Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
007ceylin ve fyzckr, söylediğim araştırmayı yaptım. Umarım ikinizin de işine yarar şeyler olur.

fyzckr için :

Beyazlayan saçlar için bir kaç şey buldum ama sonrasında bunun kesin bir çözümü olmadığını, pek çoğunun beyazlamayı bir müddet daha geciktirdiğini ya da gizli gizli saçı boyadığını anlatan bir yazı da buldum =/
Kullanıp memnun kalındığı söylenenlerden bir kaç tane yazıyorum yine de. Umarım işe yarar.

Bu, arkadaşımızın da dediği tarif:
Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya, beyazlayan saçlar için bitkisel çözüm doğal bakım kürü öneriyor.

Malzemelerimiz:

1 tane orta boy soğan
1 tane (5 diş) sarımsak
1 adet yumurta sarısı
1 kaşık kadar zeytinyağı

Hazırlanışı ve Uygulanışı:

1 adet orta boy soğan ve 5 diş kadar sarımsak bir kap içerisinde iyice ezilir ve içerisine 1 adet yumurta sarısı , 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı eklenir. Krem kıvamına gelene kadar durmadan karıştırın. Elde edilen bu karışım saçlara sanki saç boyası sürülür gibi sürülmeli ve 1 saat kadar beklenmelidir. 1 saat ardından ılık su ile masaj yaparak temizlenmelidir. Saç beyazlamasını giderici bitkisel çözüm doğal bakım kürü istenen sonuç elde edilene kadar haftada sadece 1 kez uygulanmalıdır.

Bu kür sayesinde yeni başlayan saç beyazlamaları durdurulup ileriye dönük saç beyazlamasını da geciktirmek mümkündür denilmiş, inşallah mümkün olur.

Sarımsaktan bahsedilmiş yine. Sarımsağın saçın melanin hücrelerini etkileyerek beyazlaşmasını engellediği söylenmiş. Biri de bir şey için sakalına sürmüş, siyahlaştırdığını söylemiş.

Onun dışında yine bitkisel bir kaç şey daha var:
Gül yaprakları yıkandıktan sonra güneş altında temiz bir zemine serilerek kurutulur. Kurutulan yaprakların yakılmasından elde edilen küle, lapa kıvamına gelinceye kadar badem yağı ilâve edilerek yoğrulur. Saçlar hazırlanan gül lapası ile haftada bir ovularak yıkanır.

Gül yaprakları yıkanır sonrasında güneş altında temiz bir zemine serilip kuruması beklenir. kuruyan yaprakların yakılması ile elde edilen küle, lapa kıvamına gelinceye kadar badem yağı ile yoğrulur. Saçlar hazırlanan gül lapası ile haftada bir masaj yapılaak yıkanır.

Yeşil ceviz kabukları, çaylı suda yarım saat kadar kaynatılıp süzülür ve içine badem yağı ekleyerek karıştırılır. Hazırlanan bu karşım ile saçlar günaşırı yıkanır.

Kına yaprağı kurutulup un haline getirilir. Sonrasında on beş dakika kadar suda kaynatılır ve ince bir tülbentte süzülür. Elde edilen posa yatmadan önce saçlara masaj yapılarak sürülür.

Saçı Koyulaştırmak İçin Adaçayı Saç Boyası

1 avuç ada çayı yaprağını 1 litre suda haşlayın. 2 saat kadar demleyip süzün. Saçınıza dökün ve yarım saat bekletin, sonra durulayın.

Bir de bu forumda Moliva diye bir şeyden bahsedilmiş. Ona da bakarsın istersen.

Ama genel yargı beyaz saçların tamamen engellemeyeceği, uygulanan doğal yöntemler ile bir süreliğine geciktirilebileceği yönünde. O da bir çözüm sonuçta. Dualarımız seninle tatlım, inşallah bir an önce kurtulursun beyazlarından :KK61:

007ceylin için :

Saç dökülmesi için sonuç alındığı söylenen şeyler bulmak daha kolay oldu :) Benim her kürüme kattığım bal, dökülme için bulduğum kürlerin çoğunda da kullanılmış. Çözmüşüm yani bu işi :KK1:
Bulduklarımı aktarıyorum:

Saç derinize ve saçlarınıza bal ve yumurtanın sarısıyla masaj yapın. Başınızda yarım saat kadar tuttuktan sonra, durulayın.

Sıcak zeytinyağı, bal ve 1 çay kaşığı toz halinde tarçını karıştırıp macun haline getirdikten sonra, banyodan önce 15 dakika boyunca uygulayın.

Soğan ve balı karıştırıp saçınıza uygulayın.

Elma sirkesi ve adaçayıyla saçınızı durulayın.

3,4 damla çam terebentin ve kekik yağını karıştırıp saç diplerine masaj yaparak yedirin.

Bir sürü şey buldum da bunlar daha mantığa yakın geldi. En azından saça yararı bilinen şeyler. Bir şekilde faydasını görürsün. Sarımsağı zaten biliyoruz. Bunun dışında zeytinyağlı sabunu da önermişler. Sorunun köküne inmek istersen yediklerinle alakalı bir durum olma ihtimali yüksekmiş. Demir eksikliğinden kaynaklandığı için demir içeren besinler tüketebilirsin. Stres de saç dökülmesine neden oluyormuş. Suna Dumankaya'yı duymuşsundur. O bir sitede bir kaç tarif vermiş bunun için. Bilindik bir site, video olarak aratırsan bulursun. Link vermek yasak sanırım. Bulamazsan özel mesaj atarsın, ordan veririm. Aklına yatanı uygularsın artık. Umarım işe yararlar :)

Son düzenleme:
Büyüttüğü söyleniyordu ama korkma bir işe yaramadı :KK1: Asıl ben teşekkür ederim çok çok hem de :KK16: Beğenmene sevindim. Senin için de araştırdım. Şimdi onları toparlıyorum :)

hee iyi o zaman :KK23: ama gider benim de göğüslerimde işe yararsa hiç şaşırmam..şu sıralar herşey tersime :KK1: yalnız çörekotunu yerken çok zorlandım..o nasıl kötü bir tattır ya resmen geçmedi gitti boğazımdan..hergün hergün de nasıl yenir bilemiyorum ama gerçekten işe yarayacaksa yeriz artık ne yapalım :KK56:

hee iyi o zaman :KK23: ama gider benim de göğüslerimde işe yararsa hiç şaşırmam..şu sıralar herşey tersime :KK1: yalnız çörekotunu yerken çok zorlandım..o nasıl kötü bir tattır ya resmen geçmedi gitti boğazımdan..hergün hergün de nasıl yenir bilemiyorum ama gerçekten işe yarayacaksa yeriz artık ne yapalım :KK56:

:KK1::KK1: Valla ben istiyorken bana yaramayıp sen istemezken sana yararsa ayıp eder yani :86: Ben yoğurtla biraz daha kolay yemiştim. Dediğin gibi işe yarayacaksa katlanıcaz diyerekten :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım eline koluna yüreğine sağlık..zahmet verdik sana da ama umarım işe yararlar da bol bol dualarımızı alırsın da saçların totonu da aşar ve hep böyle güzel görünürlerr :KK52::KK52:

teşekkür ederim canım eline koluna yüreğine sağlık..zahmet verdik sana da ama umarım işe yararlar da bol bol dualarımızı alırsın da saçların totonu da aşar ve hep böyle güzel görünürlerr :KK52::KK52:

Rica ederim canım olur mu öyle şey zahmet falan yok :KK61: İnşallah görürsün faydasını. Çok teşekkür ederim ben de güzel dileklerin için :KK16:

Canım eşimin yiyemediği kadar varmış dimi?adam çörek otu yemektense kır saçlı olmaya razı geldi..ama sanırım yoğurtla çörekotu ayrı ayrı öğünlerde yeniyordu.ve faydası da varmış ibrahim saraçoğlu bi zamanlar kendiside yiyormuş görenler de hocam saçlarınızı mı boyatıyorsunuz falan diyorlarmış sanırım ama şimdilerde yapmıyormuş o yüzden şakaklarından kırlar çıkmaya başlamış...ama sen nasıl tüketildiğine bi bak istersen cnm belki alternatif vardır .şekerle falan ha?ama yılmadan devam et inşallah amacına ulaşırsın cnm....

Rapunzelcim demekki sen bu işi çözmşsün ...sen de yavaştan bu tariflerini uyguladığın kürlerini toplayarak bişeyler yapabilirsin ...işte ilk adımı burada atmış oldun canım...bizim için araştırma yapmışsın değerli vaktini harcamışsın cnm emeğine sağlık ..çok çok teşekkürler..Herşey gönlünce olsun inşallah......bir de bişey daha sorucam cnm bu kürlerin hepsini birden mi yapmak gerekli yoksa belirli bir sırası varmı?sen deneyimlisin cnm ...önce nereden başlanmalı?

Canım eşimin yiyemediği kadar varmış dimi?adam çörek otu yemektense kır saçlı olmaya razı geldi..ama sanırım yoğurtla çörekotu ayrı ayrı öğünlerde yeniyordu.ve faydası da varmış ibrahim saraçoğlu bi zamanlar kendiside yiyormuş görenler de hocam saçlarınızı mı boyatıyorsunuz falan diyorlarmış sanırım ama şimdilerde yapmıyormuş o yüzden şakaklarından kırlar çıkmaya başlamış...ama sen nasıl tüketildiğine bi bak istersen cnm belki alternatif vardır .şekerle falan ha?ama yılmadan devam et inşallah amacına ulaşırsın cnm....

AYYYYY CNNNMM sana bi haberim var iimi desem kötümü?şimdi gerçek tarife ulaştım:Günd 3 defa bir tatlı kaşığı çörek otu yiyeceksin.günde 1defa da sarımsaklı yoğurt yiyeceksin diyor yaaa...ama bence bir tatlı kaşığı ile başla alıştıra alıştıra yap birden ağır gelmesin.....

mrb rapunzell
masallah ya saclarin cok ama cok güzellll.
Benimde saclarim kuru ve ince telli ve birkac gün önce demir eksikligi cikti bende ve saclariminda bu yüzden kuru oldugunu ögrendim internetten okudumda . Simdide bakalim senin yazdigin kürleri denicemm vee suan kaslarima sarimsak sürüyorum cünki sol taraftaki kasim uzamiyor 3 aydir :KK61: ha birde fark ettimki yaniyor sizliyor kasim. sendede öylemiydi??

Ayrı ayrı dönemlerde kullanmadığım için emin olamam ama en çok etki sarımsaklı şampuan sanırım :)

QUOTE]
hmm teşekkür ederim :) bir dönem kullandım yine başlayacam sarımsaklı şampuana :)
Eyyy rapunzelll,,adın gibi saçında çook güzel....biraz şiir kıvamında başladım ama,daha fazlasını hakediyorsun,,bu kadar emek verip resimlerle bizlere deneyimlerini aktardığın için çook teşekkürler.işte bizlerde bu kadar emek verip yapabilsek bizlerinde böyle saçları olur sanıyorum...bizim sorunumuz istikrarsız olmamız..hangi sayfada ne duyarsak otarafa yöneliyoruz.ben kendim de dahlim buna...
Rapunzel benim saç sorunum çook çook dökülmesi yazdığım forumlardaki gibi kullandığım bir ilaçtan dolayı çok dökülme yaşıyorum ,uzaması deil sadece dökülmeyi tedavi etmesi için ne yapayım ?şu anda dermatoloğumun verdiği minoxil kullanıyorum ama yeterli deil.yanındada forumlardan okuduğum karanfil suyuna başladım sen dökülme için en etkili sarımsaklı şampunamı diyorsun???beni bilgilendirirsen sevinirim canım ....çilek kokulu saçlarından öpüyoruummm sevgiyle kal....

karanfili nasıl yapıyorsun canım.kayınvalidemin gençliğinde saçları çoooook uzunmuş karanfil suyu yapardım diyo anlatırmısın acaba

benim de sacimda malesef genetik olarak cok fazla beyaz var. arastirmistim internette napabilirim diye ayni sizin buldugunuz gibi corekotu ve sarimsagi buldum. ben her gun bi kasik balla beraber corekotu yiyorum bi dis de sarimsak yutuyorum. bunlara basladigim donem yine bu forumda karanfilli suyu okumustum. onu denedim. suan kafamda bir suru minik sac var, uzadi hatta on taraftakiler. kafanfil suyunun ise yaradigini dusunuyorum, sarimsakla beraber etki etti sanirim. ben de sampuanima yapmayi dusundum ama cok zahmetli geldi onun yerine yutuyorum iste. arada bir esince de hint yagi, badem yagi, susam yagi zeytinyagi ve bikac ampul kirdigim karisimi yapiyorum. bi dahakine corekotu yagini da eklicem. yalniz o yagli bakimi yaptiktan sonra yikarken inanilmaz sacim dokuluyo. sonrasinda kesiliyo bi sureligine ama ilk yikamada cok fazla sac dokuluyo, o yuzden sk yapmak istemiyorum. ama dokulme probleminiz varsa sarimsagi bi sekilde kullanin, duzenli bi sekilde hayatiniza sokun bence. karanfil suyunu da tavsiye ederim.

Rapunzelcim demekki sen bu işi çözmşsün ...sen de yavaştan bu tariflerini uyguladığın kürlerini toplayarak bişeyler yapabilirsin ...işte ilk adımı burada atmış oldun canım...bizim için araştırma yapmışsın değerli vaktini harcamışsın cnm emeğine sağlık ..çok çok teşekkürler..Herşey gönlünce olsun inşallah......bir de bişey daha sorucam cnm bu kürlerin hepsini birden mi yapmak gerekli yoksa belirli bir sırası varmı?sen deneyimlisin cnm ...önce nereden başlanmalı?

Rica ederim canım umarım faydasını görürsün.
Deneye deneye fikir sahibi oldukça zamanla kendi kendimize de kür uydurabiliyoruz :)
Hepsini birden yapmana gerek yok. İstediğini, istediğin zaman uygulayabilirsin. Ben bir sıraya göre uygulamadım. Sadece her hafta mutlaka kür yapmaya özen gösterdim. Yazımın sonunda hangi yağın neye iyi geldiğini yazmıştım. Ona göre neye ihtiyacın varsa onun içinde olduğu kürle başlarsın. Benim gibi bir kaçını birden yapmak istersen de bağlı kalman gereken bir sırası yok. Benim bugün sinameki yapasım geldi. Ama balda da aklım kalınca ikisini birleştirdim mesela :)

mrb rapunzell
masallah ya saclarin cok ama cok güzellll.
Benimde saclarim kuru ve ince telli ve birkac gün önce demir eksikligi cikti bende ve saclariminda bu yüzden kuru oldugunu ögrendim internetten okudumda . Simdide bakalim senin yazdigin kürleri denicemm vee suan kaslarima sarimsak sürüyorum cünki sol taraftaki kasim uzamiyor 3 aydir :KK61: ha birde fark ettimki yaniyor sizliyor kasim. sendede öylemiydi??

Çok çok teşekkür ederim :KK16:
Evet, demir eksikliği saça çok etki ediyor. Bugün bir arkadaşımızın dökülme sorununu araştırırken de gördüm. Dıştan olduğu kadar içten de beslemek gerek tabi.
Dene bakalım canım, inşallah istediğin sonucu alırsın sen de.
Sarımsak kaş çıkarmada etkili, var olan kaşını uzatmak istiyorsan badem yağı da sürebilirsin. Ve evet tatlım birazcık yakıyordu. Korkma yani ben de yandım zamanında ama değiyor :KK61:

hmm teşekkür ederim :) bir dönem kullandım yine başlayacam sarımsaklı şampuana :)

Hadi bakalım, hayırlısı o halde :KK61:

sinamekimi yaptım kafamda şu an içine çörekotu yağıda ekledim gerçi uzun saçlarım ama belimde olmasını istiyorum :21:

kızlar ben 3-4 ay kadar önce saçlarımı 3 numaraya vurmuştum.oda eşimin sürekli saçların çok cansız çok ince çok zayıf..dökülenleri görmekten bıktm vss laflarından bıktıgm içindi.sonra 2 ay boneyle gezdim evde.zaten normalde teseddürlüym dışarıda sorun olmadı ama yaz geldi ben normalde evde kızlar arasında çok frapanIMdır napcam bilmem..ilk zamanlar sarımsakta sürdüm dediğiniz gbi formülleri denedim,ilik yağıyla olan karışımıda denedim vitamn takviyesi flan ama 1 aydır bıraktm durdu büyümesi.birde şu bebe saçı derlerya umutluydum onlar uzar die yanlardan kısa kısa çıkıyorlar uzamadılar..fff bazen keşke kestrmeseydm diorum ama çok faydasınıda gördüm o ayrı napcam ben hem gür hem çabucak uzayan saçlarım olsun istiyorum.bazıları çabuk çabuk yıkamak saçın vitaminini alır dior eh evliyiz nerdeyse insan hergn duşta oluosun havalar sıcak.sizce biraz yağlı kalan saç dahamı çabuk uzar.haa bu arada saçlarımı uzun bir parmak kadar uzattım.yani alt bölgedeki saçlarım ensemde okadar kısa diiil ama hiç kısa saça sekil veremem bir an önce uzasın istiyorum

AYYYYY CNNNMM sana bi haberim var iimi desem kötümü?şimdi gerçek tarife ulaştım:Günd 3 defa bir tatlı kaşığı çörek otu yiyeceksin.günde 1defa da sarımsaklı yoğurt yiyeceksin diyor yaaa...ama bence bir tatlı kaşığı ile başla alıştıra alıştıra yap birden ağır gelmesin.....

tamam canım dün yemeye başladım..ama bitmesine yakın boğazımdan geçmedi çok kötü oldum:KK37: valla erkek olsam ben de hiç umursamam çünkü erkeklerde gayet karizmatik duruyor ama biz bayanlarda gayet bakımsız görünüyor..ben de bu sinamekili kürü bayağıdır uyguluyorum..ve bana da güzel etki etti ama kürü uygularken boyamayın dediler boyamamıştım..saçlarım 5cm kadar uzadılar ama dipler bembeyaz geri kalanı siyah. dışarıya çıkmaya utanıyordum artık ama mecbur doktor kontrollerim olduğu için çıkmak zorunda kalıyordum. herkes bi saçıma bakıyor bi suratıma:KK30: bana da tak etti aldım boyayı dip boyamı yaptım mecbur sinamekiye de ara verdim..şimdi yine başlıcam ama bi yandan da elim gitmiyor tekrar çıkıcaklar off tekrar boya durr..artık melanin pigmentlerimin ölmesini geçtim beyin hücrelerim de öldü allah korusun kanser falan olucam diye ödüm kopuyor. :18: inşallah söylediğiniz bu yöntemler işe yarar da normal bir seviyeye inerler..tekrar teşekkür ediyorum kızlar yardımlarınız için :KK16::KK16:

canım seni arkadaş olarak ekledim çünkü kız kardeşim eylülde evleniyor ve deli gibi saç uzatma kürlerini araştırıyor bende çıkmak zorundayım konuyu kaybetmek istemedim eminim görünce çok mutlu olacaktır bende mi uygulasam acaba:)) gerçekten emek vermişsin ama şahane görünüyor saçların :nazar::nazar::nazar: paylaşımın için çok teşekkürler:KK71:

Ayrı ayrı dönemlerde kullanmadığım için emin olamam ama en çok etki sarımsaklı şampuan sanırım :)

QUOTE]

karanfili nasıl yapıyorsun canım.kayınvalidemin gençliğinde saçları çoooook uzunmuş karanfil suyu yapardım diyo anlatırmısın acaba

selamlar ...bir avuç karanfili 500ml.temiz suda bir gün boyunca beklettim ilk hafta hergün bu su ile köklerine değeceek şekilde ıslatacağım(çünkü daha 5.gündeyim)sonraki hafta 2 günde bir yapacağım bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.karanfil saçımı biraz sertleştiriyo ve acaip renk veriyo karanfil.ama miisss gibi kokuyo saçlarım.. yapmanı tavsiye ederim..kayınvaliden nasıl yapıyo canım sende bilgilendirsene bizi...

sinamekimi yaptım kafamda şu an içine çörekotu yağıda ekledim gerçi uzun saçlarım ama belimde olmasını istiyorum :21:

Ben çörekotu yağı dışında çam balı da koydum bu sefer :KK1: Ben de biraz daha uzasın incelen uçlar kalmasın istiyorum :21:

kızlar ben 3-4 ay kadar önce saçlarımı 3 numaraya vurmuştum.oda eşimin sürekli saçların çok cansız çok ince çok zayıf..dökülenleri görmekten bıktm vss laflarından bıktıgm içindi.sonra 2 ay boneyle gezdim evde.zaten normalde teseddürlüym dışarıda sorun olmadı ama yaz geldi ben normalde evde kızlar arasında çok frapanIMdır napcam bilmem..ilk zamanlar sarımsakta sürdüm dediğiniz gbi formülleri denedim,ilik yağıyla olan karışımıda denedim vitamn takviyesi flan ama 1 aydır bıraktm durdu büyümesi.birde şu bebe saçı derlerya umutluydum onlar uzar die yanlardan kısa kısa çıkıyorlar uzamadılar..fff bazen keşke kestrmeseydm diorum ama çok faydasınıda gördüm o ayrı napcam ben hem gür hem çabucak uzayan saçlarım olsun istiyorum.bazıları çabuk çabuk yıkamak saçın vitaminini alır dior eh evliyiz nerdeyse insan hergn duşta oluosun havalar sıcak.sizce biraz yağlı kalan saç dahamı çabuk uzar.haa bu arada saçlarımı uzun bir parmak kadar uzattım.yani alt bölgedeki saçlarım ensemde okadar kısa diiil ama hiç kısa saça sekil veremem bir an önce uzasın istiyorum

Saçların sağlığına kavuştuysa hiç üzülme bence. Sağlıklı bir şekilde uzatırsın. Eşin de bayılır hem :) Ben de sürekli yıkanan saçın nemini kaybedip sağlığını yitirdiği kanaatindeyim. Saç en iyi kendi yağıyla beslenirmiş. Tabi haklısın, evliyken bu pek mümkün olmayabilir. O zaman şampuanı az kullanmaya çalış, ne kadar köpük o kadar temiz demek değil. Bir de sülfatsız şampuan kullanmanı tavsiye edebilirim. Bakım olarak sinemakili kürü benim gibi içine çörekotu yağı koyarak kullanabilirsin, hem uzaması hem gürleşmesi için. Sarımsaklı şampuanın da etkisi çok. Çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer ev hanımıysan ve evdeyken başını açamayacağın bir durum yoksa aile büyüğü vs gibi açık kalsın saçların. Allah'ın izniyle bir an önce uzarlar, dert etme :KK61:

tamam canım dün yemeye başladım..ama bitmesine yakın boğazımdan geçmedi çok kötü oldum:KK37: valla erkek olsam ben de hiç umursamam çünkü erkeklerde gayet karizmatik duruyor ama biz bayanlarda gayet bakımsız görünüyor..ben de bu sinamekili kürü bayağıdır uyguluyorum..ve bana da güzel etki etti ama kürü uygularken boyamayın dediler boyamamıştım..saçlarım 5cm kadar uzadılar ama dipler bembeyaz geri kalanı siyah. dışarıya çıkmaya utanıyordum artık ama mecbur doktor kontrollerim olduğu için çıkmak zorunda kalıyordum. herkes bi saçıma bakıyor bi suratıma:KK30: bana da tak etti aldım boyayı dip boyamı yaptım mecbur sinamekiye de ara verdim..şimdi yine başlıcam ama bi yandan da elim gitmiyor tekrar çıkıcaklar off tekrar boya durr..artık melanin pigmentlerimin ölmesini geçtim beyin hücrelerim de öldü allah korusun kanser falan olucam diye ödüm kopuyor. :18: inşallah söylediğiniz bu yöntemler işe yarar da normal bir seviyeye inerler..tekrar teşekkür ediyorum kızlar yardımlarınız için :KK16::KK16:

Allah korusun canım, sen en başta moralini yüksek tut, üzülme. Hem eminim ki beyaz saçlarla da gayet güzelsindir. Sinamekili kürü uygularken boya kullanmamana gerek yok. Ben hiç ara vermeden boyadım. O yüzden boyamak istiyorsan bunu da dert etme :KK61:

canım seni arkadaş olarak ekledim çünkü kız kardeşim eylülde evleniyor ve deli gibi saç uzatma kürlerini araştırıyor bende çıkmak zorundayım konuyu kaybetmek istemedim eminim görünce çok mutlu olacaktır bende mi uygulasam acaba:)) gerçekten emek vermişsin ama şahane görünüyor saçların :nazar::nazar::nazar: paylaşımın için çok teşekkürler:KK71:

Hem çok teşekkür ederim hem de rica ederim, faydalı oluyorsa ne mutlu :KK16: Kabul ettim canım. İnşallah kardeşinin saçlarını düğününe kadar istediği hale getirebiliriz :KK61: Bence bir dene, eminim sen de pişman olmazsın :)

Son düzenleme:
Allah korusun canım, sen en başta moralini yüksek tut, üzülme. Hem eminim ki beyaz saçlarla da gayet güzelsindir. Sinamekili kürü uygularken boya kullanmamana gerek yok. Ben hiç ara vermeden boyadım. O yüzden boyamak istiyorsan bunu da dert etme :KK61:

Tabiki de Allah korusun canım benim o işin şakası :18: ayrıca teşekkür ederim o senin güzelliğin :KK70: madem bir sakıncası yoksa ben de dip boyamı yaparım zamanı geldiğinde..teşekkür ediyorum insanı çok güzel motive ediyorsun :KK16:

Tabiki de Allah korusun canım benim o işin şakası :18: ayrıca teşekkür ederim o senin güzelliğin :KK70: madem bir sakıncası yoksa ben de dip boyamı yaparım zamanı geldiğinde..teşekkür ediyorum insanı çok güzel motive ediyorsun :KK16:

Rica ederim canım :KK71: Moralleri yüksek tutmak lazım :KK61: Yaparsın dip boyanı, hem 1 ayda ne kadar uzadığını daha net görebiliyorsun bu şekilde :)

X