Ben de kendi saç deneyimlerimi yazayım size madem imece gidiyor başlık
1 senedir düzensiz bir şekilde sinameki kürü yapıyorum ve etkisini görüyorum fazlasıyla, üst üste boyamaktan azalıp incelen saçlarımı toparlamamı sağladı. Kokusu dışında olumsuz hiçbir etkisi olmadı benim saçlarımda, gürleşme de sağladı.
Protek Ammino keratin saç kremi kullanıyorum yaklaşık 6 aydır ve bayılıyorum tek kelimeyle, kuaförden çıkınca saçlarda çok hoş bir koku ve devamlı oynama isteği uyandıran yumuşaklık ve akıcılık olur ya işte tam da o hal geliyor saçlarıma bu kremle.
Akzer saç bakım yağı, Barceleno ya da Mecitefendi markalarından birini almak için çıkıp hain aktarın yüzünden bununla dönmüştüm eve çok da memnun kalmadım çok katıydı ben de sinameki karışımının içine karıştırmıştım, fark edilecek bir etkisini görmedim ama kokusu bademe benzediğinden sevmiştim.
Amonra'nın saç spreyi tarfine göre kendi spreyimi yaptım onu kullanıyorum birkaç aydır, içinde ne olduğunu biliyorum hem de çok ucuza elde ediyorum ve etkisi muhteşem.
Gliss saç spreyi, Bim'de indirime girdiğinde almıştım ama kokusu o kadar midemi bulandırıyordu ki Amonra'nın tarifini gördüğümde tuvalete döküp spreyli şişesini kullanmaya başladım, verdiğim paraya değmedi hiç.
Dax Supergro kullanıyorum bazen saç uzatma etkisinden dolayı almıştım ama tereyağından bozma kıvamı durulanmasını çok zorlaştırıyor, uzamaya etkisi var ama zor durulandığından kokusuna vuruldukça kullanıyorum, çok yumuşatıyor saçlarımı.
Selective mavi su, kendi saç spreyimi yapmadan önce daha çok kullanıyordum banyodan sonra saçlarımı tararken kırmamak için, saç açmaktan başka etkisi varsa da ben görmedim.
Doğum kontrol hapını ezip şampuanıma katmak gibi sivri zekalık da yapmıştım ama bol bol dökülen saçtan başka etkisi olmadı.
Sarımsaklı şampuanı da denedim o da sütte kaynattığımdan mıdır nedir pek işe yaramadı bende.
2 haftadır da Gliss'in sıvı keratinli siyah serisini kullanıyorum şampuan, saç kremini düzenli kullanıyorum, parlak ve yumuşak yapıyor saçlarımı, maskesini de aldım ama henüz denemedim.
Aklıma bunlar geldi şimdilik geçmiş sayfalarda bahsedilmiştir hepsinden muhtemelen ama bendeki etkilerini yazayım dedim
Saç dökülmesi yaşıyorum bir süredir sarımsak sütü aldım ama kullanan var mı hiç aranızda tereddütlüyüm nedense :44: