- 24 Şubat 2011
- 509
- 3
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
maşallah diyelim nazarımız değmesin=) sinameki ile saçları uzamayan nadir insanlardanım,saç rengimi de açtığı için son 2 haftadır bıraktım onu. bu aralar muskatlı karışımı uyguluyorum ama henüz bir sefer oldu. bir şey demek için erken,yine karınca kararınca bir yağ karışımı yapıyorum kendim,o da 1-2 hafta olduğu için henüz etkisini bilemiyorum. 1 ay önce boyattığım saçlarımda yarım cm bile dip yok,farkettiğim diğer bir şey ise saçlarımı boyattığım ilk ay saçlarım neredeyse hiç uzamıyor.bu sebeple boyayı da bıraktım. bakalım ne olacak...
bu aralar çok yoğunum ama senin şu bal karışımını da en kısa zamanda denemek isterim. inşallah bu güzel saçlarının sağlığını hep korursun
saç uzama hızımdan dolayı doktora da gittim,yanında halsizlik de vardı ancak hiçbir anormallik bulunamadı. zaten doktor saçların yavaş uzamasının sorun olmadığını söyledi,saçlarımı tutup çekti baktı dökülme yok saçların çok sağlıklı boşver yavaş uzasın,yapısal demek ki dedi. ben de hak verdim,saçlarım sağlıklı ama uzamıyor,tabi bir de kalın telli ve kuru,bunların hepsi etken.
muskat şimdi kafamda,ikinci yapışım bakalım nasıl olacak
hangi saç kremi şampuanı kullanıyosun cnm ?
bide bu kadar yağ kullanmak saçı yağlandırmaz mı ?
Otacı'nın bitkisel şampuanını kullanıyorum şu an. Saç kremi olarak da İpek'i kullanıyorum. Gayet uyduruk bir marka ama beni şaşırtıcı derecede memnun etti. Yok tatlım yağlandırmıyor. 2 şampuanlamaya hiç bir şey kalmıyor saçta.
ipek mor kutulu bademli olan mı?
Evet canım. Bir dene, memnun kalmazsan kullanmazsın. Zaten çok uygun fiyatı.
bi ara kullanmıştım pırıl pırıl olmuştu saçlarım şampuandan sanıp şampuanın saç kremini aldm takım kullanmaya başladım ama eskisi gibi değil tekrar ona dönücem sanırım
sence saçını hangi karışım uzattı :)
maşallah cok gzl saçlarn :) rapunzel pekı bu kürler saçlarını ne kadar zamanda ve ne kdar uzattı ?
tmm cnm denıycm ıns bı fydası olr bna da :))) ve tskler verdigin bilgler için :)
Canım sarımsaklı şampua kokmuyormuydu ?
Birde şimdi yaz geldi terledikçe buram buram sarımsak kokmayalım
Canım sarımsaklı şampua kokmuyormuydu ?
Birde şimdi yaz geldi terledikçe buram buram sarımsak kokmayalım
ne kadar güzel uzamış canım saçların bayıldım rengide çok tatlıbuarada şampuana kaç tane sarımsak koyuyorsun biraz bilgi verirmisin?
cnm o sarmsak kokusunu gdermek ıcın sarmsakları 1 2 dkıka sütte kaynatıyomssn icindeki vitamnler flan da kaybolmuyomus. bnde sarmsaklı sampuan yparken oyle yapıp katıcm ıcıne. bılgınz olsn yaparken oyle yapn ıstersnz :)