- 24 Temmuz 2010
- 492
- 1
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
- #1.061
merhaba arkadaşlar dün akşam ben muskatlı karışımı yaptım gerçekten dedikleri gibi varmış saçlarımı çok yumuşak yaptı o kadar yumuşak ki saçlarım zor toplanıyor ama ilk sürdüğümde saçlarım çok dökülüyordu ama ben gün içinde hep toplu durduğu için sağlıksız saçlar döküldü dedim banyodan sonra saçlarım hiç dökülmedi bu karışımı çok beğendi benim gibi kuru şekilsiz saçları olanlara öneririm memnun kalırsınız ben kaldım
canım ben muskatı hiç görmedim sadece top şeklinde olduğunu biliyorum nasıl yaptın toz oluyomu ezince anlamadım ben tatlım rica etsem anlatabilirmisin ..memnun kalmana da çok sevindm yumuşattı dediğin için bnde denemek istiyorum
tabi canım anlatırım memnuniyetle.evet çok yumuşak yaptı memnun kaldım bu hafta sonu tekrar yapacam inşallahhhh canım görünümü hindistan cevizi gibi ama yediğimiz cevizden küçük 3 tane aldım sarımsak rendelediğim küçük rendem var onunla çok kolay rendeleniyor sonra 1 tutam karanfili havanda dövdüm onuda muskatla beraber cam kavonaza koydum üstüne zeytinyağ döktüm 1 parmak kadar kaşıkla karıştırdım ağzını sıkıca kapattım mutfak dolabıma koydum odunsu bi kokusu var keskin ama diğer yağlara göre çok çok iyii bide muskatlar dipte kalıyor sadece üstündeki yağları kullandım posaları kullanmadım ve yağı azaldı dün akşam baktım üstüne zeytinyağ ekledim okudum yorumlarda eklenebilirmiş inşallah sende memnun kalırısın canım
anladim canim saol deniycem bende ama yag okadar zormu cikiyo ne yapiyosun cikmasi icinşekerli herşey suda çok kolayca çıkar.zor çıkan yağdır.ballı maskeyi yaptım çokkkkk güzel.
canim konuyu acan arkadar sacta tutma suresini yarim saate indirince dokulme sorunu kalmadi demis ama ben dha baslamadim yaniltmak istemem kullanan biri yorum ypsa daha iyi olurkızlaaaar sinamekinin saç döktüğüyle ilgili çok fena şeyler yazmışlar benm saçlarım zaten az sizce kullanmayım mı
canim konuyu acan arkadar sacta tutma suresini yarim saate indirince dokulme sorunu kalmadi demis ama ben dha baslamadim yaniltmak istemem kullanan biri yorum ypsa daha iyi olur
kızlar bilinçsizce uygulanırsa saçta dökülme yapabilir diye düşünüyorum. avrupada sinemakili şampuanlar saç kremleri görmüştüm, oldukça revaçta şeylerdi, oradaki tüketiciler çok duyarlı oluyor, doğru kullanılırsa zararı olacağını düşünmüyorum, tabi işin uzamnı rapunzel, ondan dinlemek daha faydalı...
eline sağlık cnm şifa olsun inşallahbende yarın aktara gidip alıcam hemen dediğin şekilde yaparım haber veririm yazarım buraya yine
benimde saclarim ince telli ve az ama denemeyi dusunuyorum artis olursa dokulmesinde birakirim tek kullanmda butun saci dokmez heralde denemeden bilemeyiz:)canım sadece o deil çok fazla kişi döküldüğünü yazmış bu beni çok korkuttu sen kullanmayı düşünüomusn
benimde saclarim ince telli ve az ama denemeyi dusunuyorum artis olursa dokulmesinde birakirim tek kullanmda butun saci dokmez heralde denemeden bilemeyiz:)
istersen 1hafta bekle ben istanbula donunce deniycem sonucu buraya yazarim cunku benimde sacim az ve ince telli :)
anladim canim saol deniycem bende ama yag okadar zormu cikiyo ne yapiyosun cikmasi icin