- Konu Sahibi rapunzeeel
-
Büyüttüğü söyleniyordu ama korkma bir işe yaramadıAsıl ben teşekkür ederim çok çok hem de Beğenmene sevindim. Senin için de araştırdım. Şimdi onları toparlıyorum :)
hee iyi o zamanama gider benim de göğüslerimde işe yararsa hiç şaşırmam..şu sıralar herşey tersime yalnız çörekotunu yerken çok zorlandım..o nasıl kötü bir tattır ya resmen geçmedi gitti boğazımdan..hergün hergün de nasıl yenir bilemiyorum ama gerçekten işe yarayacaksa yeriz artık ne yapalım
teşekkür ederim canım eline koluna yüreğine sağlık..zahmet verdik sana da ama umarım işe yararlar da bol bol dualarımızı alırsın da saçların totonu da aşar ve hep böyle güzel görünürlerr
hee iyi o zamanama gider benim de göğüslerimde işe yararsa hiç şaşırmam..şu sıralar herşey tersime yalnız çörekotunu yerken çok zorlandım..o nasıl kötü bir tattır ya resmen geçmedi gitti boğazımdan..hergün hergün de nasıl yenir bilemiyorum ama gerçekten işe yarayacaksa yeriz artık ne yapalım
Canım eşimin yiyemediği kadar varmış dimi?adam çörek otu yemektense kır saçlı olmaya razı geldi..ama sanırım yoğurtla çörekotu ayrı ayrı öğünlerde yeniyordu.ve faydası da varmış ibrahim saraçoğlu bi zamanlar kendiside yiyormuş görenler de hocam saçlarınızı mı boyatıyorsunuz falan diyorlarmış sanırım ama şimdilerde yapmıyormuş o yüzden şakaklarından kırlar çıkmaya başlamış...ama sen nasıl tüketildiğine bi bak istersen cnm belki alternatif vardır .şekerle falan ha?ama yılmadan devam et inşallah amacına ulaşırsın cnm....
Ayrı ayrı dönemlerde kullanmadığım için emin olamam ama en çok etki sarımsaklı şampuan sanırım :)
QUOTE]
hmm teşekkür ederim :) bir dönem kullandım yine başlayacam sarımsaklı şampuana :)
Eyyy rapunzelll,,adın gibi saçında çook güzel....biraz şiir kıvamında başladım ama,daha fazlasını hakediyorsun,,bu kadar emek verip resimlerle bizlere deneyimlerini aktardığın için çook teşekkürler.işte bizlerde bu kadar emek verip yapabilsek bizlerinde böyle saçları olur sanıyorum...bizim sorunumuz istikrarsız olmamız..hangi sayfada ne duyarsak otarafa yöneliyoruz.ben kendim de dahlim buna...
Rapunzel benim saç sorunum çook çook dökülmesi yazdığım forumlardaki gibi kullandığım bir ilaçtan dolayı çok dökülme yaşıyorum ,uzaması deil sadece dökülmeyi tedavi etmesi için ne yapayım ?şu anda dermatoloğumun verdiği minoxil kullanıyorum ama yeterli deil.yanındada forumlardan okuduğum karanfil suyuna başladım sen dökülme için en etkili sarımsaklı şampunamı diyorsun???beni bilgilendirirsen sevinirim canım ....çilek kokulu saçlarından öpüyoruummm sevgiyle kal....
karanfili nasıl yapıyorsun canım.kayınvalidemin gençliğinde saçları çoooook uzunmuş karanfil suyu yapardım diyo anlatırmısın acaba
Rapunzelcim demekki sen bu işi çözmşsün ...sen de yavaştan bu tariflerini uyguladığın kürlerini toplayarak bişeyler yapabilirsin ...işte ilk adımı burada atmış oldun canım...bizim için araştırma yapmışsın değerli vaktini harcamışsın cnm emeğine sağlık ..çok çok teşekkürler..Herşey gönlünce olsun inşallah......bir de bişey daha sorucam cnm bu kürlerin hepsini birden mi yapmak gerekli yoksa belirli bir sırası varmı?sen deneyimlisin cnm ...önce nereden başlanmalı?
mrb rapunzell
masallah ya saclarin cok ama cok güzellll.
Benimde saclarim kuru ve ince telli ve birkac gün önce demir eksikligi cikti bende ve saclariminda bu yüzden kuru oldugunu ögrendim internetten okudumda . Simdide bakalim senin yazdigin kürleri denicemm vee suan kaslarima sarimsak sürüyorum cünki sol taraftaki kasim uzamiyor 3 aydirha birde fark ettimki yaniyor sizliyor kasim. sendede öylemiydi??
hmm teşekkür ederim :) bir dönem kullandım yine başlayacam sarımsaklı şampuana :)
Canım eşimin yiyemediği kadar varmış dimi?adam çörek otu yemektense kır saçlı olmaya razı geldi..ama sanırım yoğurtla çörekotu ayrı ayrı öğünlerde yeniyordu.ve faydası da varmış ibrahim saraçoğlu bi zamanlar kendiside yiyormuş görenler de hocam saçlarınızı mı boyatıyorsunuz falan diyorlarmış sanırım ama şimdilerde yapmıyormuş o yüzden şakaklarından kırlar çıkmaya başlamış...ama sen nasıl tüketildiğine bi bak istersen cnm belki alternatif vardır .şekerle falan ha?ama yılmadan devam et inşallah amacına ulaşırsın cnm....
AYYYYY CNNNMM sana bi haberim var iimi desem kötümü?şimdi gerçek tarife ulaştım:Günd 3 defa bir tatlı kaşığı çörek otu yiyeceksin.günde 1defa da sarımsaklı yoğurt yiyeceksin diyor yaaa...ama bence bir tatlı kaşığı ile başla alıştıra alıştıra yap birden ağır gelmesin.....
Ayrı ayrı dönemlerde kullanmadığım için emin olamam ama en çok etki sarımsaklı şampuan sanırım :)
QUOTE]
karanfili nasıl yapıyorsun canım.kayınvalidemin gençliğinde saçları çoooook uzunmuş karanfil suyu yapardım diyo anlatırmısın acaba
selamlar ...bir avuç karanfili 500ml.temiz suda bir gün boyunca beklettim ilk hafta hergün bu su ile köklerine değeceek şekilde ıslatacağım(çünkü daha 5.gündeyim)sonraki hafta 2 günde bir yapacağım bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.karanfil saçımı biraz sertleştiriyo ve acaip renk veriyo karanfil.ama miisss gibi kokuyo saçlarım.. yapmanı tavsiye ederim..kayınvaliden nasıl yapıyo canım sende bilgilendirsene bizi...
sinamekimi yaptım kafamda şu an içine çörekotu yağıda ekledim gerçi uzun saçlarım ama belimde olmasını istiyorum
kızlar ben 3-4 ay kadar önce saçlarımı 3 numaraya vurmuştum.oda eşimin sürekli saçların çok cansız çok ince çok zayıf..dökülenleri görmekten bıktm vss laflarından bıktıgm içindi.sonra 2 ay boneyle gezdim evde.zaten normalde teseddürlüym dışarıda sorun olmadı ama yaz geldi ben normalde evde kızlar arasında çok frapanIMdır napcam bilmem..ilk zamanlar sarımsakta sürdüm dediğiniz gbi formülleri denedim,ilik yağıyla olan karışımıda denedim vitamn takviyesi flan ama 1 aydır bıraktm durdu büyümesi.birde şu bebe saçı derlerya umutluydum onlar uzar die yanlardan kısa kısa çıkıyorlar uzamadılar..fff bazen keşke kestrmeseydm diorum ama çok faydasınıda gördüm o ayrı napcam ben hem gür hem çabucak uzayan saçlarım olsun istiyorum.bazıları çabuk çabuk yıkamak saçın vitaminini alır dior eh evliyiz nerdeyse insan hergn duşta oluosun havalar sıcak.sizce biraz yağlı kalan saç dahamı çabuk uzar.haa bu arada saçlarımı uzun bir parmak kadar uzattım.yani alt bölgedeki saçlarım ensemde okadar kısa diiil ama hiç kısa saça sekil veremem bir an önce uzasın istiyorum
tamam canım dün yemeye başladım..ama bitmesine yakın boğazımdan geçmedi çok kötü oldumvalla erkek olsam ben de hiç umursamam çünkü erkeklerde gayet karizmatik duruyor ama biz bayanlarda gayet bakımsız görünüyor..ben de bu sinamekili kürü bayağıdır uyguluyorum..ve bana da güzel etki etti ama kürü uygularken boyamayın dediler boyamamıştım..saçlarım 5cm kadar uzadılar ama dipler bembeyaz geri kalanı siyah. dışarıya çıkmaya utanıyordum artık ama mecbur doktor kontrollerim olduğu için çıkmak zorunda kalıyordum. herkes bi saçıma bakıyor bi suratıma bana da tak etti aldım boyayı dip boyamı yaptım mecbur sinamekiye de ara verdim..şimdi yine başlıcam ama bi yandan da elim gitmiyor tekrar çıkıcaklar off tekrar boya durr..artık melanin pigmentlerimin ölmesini geçtim beyin hücrelerim de öldü allah korusun kanser falan olucam diye ödüm kopuyor. :18: inşallah söylediğiniz bu yöntemler işe yarar da normal bir seviyeye inerler..tekrar teşekkür ediyorum kızlar yardımlarınız için
canım seni arkadaş olarak ekledim çünkü kız kardeşim eylülde evleniyor ve deli gibi saç uzatma kürlerini araştırıyor bende çıkmak zorundayım konuyu kaybetmek istemedim eminim görünce çok mutlu olacaktır bende mi uygulasam acaba:)) gerçekten emek vermişsin ama şahane görünüyor saçlarınpaylaşımın için çok teşekkürler
Allah korusun canım, sen en başta moralini yüksek tut, üzülme. Hem eminim ki beyaz saçlarla da gayet güzelsindir. Sinamekili kürü uygularken boya kullanmamana gerek yok. Ben hiç ara vermeden boyadım. O yüzden boyamak istiyorsan bunu da dert etme
Tabiki de Allah korusun canım benim o işin şakası :18: ayrıca teşekkür ederim o senin güzelliğinmadem bir sakıncası yoksa ben de dip boyamı yaparım zamanı geldiğinde..teşekkür ediyorum insanı çok güzel motive ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?