- 24 Şubat 2011
- 509
- 3
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
bali sampuana nasil katiyorsunuz? dibe cokmuyo mu? bir de kac kasik koyuluyor?
Şampuanın kapağını açıp tatlı kaşığıyla koyabilirsin. Akışkan olduğu için zorluk çıkarmıyor. Ben 2 tatlı kaşığı koydum.
Topiğin hayırlı olsun. Saçların mükemmeeell..Maşallah maşallah nazar değmesin
Ablamın da saçları böyleydi ama kestirdi..benim de saçlarım belimin biraz üst kısmına kadar uzayıp sonra uzaması duranlardandı. bu sinamekili kürü kkontess'in topiğinde görüp yapmaya başladım. etki de etti..inşallah 1-2 ay sonra bu seviyeye geleceğiz biz de..ama tek sorunum beyazlarım var..hem de öyle böyle değil..onunla ilgili de bir formül varsa eğer söyler misin? bu çörekotu iyi geliyormuş diye bu siteden bir arkadaş söylemişti. ama ben sinamekiyi yapıyorum diye saçı fazla yormak istemedim sinameki bittikten sonra yapacaktım. Ama geldim senin topiğinde gördüm ki saçına uygulamadık formül bırakmamışsın.ama hakkını vermişler.. o zaman ben de korkmadan deneyeyim bu çörekotunu allahım inşallah beyazlarım en aza iner. tamamen gitsin de demiyorum bak ne kadar iyi niyetli bir dua ediyorum ama yok. daha 21 yaşımda saçlarımın %70i beyaz =(( 13 yaşımda tek tük çıkmışlardı..çoğalınca dayanamayıp 17 yaşımda boyamaya başladım..obaaa benim beyazlar çıldırdı lütfen bir çözüm yolu gösterin
Merhaba, mesajını okuyunca yanıt yazmadan geçemedim. Çünkü benim de ırsi beyazlarım var, senin yaşında da epey çoktular. Çörekotu, sarımsak, birçok şey denedim. Eğer genetikse, yani aileden geliyorsa maalesef pek birşey fayda etmiyor. Ben senelerdir kına yapıyorum. Saçıma zarar vermiyor, beyazları bakırlaştırarak diğer saçlarımın arasında belirsiz hale getiriyor. Herkes doğal saç rengim bu sanıyor çevremde. Kına herkeste aynı sonuç vermeyebilir fakat ben böyle çözüm buldum
her şampuana olur değil mi canım ?
benimki dove onarıcı seri..
bende koyayım bakalım..
Maşallah canım nazar değmesin çok güzel saçların
Ben sadece Sinameki Kürü'nü denemeyi düşünüyorum daha önceden sarımsaklı şampuan yapmıştım ama kokusundan ev halkı ayaklanmıştı,evden atılma durumuna gelmiştim:90: Sinameki kürünü de yapmıştım ama devam edememiştim. Şimdi yeniden başlayacağım ve bırakmak yoooksaçlarım çok yıpranmıştı katlı ve belime kadar geliyordu nerdeyse ama baş edemiyordum artık saçım çok azalmıştı.Bende gittim boynuma kadar kestirdim Ve ilk defa boyatıcam saçlarımı umarım işe yarar ya
Topiğin hayırlı olsun. Saçların mükemmeeell..Maşallah maşallah nazar değmesin
Ablamın da saçları böyleydi ama kestirdi..benim de saçlarım belimin biraz üst kısmına kadar uzayıp sonra uzaması duranlardandı. bu sinamekili kürü kkontess'in topiğinde görüp yapmaya başladım. etki de etti..inşallah 1-2 ay sonra bu seviyeye geleceğiz biz de..ama tek sorunum beyazlarım var..hem de öyle böyle değil..onunla ilgili de bir formül varsa eğer söyler misin? bu çörekotu iyi geliyormuş diye bu siteden bir arkadaş söylemişti. ama ben sinamekiyi yapıyorum diye saçı fazla yormak istemedim sinameki bittikten sonra yapacaktım. Ama geldim senin topiğinde gördüm ki saçına uygulamadık formül bırakmamışsın.ama hakkını vermişler.. o zaman ben de korkmadan deneyeyim bu çörekotunu allahım inşallah beyazlarım en aza iner. tamamen gitsin de demiyorum bak ne kadar iyi niyetli bir dua ediyorum ama yok. daha 21 yaşımda saçlarımın %70i beyaz =(( 13 yaşımda tek tük çıkmışlardı..çoğalınca dayanamayıp 17 yaşımda boyamaya başladım..obaaa benim beyazlar çıldırdı lütfen bir çözüm yolu gösterin
çok teşekkürler vala canım bir an önce bunları saçıma uygulamak istiyorum=)
Eyyy rapunzelll,,adın gibi saçında çook güzel....biraz şiir kıvamında başladım ama,daha fazlasını hakediyorsun,,bu kadar emek verip resimlerle bizlere deneyimlerini aktardığın için çook teşekkürler.işte bizlerde bu kadar emek verip yapabilsek bizlerinde böyle saçları olur sanıyorum...bizim sorunumuz istikrarsız olmamız..hangi sayfada ne duyarsak otarafa yöneliyoruz.ben kendim de dahlim buna...
Rapunzel benim saç sorunum çook çook dökülmesi yazdığım forumlardaki gibi kullandığım bir ilaçtan dolayı çok dökülme yaşıyorum ,uzaması deil sadece dökülmeyi tedavi etmesi için ne yapayım ?şu anda dermatoloğumun verdiği minoxil kullanıyorum ama yeterli deil.yanındada forumlardan okuduğum karanfil suyuna başladım sen dökülme için en etkili sarımsaklı şampunamı diyorsun???beni bilgilendirirsen sevinirim canım ....çilek kokulu saçlarından öpüyoruummm sevgiyle kal....
Çok çok teşekkür ederim
Ben de saçımın uzaması duranlardan olduğunu sanıyordum ama değilmiş :) En kısa zamanda aynı seviyeye gelirsiniz inşallah.
Canım öyle bir sorunum olmadığı için bilmiyorum ama senin için araştırıcam. Eğer arkadaşımızın dediği gibi genetikse bir çözüm olacağını sanmıyorum ama inşallah olur. Sadece sığır iliğinin saç rengini koyulaştırdığını biliyorum ama beyazlara etki eder mi bilmem. Çörekotu yağı için Kur'an'da ölüm hariç her şeye çare diye bahsediliyor. Dene bence beyazlar için etkisini görmesen bile saça çok iyi geliyor. Mutlaka bir faydasını görürsün. Sinamekinin içine katabilirsin saçını farklı kürlerle yormaktan korkuyorsan eğer. Bu arada ne de güzel anlatmışsın yaİnşallah iyi niyetli duaların kabul olur da kurtulursun bir an önce beyazlarından :)
ben de çok teşekkür ederim yorumun için..böyle iyi niyetli, pozitif düşünerek başlıyorum her işe..çoğunluğundan da iyi yönde sonuç alıyorum ama bu beyazlar başka bir olay ya..valla anlam veremedim.:44: şu paylaştığın her yöntemi ben de korkmadan,sıkılmadan deneyeceğim.. niye yorulsun ki saç değil mi? bakım yapıyoruz diye yorulunurmuymuş hiç :82: inşallah güzelce, sağlıklı bir şekilde uzarlar. belki pigmentlerim tekrar canlanıp beyazlarımı ortadan kaldırırbu arada saç renginin tonunu çok güzel yakalamışsın ve sana çok yakışmış
ben de çok teşekkür ederim yorumun için..böyle iyi niyetli, pozitif düşünerek başlıyorum her işe..çoğunluğundan da iyi yönde sonuç alıyorum ama bu beyazlar başka bir olay ya..valla anlam veremedim.:44: şu paylaştığın her yöntemi ben de korkmadan,sıkılmadan deneyeceğim.. niye yorulsun ki saç değil mi? bakım yapıyoruz diye yorulunurmuymuş hiç :82: inşallah güzelce, sağlıklı bir şekilde uzarlar. belki pigmentlerim tekrar canlanıp beyazlarımı ortadan kaldırırbu arada saç renginin tonunu çok güzel yakalamışsın ve sana çok yakışmış
arkadaşım selam birbirimizin sorunlarını duydukca bilgilerimizi paylaşıyoruz ....Bende sana inşallah faydası dokunacak bilgimi aktarayım istedim:beyazlayan saçlar için ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi olan günde 2 tatlı kaşığı tane çörek otu yiyeceksin çıtır çıtır ve birde bir kase yoğurt demişti sanırım bende eşim üzerinde deneyeyim dedim ama eşim çörek otunu çıtır çıtır ezerek yiyemeyeceğini söyledi.eğer acısına dayanabilirsen bir dene derim .internetten bi araştır.Allah'ın izniyle iyi gelir inşallah canım ...
Güzel düşünceler güzel şeyleri çağrıştırır nihayetinde :)
Dene bakalım, umarım en az benim kadar memnun kalırsın sen de :)
Bence de, belki haftanın her günü saça bir şeyler sürülürse yorulabilir. Onun da sebebi her gün yıkanan saçın nemini kaybedip zayıflaması. Yoksa dediğin gibi bakım sonuçta. Ve biz her gün uygulamıyoruz. Sadece bir kaç kür birden uyguluyoruz.
Senin saçlarında inşallah en kısa zamanda uzayıp eski renklerine kavuşurlar tatlım. Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim.Birazcık daha açtım, kürü uyguladıktan sonra tekrar çekerim. Şimdi sinameki zamanıDönüşte araştırıcam beyaz saç olayını da :)
nereden araştırıyorsun canım. zahmet vermeyeyim sana..ben de internette kaç defa araştırma yaptım ama hep bu grey-away'ler falan çıktı karşıma..çörekotunu da KK'dan öğrendim. başka da aramadım birşey..bir zaman sonra ümidi kırılıyor insanın. :97: yeni fotoğraflarını çekip çekip paylaş bizimle. ama fotoğraf çekmeden önce saçına nazar boncuğu da tak ki gözümüz kalmasın saçlarındakolay gelsin sana..görüşürüz
Ne güzel bildiklerini paylaşıyor herkes. Arkadaşımız çörekotundan sonra yoğurt demiş. Çörekotunu ben yoğurda karıştırıp yiyordum bir dönem. Sanırım göğüsler içindi, o kadar çok şey yapıyorum ki hatırlayamadım bir anO şekilde yiyebilirsin sen de.
Genelde forumlardan bakıyorum. Kullanıcı yorumu görmek istiyor sonuçta insan :)
Yok canım ne zahmeti, şimdi kürümü uyguladım, araştırmaya geçicem.
Çok çok teşekkür ederimBu sefer de biraz farklı uyguladım. Islak halini çektim, yarın da normal halini çekip atarım :)
Rapunzelcim çam balını aktardan mı alıyoruz birde fiyetı ne kadar acaba
Rapunzelcim çam balını aktardan mı alıyoruz birde fiyetı ne kadar acaba
göğüsler için ne faydası varmış..gayet normal düzeyde göğüslerim var sakın şişirmesin daha da :26:
tamam o zaman biz seni takipteyiz. ıslak-kuru paylaş hepsini..çok güzel bir topik burası..sen de çok sıcakkanlı ve yardımseversin..çokk teşekkür ediyorum