Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
kızlar ben şampuanın içine 6 yağ karıştırdım..badem yağı,ceviz yağı,çam terebentin,hindistan cevizi yağı,buğday yağı,çörek otu yağından şişenin yarısı fln olacak şekilde döktüm kimisi az kaçmışta olabilir korktum fazla koymaya.. şampuan 700 ml bikez yıkadım saç diplerinde kabuklar oluşmuş dökülüp duruyolar kepek gbi nerde yanlış yaptım bilen varmı :26:

mrb kızlar dökülme sorunu bende de var fakat kafam allak bullak oldu bunca kürün arasında tv de de çeşit çeşit kürler yağlar gerçekten en çok kullanılan fayda görülen yöntem tedavi hangisi arkadaşlar??????:26::26:

Rapunzel canım çok güzel saçların var pek beğendim, ayrıcaa sana sormak istediğim bi' kaç bir şey var ben tresan şamğuan kullanıyordum içine çam terebentin ve bephanten amğül kırıyordum çok memnundum hem yağlanman açısından hem her şey açısından =) ama bi salaklık yapıp saçımı kızıl siyaha boyadım sonra kuaför açtı saçma bi kızıl yağtı sonra ben daha koyu olsun istedim kaşımın rengi koyu olduğu için şimdi koyuya bu kadar zor ulaşmışken saçımın rengi açılsın altında o kötü turuncular yine çıksın istemem =( ama demem o ki saç rengimi akıtmayacak ne yapabilirim? hemencik cevap yaz ne olur çok sabırsızlanıyorum sadece sirke kullanıyorum o da elma uzman tvde gördüm saç rengini tutması için =)

Duydum canım. Arkadaşım kullanmıştı ve çok memnundu. Saç rengini koyulaştırdığı ve sığır iliği içerdiği için ben denemedim ama koyu renk saçlı arkadaşlara önermiştim :)

canım bu sığır iliği kürü nasıl yapılıyor yazabilirmisin benim saçım koyu kumralda uçları açık renk kötü duruyor uçlarıda koyu olsun istiyorum bide arife günü ben saçlarıma ara makasla kestirdim dün akşam yine sinemaki kürü yaptım inşallah çabuk uzar saçlalrım inşallahhhhh

arkadaşlar merhaba,
sinamekili bakımı bayramda 3.kez yaptım ve fön çektirmek için kuaföre gittim. Bana "saçların mı döküldü, şimdi fışkırır gibi çıkıyorlar." dedi. Korumak için bir yıl aynen devam et, dedi. çok ama çok mutlu oldum, rapunzelcim sana ve beni heveslendiren tüm arkadaşlara çok teşekkürler..

merhabalar canım geçmiş bayramın mübarek olsun hem senin hem diğer arkadaşların
sarımsaklı zeytinyağı tarifini denedim canım...gerçekten kokusu baydı ama yinede yumuşaklığı cezbediciydi
hay Allah canım güldürdün beni demek ekmek alıp yiyecektin .... eee Bazen böyle yeni tarifler deniyelim derken tuhaf şeylerde çıkıyor ortayaama tecrübe oluyor bize...
Geçen günde canım bir şampuan aldım...henüz kullanmadım ama içeriğini okuyunca hoşuma gitti...organik bir şampuandı....kullandın mı hiç:26:

görüşüz tatlım

ben sinamekili maskeyi denemek istiyorum fakat bimeks ampulün çok kötü koktuğunu ve yıkadıktan sonrada kokunun tamamen gitmediğini söylüyolar. kokunun gitmesi için bi çözümü olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim..

kürün içine bir iki damla çilek yada vanilya yağı koyabilirsin cnm misler gibi

dermokilin yağlı saçlar için olan büyük boy sampuanını aldım. Ve içine 2 kapa çamterebentin koydum. Sence çok mu abarttım yoksa az mı ? :) Kurutucu bir yağ diyorlar diye gözüm korktu :) Onun yanında seni dinleyip sarımsagı gül yagıyla dövdüm ( 5 diş sanırım ) kattım koku cok cok az :) az biraz bal ve badem yagını da ekledim 1 kapak kadar.. inşallah çok yağlı olmaz. Bir de son sampuanı baskasıyla mı yapmalıyız yoksa karısımlı sampuan olur mu? Şimdiden çok teşekkür ederim rapunzell Düzeliyor sayende saçlarım :)

Çok teşekkür ederim Bence balı bir de ısıtarak dene. Ben çok memnun kaldım, pırıl pırıl parlıyor. Cansızlığı için de çörekotu yağını tavsiye edebilirim :)

canımm ya benm çok aklıma takılan bişey var sinemaki saç rengini değiştiriyor alttaki gerçek rengin ortaya çıkıyor boya daha kolay akıyor diye. bu doğrumu sende böyle birşey oldumu. ben koleston açık kumrala boyuyorum düzenli olarak saçlarım kumral yoksa akıp yeniden koyulaşrmı (

arkadaşlarr bioxcini saç bakımında saç uzaması için yağların içine dökerek saçımıza sürersek nasıl olur acaba .. rapunzel deneyebilirmisin :)

rapunzelcim benim merak ettiğim sen saçların döküldüğü içinmi yapıosun bunları yoksa daha hızlı uzatmak içinmi dökülme sorunu bendede var eğer döküldüğü için yapıosan gözle görülür şekilde hangi kürden dökülmen durdu yada varsa durdumu gerçekten ve yeni saçlar fln geliomu alttan bide complex 41 var onun hakkında bilgin varmı sevgiler...

rapunzelcimm yine ben canım bana yardımcı olabilir misin canım saorunumu biliyordun dediğini yaptım durulanmayan saç bakım suyu içine gliserin bademyağı ve kayısı çekirdek yağıda kattım ilaveten ve kabarıklığı yatıştırdı he bi de balda kattım
bid eşampuanımın içine bunları kattım
sarımsak bal bademyağı çamterebenti zeytinyağ susamyağı kayısı yağı bemiks ampul kattım bide menekşe yağı saça çok iyi geliyormuş onuda bugün giderken alacam bide jojoba yağıda saçım hem biraz çabuk uzamasını istiyorum bide bayramda kuaförüm azıcık saçlarını keselim dedi biraz fazla kesti sanırım ara makasta attı sanırım aslan saçı modeli kesti tepem kabarık allahım nasıl sinir oldum yaaaa

Kızlar size saçlarıma uyguladığım Müthiş bir sırrı anlatayım saçlarıma ne yaparsam yapaım bir türlü parlamıyor sağlıklı görünmüyordu ta ki bir arkadaşımdan menekşe yağını duyana kadar banyo yapmadan önce saç uçlarıma ve diplerime masaj yaparak bir güzel sürüyorum ve bir saat bekletiyorum daha sonrada ısırgan özlü şampuanla yıkıyorum ve saçlarım inanılmaz canlı parlak ve en önemlisi artık kırıklarım yokk huuuuuuu deneyin görün kızlar

selam kızlar.bende gecen sene sinemakıyı uygulamıstım 2 3 hafta saclarım uzadı fakat devam ettırmedım yaklasık 2 3 aydır sarımsaklı sampuan kullanıyorum saclarımı gurlestırdı.bu aksamdan ıtıbarende sınemakıye baslıyorum öğlen aldım sınemakı ve ampulumu.saclarım südyen hızasından 3 4 cm asagıda ben belımde olsun daha saglıklı olsun ıstıyorum.ne cok sey ıstıyorum :)))

en yakın zamanda saclarımı cekıp bende koyacam bu sekılde ne kadar zamanda uzamıs fark edebılecem.

öncelikle selam kızlar. Rapunzel saçlarına bayıldım ayrıca :) bende bu bakımların çoğunu uyguluyorum şu anda. Yanlız bişi sormak istedim. Benim saçlarım kısa ve hacimsiz yani çabuk yağlanıyor. Bunun için önerebileceğiniz bişi var mı? Teşekkürler.

Merhaba kendi kullandığım gliss şampuanımın içine 7 düş sarımsak ezip koydum.! kere böyle yıkadım.Az önce de evigen ampul aldım 2 tane kırdım aynı şampuanımın içine ve öyle yıkadım.Ancak sarımsak kokmuyor diye bir şey yok kesinlikle saçta kokusu kalıyor ama öyle etrafa gitmiyor.Birisi yanınıza gelip koklasa hemen anlaşılıyor o derecede yani.Akşam yapın sabaha da kokusu kalmaz.Ben şimdi yaptım yarın derse gidicem.Uçuuuupp gidiyor koku :) Benim saçlarım uzun ve gür ama uçlarındaki kırıkları sevmiyorum 3 parmak kesilmeli.Bundan 8 sene önce falan saçlarım inanılmaz dökülüyordu.Kuaförler bile şaşırıyordu.Hangi marka bilmem muhtemelen evigendi 2 ampul kırmıştım şampuanıma vede aklıma geldikçe saçıma masaj yapıyordum.ondan sonra durmuştu dökülmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…