Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Çok çok teşekkür ederim Sinamekinin saç rengini açması benim işime geliyor ama koyu renk kullananlar için bir sorun olabilir haklısın. Arkadaşım sığır iliği kullanıyordu. O da aksine koyulaştırıyor. Ve çok memnundu. Denemek istersen aklında bulunsun :)
Uzayıp kırılması ve uzadığının belli olmaması bilindik bir sorun. Ama dediğin kadar yavaş uzuyorsa beslenmenle de alakalı olabilir. Ben yazdıklarımın faydasını gördüm. Umarım sen de en kısa zamanda uyguladıklarının faydasını görürsün. Muskattan da memnun kalıp paylaşırsan ben de denerim :)

saç uzama hızımdan dolayı doktora da gittim,yanında halsizlik de vardı ancak hiçbir anormallik bulunamadı. zaten doktor saçların yavaş uzamasının sorun olmadığını söyledi,saçlarımı tutup çekti baktı dökülme yok saçların çok sağlıklı boşver yavaş uzasın,yapısal demek ki dedi. ben de hak verdim,saçlarım sağlıklı ama uzamıyor,tabi bir de kalın telli ve kuru,bunların hepsi etken.

muskat şimdi kafamda,ikinci yapışım bakalım nasıl olacak

Sağlıklıysa bence de boşver :)
Hadi bakalım inşallah iyi sonuç alırsın

hangi saç kremi şampuanı kullanıyosun cnm ?
bide bu kadar yağ kullanmak saçı yağlandırmaz mı ?

Otacı'nın bitkisel şampuanını kullanıyorum şu an. Saç kremi olarak da İpek'i kullanıyorum. Gayet uyduruk bir marka ama beni şaşırtıcı derecede memnun etti. Yok tatlım yağlandırmıyor. 2 şampuanlamaya hiç bir şey kalmıyor saçta.

ipek mor kutulu bademli olan mı?

maşallah cok gzl saçlarn :) rapunzel pekı bu kürler saçlarını ne kadar zamanda ve ne kdar uzattı ?

sence saçını hangi karışım uzattı :)

Ayrı ayrı dönemlerde kullanmadığım için emin olamam ama en çok etki sarımsaklı şampuan sanırım :)

maşallah cok gzl saçlarn :) rapunzel pekı bu kürler saçlarını ne kadar zamanda ve ne kdar uzattı ?

Çok teşekkür ederim Tatlım saçlarım zaten kısa değildi, uçları çok inceydi ve yıpranmıştı. Onlardan kurtulmak için denedim bunları. Uzadıkça yavaş yavaş kesip kurtuldum yani işe yaradı da. O yüzden saçım şu kadar ayda şurdan şuraya geldi diyemem ama uzatmak istiyorsan çok fazla şekillendirici kullanmayıp sarımsaklı şampuan ve sinamekili kürün içine çörekotu yağı da ekleyip 3 ay kullan. Farkı görürsün :)

Canım sarımsaklı şampua kokmuyormuydu ?
Birde şimdi yaz geldi terledikçe buram buram sarımsak kokmayalım

tmm cnm denıycm ıns bı fydası olr bna da :))) ve tskler verdigin bilgler için :)

Rica ederim canım. İnşallah en az benim kadar memnun kalırsın :)

Tatlım kimisi kokuyor diyor. Ben yatmadan önce yıkıyorum. Sabaha koku falan kalmıyor. Eğer rahatsız ederse dediğim gibi içinde bir şey olmayan şampuanının içine güzel kokulu bir yağ koy ya da banyodan sonra tarağına parfüm sıkıp tara saçını :)

ne kadar güzel uzamış canım saçların bayıldım rengide çok tatlı buarada şampuana kaç tane sarımsak koyuyorsun biraz bilgi verirmisin?

cnm o sarmsak kokusunu gdermek ıcın sarmsakları 1 2 dkıka sütte kaynatıyomssn icindeki vitamnler flan da kaybolmuyomus. bnde sarmsaklı sampuan yparken oyle yapıp katıcm ıcıne. bılgınz olsn yaparken oyle yapn ıstersnz :)

ne kadar güzel uzamış canım saçların bayıldım rengide çok tatlı buarada şampuana kaç tane sarımsak koyuyorsun biraz bilgi verirmisin?

Çok teşekkür ederiiim 9,10 diş rendeleyip koydum ben. Ama şampuan kutum büyük. Küçükse 5,6 diş yeterli olur :)

Oo bak bunu ben de bilmiyordum. Bittiğinde ben de öyle yapayım o halde. Bilgi için teşekkürleeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…