- 24 Şubat 2011
- 509
- 3
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
Canım kabul etmek gerek ki daha iyi sonuç alınıyor. Ben önce pek bir mantıklı bulmamıştım ama bir kez özellikle yağ günlerinde bakım yaptım sırf denemek için. Saçlarım yağı neredeyse çekmiş ve bir yıkamayla çıktılar. Daha sonra da aycangül ün verdiği tarihlere bakar oldum.
Bu arada rapunzelcim ve diğer arkadaşlar. Bu topiğe uğrayıp bakım sonuçlarımı yazmak isterdim ama pek yapamadım son zamanlar, o yüzden de girip yazmaya yüzüm olmadı :) Ama takip ediyorum sürekli ve bakım yapmak için motive olmaya çalışıyorum
Aslında bakım yapmak istiyorum ama erteleniyor sürekli canım. Yarın kınayı yaptıktan sonra biraz kurutur saçlarımı zaten o zaman üşengeçliğimi atar yaparım inş
Çok teşekkür ederim canım. Umarım sen de en az benim kadar memnun kalırsın :)saçlarına bayıldım canım nazar değmesin çok güzel bakmışsınbenimde saçlarım uzun ve röfleli ama çok bakımsız duruyor , tel tel ayrılıp kabarıyor verdiğin formülleri deniycem çokkkk teşekkürlerrr
rapunzelcim sığır iliği iyi güzeldeiğrenirim acayip şimdi ben ondan o yüzden biraz baktım nette suna dumankayanın zeytinyağ sarımsak adaçayı ve biberiye kattıığı bi tarifi var onu yapıcam zaten saçlarım uzadı artık istediğim boya gelmesine az kaldı :) o yüzden sağlığını korumaya çalışıyorum zeytinyağda çok iyi gelicek eminim sarımsağın mucizesini zaten denedim kedi kuruğu gibi olan saçlarım nasıl oldular :)
rapunzeeeell ricaa etsem sçının şimdiki hlinn remini koyarmısın cnm
Yeni gördüm canım, yarın çekip en kısa zamanda koyarım :)
mrbb kızlarr bendede az da olsa saç dökülmesi var :2: şimdilik badem yağı kullanıorum banyodan önce sürüp 2 saat fln bekliorum bide şampuanımı değiştirdim eczaneden priorin aldım bakalımdökülme için başka ne kullanabilirim aslında taamamen düzleştiriciden dolayı oluo incelme ve dökülmem ama hiç kullanmamak da olmuo farklı bi önerisi olan varsa sevinirim...
hmm tm cnm şimdiden tşkür
mrbb kızlarr bendede az da olsa saç dökülmesi var :2: şimdilik badem yağı kullanıorum banyodan önce sürüp 2 saat fln bekliorum bide şampuanımı değiştirdim eczaneden priorin aldım bakalımdökülme için başka ne kullanabilirim aslında taamamen düzleştiriciden dolayı oluo incelme ve dökülmem ama hiç kullanmamak da olmuo farklı bi önerisi olan varsa sevinirim...
maşallah canım çok güzel olmuş bende yapıyorum inş. benimde uzar benim çok uzundu nerdeyse senin kadardı simsiyahtı ama çok dökülüyodu kestirdim toplanmıyo şimdi kestireli 2 hafta oldu ama çok uzadıyani sinemaki yapıyorum ama kestirmemde kaynaklanıyo bence uzaması
senin boyun uzun glb cnm saçların bence fotoraftakinden daha uzun
Öncelikle önerilerin için teşekkürlerrr :)
Diğer konularda bemiks çok kokulu saçtan çıkmıyor kokusu tarzı yazılar yazılmış.sen kokuyu nasıl giderdin peki tatlım.her şeyi öğrenip öyle saçıma uygulamak istiyorum :)
tamam canım kırık uçlara naptıysam olmadı birde bunu deneyelim denemediğimiz kalmadı nasılsa :)
ben de revigen kullanıorm şu an ama burdaki yorumlrı da dikkate alcm teşekkrlrr
yılan yağınınn saçı çok uzattını sölüyolar kullansan mı sence ?(rapunzel))