- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- Konu Sahibi rapunzeeel
- #1.021
vala pek bozmadı midemi 2 defa içtim hem bağırsaklarıda çalıştırıyo bi denemek lazım
o zaman devam et derim ama hiç aksatmadan.inşallah faydasını görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vala pek bozmadı midemi 2 defa içtim hem bağırsaklarıda çalıştırıyo bi denemek lazım
Duydum canım. Arkadaşım kullanmıştı ve çok memnundu. Saç rengini koyulaştırdığı ve sığır iliği içerdiği için ben denemedim ama koyu renk saçlı arkadaşlara önermiştim :)
Ay ay ayy çok teşekkür ederim canım benim Yeni tarifleri beğenmene sevindim. Sarımsaklı zeytinyağı muhteşem bir şey. Tabi öldüren kokusu olmasa çok daha muhteşem olurdu Senin yine iyi, ben ılık zeytinyağına yumurta akı koymuştum. Sarısını ayırmasam ekmek alıp yiyebilirdim Yumurta akını daha da katmadım. Ama bir kez de soğuk denemek istemiyor değilim :)
ben sinamekili maskeyi denemek istiyorum fakat bimeks ampulün çok kötü koktuğunu ve yıkadıktan sonrada kokunun tamamen gitmediğini söylüyolar. kokunun gitmesi için bi çözümü olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim..
kürün içine bir iki damla çilek yada vanilya yağı koyabilirsin cnm misler gibi
Çok teşekkür ederim Bence balı bir de ısıtarak dene. Ben çok memnun kaldım, pırıl pırıl parlıyor. Cansızlığı için de çörekotu yağını tavsiye edebilirim :)