Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Kızlar konuyla alaklı mı bilmiyorum ama, saçı ıslatmadan temizleyen kuru şampuan diye birşey varmış, banyo yapma imkanı kısıtlı olanlar için. Duyan veya kullanan oldu mu acaba?

kızlar konuyla alaklı mı bilmiyorum ama, saçı ıslatmadan temizleyen kuru şampuan diye birşey varmış, banyo yapma imkanı kısıtlı olanlar için. Duyan veya kullanan oldu mu acaba?

su su su onsuz temizlik düşünemiyorum işim geregi parayla içiçeyim antibakteriyel el jeli, kolonya, ıslak mendil yok illa yıkayacagım tabi ki tercih meselesi

rapunzellll nası saçların var canım yaa maşallah içim ezildi bildiğin,bnm saçlarım neden uzamıyo offffffff...(

mrh arkadaşlar ve rapunzel canım sana bişey soracam hiç muskatlı kür duydun mu ben geçenlerde okudum baya kişi memnun kalmış bende bugün aktardan aldım akşam eve gidince yapacam bakalım merak ediyorum benn:26:

Merhaba rapunzel benim kepek problemim var... saclarım asırı kuru ve cok sert bide saclarımı kısa kestiriyorum omuzlarımı gecen kadar inanılmaz hızlı uzuyor sonra uzaması duruyor bana ne önerirsin senin gibi up uzun saclarım olması için neler vermezdim çok sanslısın

canım bnde merak ediyorum nasıl oluyo yaparsan yazarmısın rica etsem bizde öğrenelim

merak edip sormak istediğim bişey var,sinamekili küre başlayacağım fakat bemiksin yanında bepanthen ve evigen de aldım,küre bunları da eklesem nasıl olur acaba?

canım bnde merak ediyorum nasıl oluyo yaparsan yazarmısın rica etsem bizde öğrenelim

tamam canım yazarım cuma günü karışımı hazırlamıştım dün sürmeye vaktim olmadı 3 gün ve daha fazla bekletilirse iyi sonuçlar alınıyor diye yazmışlardı bugün vakit bulabilirsem akşam sürüp sabah yıkayacam 6-7 saat bekletin yazmıştıı inşallah buda iyi sonuçlar verir

merhaba arkadaşlar dün akşam ben muskatlı karışımı yaptım gerçekten dedikleri gibi varmış saçlarımı çok yumuşak yaptı o kadar yumuşak ki saçlarım zor toplanıyor ama ilk sürdüğümde saçlarım çok dökülüyordu ama ben gün içinde hep toplu durduğu için sağlıksız saçlar döküldü dedim banyodan sonra saçlarım hiç dökülmedi bu karışımı çok beğendi benim gibi kuru şekilsiz saçları olanlara öneririm memnun kalırsınız ben kaldım

kızlar keratın almak ısteyen varsa aranızda belkı haberınız yoktr sac bakımında kullanılan urunler bolumunde evde keratın yapmanın ıncelıklerı topıkı var oraya ulasın duyanlar duymayanlara ıletsınnnnnnnnnnnn bu son keratın alımı cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…