Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Evet canım, fakat o arkasından sade bir şampuanla bir daha yıkıyordu ki bu yağlar temizleniyordu tekrar. Öyle de yapabilirsin. Ben sadece hazırladığın şampuanı kullanacağını düşünmüştüm.

Aslında yağ bakımlarından tiksinmesen asıl onun faydasını görürsün. Şampuan saçta ne kadar kalıyor ki, saç ne kadarını emsin. Fakat yağ bakımları en az bir saat kalıyor ve gerçekten işe yarıyor. Zaten birinci sayfada birçok formül var. Şampuana mutlaka birşeyler karıştırmak istersen sarmısak en etkilisi. Tabii tercih senin, mutlu saç uzatmalar :)

Son düzenleme:
Dün karıştırdım Şampuanım dibindeydi ama bir tane daha var. Dibinde nasılsa deneme amaçlı bir diş sarımsağı (şampuanım az olduğundan) menekşe yağıyla kokusu alınana kadar ezdim.

Sonra şampuana bir kaç damla çamterebentin (zaten vardı) kattım,biraz da menekşe yağı tekrar döktüm iyice çalkaladım. Koku falan yok hiç. Saçlarım da parladı

Şuan şampuanıma kattıklarım Sarımsak,çamterebentin yağı,menekşe yağı. Diğer bi şampuanla tekrar yıkamam gerekir mi sizce? Çok iyi duruladım dün ama... Yine de sorıyım ben size

canım maşallah ne bakımlı ve saglıkla parlayan saçların var ..masallah nazar degmesin..bakımlarından sinameki ve ballı zeytinyagı karısımını düzenli uygulamaya calışıyorum..sac renginede bayıldım hemde kendin boyuyosun kuaförden çıkmış gbi gercekten.. bana boyanın ismini söylermisn canımb

Canım meraba..ya ben saçıma su dalgası yaptırmıştım kalıcı..kadın 7 ay dayanır demişti ama sanırım tutmadı..dahası saçım çok dökülüyor.bir an önce uzasın da kestirip kurtulayım diyorum , nasıl bi kür önerirsin ? neye ne kadar ne katayım yardımcı olursan çok mutlu olurum.hem dökülme hem de uzama için..

yaklaşık 5 aydır saçlarım feci halde dökülüyor.ilk zamanlar önemsemedim strestendir dedim,çünkü eşim uzman çavuş ve tayini şırnak'a çıktı o gitti gideli saçlarım dökülüyor.doktora gittim ama kan değerlerim normal çıktı, strestendir dedi.saçlarım kıvırcık ve çok uzuyor zaten ve çok kurular. yaklaşık 1 aydır saçlarıma bephanten ve zeytin yağlı karışım uyguluyordum ama dökülmeyi durdurmadı.sarımsaklı şampuan aldım biraz da olsa iyi geldi. 10 gündür de sinameki kürünü kullanıyorum dökülmei iyice arttırdı ama uzması için devam ediyorum.son olaak 2 gündür ısırgan otunu kullanıyorum ve saçıma çok iyi geldi, hem yumuşattı hem de dökülmeyi daha ilk günden azaltmaya başladı. tararken 200 tel dökülen saçlarım 2 gündür 100 tel dökülmeye başladı.bu arada yeni yeni saçalrım çıkmaya başladı.

ya bende istiyorum saçlarım omuzlarımdan aşa inmiyo yıllardır yanlış anlama ama insanın inanası gelmiyoooooo çok güzel uzamış hemde kısa bir zamanda bende başlıyorum bu akşam ama iş eyaramaz diye korkuyorum

Kızlar durdukça kokusu rezilleşiyo bu sarımsaklı şampuanın.Ay yok vallahi banyoda bayılıyodum dibindeydi zten denemek için yapmıştım.Hemen attım.Bidaha sarımsak falan da koymam asla.Yeni şampuanıma menekşe yağıyla çamterebentini katıcam sadece.

canım ne güzel bilgi sahibisin bu konuda bizleride adınlattıgın ıcın cok saol.benım sana soyle bı sorum olcaktı.gectıgımız hafta sacıma sılme ıslemı uygulandı.sıyahtan koyu sarı tonlarında bı renge gectım.ama sacım cok yıprandı.hatta bugun sacım dolasmıstı acmaya calısırken resmen ortadadn bı yerden koptu saclarım.kuafor keratın ozlu bı maske tavsıye ettı.o da baya pahalı geldı.bugun bı kozmetıkcıden keratın sutu ve cam retebentı aldım.çalısan kız ıyı gelır dedı.sana sorum ne yapmalıyım.ne almalıyım.benı bılgılendırırmısın.sımdıden cok saol

rapunzel nerelerdeki acep, ben merak etmeye başladım. güzel kız mazallah başına bir olay gelmiş olabilir mi diye düşündüm ama sanırsam beyaz atlı bir prens buldu, unuttu bizleri, inşallah öyledir de onun adına seviniriz hep birlikte... bu arada sinamekili bir şampuan gördüm ben sülfatsızmış, aranızda kullanan deneyen oldu mu?

çam terebentin hakkında yardım eder misiniz? kızlar ben şampuanıma kıyamıyorum :) acaba başka bi şampuana koysam onla yıkasam sonra normal şampuanla yıkasam olur mu ki? ya da ilk normal şampuanla sonra onla. ne önerirsiniz? sinameki,badem yağı,bemiks ampullü karısımı uyguluyorum bunu da yaparsam bi şey olur? kuaföre sorduğumda olmaz demişti ama. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Keratin sütü nasıl birşeydir? Ben daha önce brezilya fönü topiğinde sormuştum bile vardır diye, ampulünü sormuştum sanırım. Brezilya fönü yaptırmadan da keratinden faydalanabiliyor muyuz merak ediyorum

kızlar şampuanınıza bu yağları katıyosunuzda sçımızı yıkarken ister istemez yüzümüze gelio snra yzümüzü sivilce kaplamasın yapan arkdşlar cvap lütfen bnde düşünüyrum ama bu konudan tereddütlüyüm.

200 ml'e 1 kapak yeter diyolar. benim ki 300 ml'di. 1,5 kapak koydum su gibi oldu ama köpürüyo. olamsı gereken bumuydu?

rapunzelin saç boya marka ve numarasını benimle de paylaşır mısınız.denilen bakımları ben de yaptım ve gerçekten saç dökülmem durdu ve saçlarım çok uzadı normalde omzumun biraz altıdır en uzun hali.şuan nerdeyse belime gelicek.her bakımın ayrı bi yararı var ben nerdeyse ne okudysam yaptım rapunzelin dediğin.çok teşekkürler

bal ı nasıl kaynatıyoruz? benmari usulü mü????

arkadaşlar öncelikle meraba..
yumurta sarısı ne işe yaradığı aslında bakıma nekadar yararı var belki yağ içeriği
olduğu için bi işe yarar ama asıl olan sürdüğünüz sıvıyı katılaştırıp kafanızda tutuyor.
mesela çok eskiden kına yapardım içine iki yumurta sarısı koyardım.
ve bütün kına kafamda hapsolur kesinlikle akmazdı. bu ufak bilgimi paylaşmak istedim.
birde arkadaşıma birşey sormak istiyordum kısadan sorayım kafa şişirmeden çok inatçı bir saçım var.
en son kuaföre (5-6 ay ) gittiğimde saçımı ilk kez biraz açtırayım dedim ki demez olaydım
tam 6buçuk saat oreal içinde kaldı saçlarım köpük köpük akmaya başladı ama saç banamısın demedi sonuç=
damalı inekler gibi oldu saçım. geriside var ya neyse kafanızı şişirmeyeyim.
sorum ise bu saçlara bu kürler yararmı?????????
çok ama çok ama çok çabuk uzamasını istiyorum ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…