- 24 Şubat 2011
- 509
- 3
- Konu Sahibi rapunzeeel
maşallah diyelim nazarımız değmesin=) sinameki ile saçları uzamayan nadir insanlardanım,saç rengimi de açtığı için son 2 haftadır bıraktım onu. bu aralar muskatlı karışımı uyguluyorum ama henüz bir sefer oldu. bir şey demek için erken,yine karınca kararınca bir yağ karışımı yapıyorum kendim,o da 1-2 hafta olduğu için henüz etkisini bilemiyorum. 1 ay önce boyattığım saçlarımda yarım cm bile dip yok,farkettiğim diğer bir şey ise saçlarımı boyattığım ilk ay saçlarım neredeyse hiç uzamıyor.bu sebeple boyayı da bıraktım. bakalım ne olacak...
bu aralar çok yoğunum ama senin şu bal karışımını da en kısa zamanda denemek isterim. inşallah bu güzel saçlarının sağlığını hep korursun
Çok çok teşekkür ederim Sinamekinin saç rengini açması benim işime geliyor ama koyu renk kullananlar için bir sorun olabilir haklısın. Arkadaşım sığır iliği kullanıyordu. O da aksine koyulaştırıyor. Ve çok memnundu. Denemek istersen aklında bulunsun :)
Uzayıp kırılması ve uzadığının belli olmaması bilindik bir sorun. Ama dediğin kadar yavaş uzuyorsa beslenmenle de alakalı olabilir. Ben yazdıklarımın faydasını gördüm. Umarım sen de en kısa zamanda uyguladıklarının faydasını görürsün. Muskattan da memnun kalıp paylaşırsan ben de denerim :)