelir haberler verirsin bizeyaş kaç hiç mi korunmadın
Insallah canım nerde oturuyorsun? Özel hastane mi dusunuyorsun devlet mi?Anladım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende gittiğimde ona göre davranayım inşallah iyi bir doktora denk gelirim bu seferhayırlısı olsun bakalım.. şeninde bebeğin yakında gelir haberlerini alırız inşallah canım
Aynen canim insalalh bisey cikmaz..folik asit doktor yazmisti bir ara ama kullanmadmEşlerde olunca daha zor oluyor psikolojik mi ne erkekler daha çok etkileniyor böyle şeylerden benim de basımdan geçti ikna et hemen versin testi sende bişe yoksa folik asit kullan canım her ihtimale karşı gerçi bende sürekli kullanıyorum bişe olmuyor ama ya olursa diye kullanmak zorunda gibi hissediuorum
2 eyluldu canimAmin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin bat ne zaman peki
Canim bilmiyorum ilk ay iliski pek yasayamadik ama 2ay gelisti catladi ama dollenmedi ikisindede catlama oldumMerhaba benim de yumurtam büyümüyordu sanırım femara ve çatlatma iğnesi kullandı doktor hamile kaldım ama erken doğum oldu nasip değilmiş neyse çatlatma iğnesi olsan yumurtan çatlamaz mı
Ankara canım özel düşünüyorum süreçten dolayı korkuyorum çünküInsallah canım nerde oturuyorsun? Özel hastane mi dusunuyorsun devlet mi?
Bence kullan her ihtimale karşı en az 3 ay önce kullanılması lazımmış diye duymuştumAynen canim insalalh bisey cikmaz..folik asit doktor yazmisti bir ara ama kullanmadm
Çok iyi yapmışsınız İnan evlenen herkese hemen çocuk yapın isteyince olmuyor hemen diyesim geliyor benim :))İnşallah canımyaşım 27 hiç korunmadım eşimle uzun zamandan beri birlikte olduğumuz için evlendikten sonra beklemek istemedik
Doktora gidersem tekrar yazdirmayi dusunuyorm ztnBence kullan her ihtimale karşı en az 3 ay önce kullanılması lazımmış diye duymuştum
:))) iyiki korunmamışız erken farkına varmışız sorunun zaman çok hızlı geçiyor maalesefÇok iyi yapmışsınız İnan evlenen herkese hemen çocuk yapın isteyince olmuyor hemen diyesim geliyor benim :))
Direk eczanedende alabilirsin benim ki 38 TL ucuz olanları da var birsürü çeşidi var.. bilgin olsun. Bizde sorun yok ama varDoktora gidersem tekrar yazdirmayi dusunuyorm ztn
Siz de sorun ne
Zaman geçiyor valla ve bu zamanın büyük sorunlarından biri ya yediğimiz içtiğimiz mi bilmiyorum bu dönem böyleyse ileride çocuklar neler yapacak neden böyle anlam veremiyorum..:))) iyiki korunmamışız erken farkına varmışız sorunun zaman çok hızlı geçiyor maalesef
Kuzum geçen ay gittim adetim olmadan geldikten sonra adet oldum bu ay da kaldım çok şükürfk99 canım sen kaplıcaya ne zaman gitmiştin?
Koru hastanesinde zahide küçük çok duydum ankara çevresinde yaşasaydim kesinlikle ona giderdim. Bi hastaneyle görüs istersen doktora da bağlarlar. Ufak da olsa bir fikrin olurAnkara canım özel düşünüyorum süreçten dolayı korkuyorum çünkü
sağol kişiye göre değşiyor tabi bende mesela yumurtalar hemen gelişmedi uzun sürdü ilaç almak zorunda kaldık ek olarak tüp degl ama ilaclar vok pahali toplam 20 bini bulmuştur tedaviYanlış anlamazsan tüp ne kadar acaba canım pahalı diyorlarya direk tüp mü yaptırdın aşılma denedin mi? Hayırla gelsin bebeğin inş canım
Hakkında hayırlısı olsun inşCanim bilmiyorum ilk ay iliski pek yasayamadik ama 2ay gelisti catladi ama dollenmedi ikisindede catlama oldum
Anladım kuzum çok şükür bilerek mi gittin denk mi geldi pekiKuzum geçen ay gittim adetim olmadan geldikten sonra adet oldum bu ay da kaldım çok şükür