- Konu Sahibi rapunzeeel
-
canım dün aktarlara gittim sordum kil mil bulamadım burada ben.sadece beyaz toz kil varmış ellerinde. getirtemezmisiniz diye sordum getirtemeyiz dediler. çok zor birşey ya. sen sordun mu bulabildin mi?
rapunzeeel saçların mükemmel gözüküyo, maşallahben de başladım kullanmaya umarım faydasını görürüm:) yalnız bişey sorcam, bu bal karışımını ne kadar zamanda bir yapıyoruz?
Yok tatlım daha sormadım. Perşembe gidicem aktarıma. Önerir mi diye de sorarım hem. Haber veririm sana. Önerir de memnun kalırsam adresini verirsin, yollarım sana da
Yok tatlım daha sormadım. Perşembe gidicem aktarıma. Önerir mi diye de sorarım hem. Haber veririm sana. Önerir de memnun kalırsam adresini verirsin, yollarım sana da
Çok teşekkür ederim canımUmarım memnun kalırsın sen de :) Ben her yaptığım küre bal katar oldum. Haftada 1 mutlaka yapmaya çalışıyorum. Sen de öyle yapabilirsin.
tamam canım haber bekliyorum senden.çook teşekkür ederim..
bi sarımsaklı şampuanla yıkıyorum demişsi bi sarımsaksız şampuanla hangi şampuanları kullanıyosun cnm ?
rapunzelcim merhaba canım.konuya abone oldum bundan sonra buradayım çok soru sorarsam sıkılma ama.
sorunlu bir saçım var 3 haftadır bazı bakımlar yapıyorum ama hala kırpırdama yok inatla devam edeceğim.bir balı denemedim senin bakımlardan bal koyacağım kestane balı olur muevde o var çünkü.bugün aktardan eksik olan malzemelerimi aldım sinamekili kürü farklı yağlar ekleyip yapıyorum bende.zeytinyağı sarımsakçam terebentin ek olarak ekliyorum geçen gün yumurta bile ekledim ama sanırım bir daha eklemem kaskatı bir şey oldu saçım. 3.haftam hiç uzama yok ama sanki yeni saçlar çıkıyor gibi farkediyorum maşallah diyeyim aman
ama uzama görmek istiyorum yok yok.özel günlerde yapmaya başladım bakalım nasıl olacak sonuç:82:
bir süredir yılan yağı duyuyorum okuyorum.kuaförümde önerdi mutlaka kullan dedi.aktara gittim bugün almak için ben bitki yağı sanıyorum ne bilim gerçek yılan olduğunu.ıyyyyyyyyyyyyyyyyy.sordum aktara yılan yağının içindeki ne diye demez mi yılanın derisinin yağı.ıyyyyyyyyyyyyyyyy.afedersiniz ama kusacaktım nerdeyse.aman dedim saçım iki kat gürleşeceğini ibilsem yinede kullanamam.kullanabilenede mani olmam
rapunzel seni saç uzatma koçum ilan ediyorum sık sık gelde bana moral ver.şu an bile saçımda kür var ama hala uzama yok.pes etme noktasındayım acil destek lütfen.
rapunzellllllllll hadi sarkıt bana saçlarını.kafamda kürle geldim
sinameki+badem yağı-hint yağı-susam yağı-çamterebentin-zeytinyağı-sarımsakvar saçımda bemiks bitmişti yıkayacağım birazdan yıkama sonrası lavanta suyuyla durulayıp yarım saat daha bekleteceğim.umarım işe yarar.
koç.ne dersin?
rapunzel'in sınav zamanı olsa gerek..topiğine pek uğrayamaz oldu.:44:
hımm boşuna S.O.S yapıyoruz desene:44:
evet şuan için boşuna S.O.S yapıyoruz..sakin olalım ve bekleyelim
çok teşekkür ederim canm öyle yaparım ben de:)
benimde şu an başımda badem yağı,hint yağı ve yumurta üçlüsü var..bu 3. yapışım ve biraz uzama oldu sanki..ve küçük saçlarda var çıkmaya başlayan..ben sinamekiye devam edemedim,çok döktü saçımı ve acayip kaşıntı yaptı..
bu bakım iyi ama ,bir de mecitefendi yağ karışımı var..ondan da memnunum..
sen ne güzel bir topik sahibisin?herkese cevap veriyorsun cidden bu işin hakkını veriyorsun anladığım kadarıyla....
rapunzel uzat saçlarını beni de kurtar..saçlarım 2 senedir deli gibi dökülüyo önüne geçemiyorum.bir şey uygulamaya korkuyorum.yardım eeeeettttttttttt imdaaaaaatttttt :2:
Çok teşekkür ederiiimDökülme için sarımsaklı şampuanı deneyebilirsin. Ayrıca 7. sayfada ceylin arkadaşımız için bir şeyler yazmıştım. Ona da bir gözat istersen canım. El birliğiyle senin sorununu da çözeriz :)
ah keşke inan çok dua ederim zira çıldırmak üzereyim...bu arada saçlarına bittim.görünce kalakaldım diyebilirim.maşallah..en son kestirdiğim saç seninki kadar vardı dökülme derdiyle kısacık kestim.şimdi oğlan çocukları gibiyim :84:
bu arada sarımsaklı şampuana 5 gündür başladım.onu da kontes arkadaşımızın açtığı topikten öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?