Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

O zaman bal köpüğü ya da karamele boyayıp aralarına ışıltı şeklinde sarılar atabilirsin canım. Bir tanıdığım var, orjinal saç rengi sarı. Karamel kullanıyor, aralarında sarımsı tonlar var ve beyazları hiç belli olmuyor. Öyle bir dene istersen. Olmadı zaten değiştiremeyeceğin bir renk değil.
Çok çok sık değil beyazların. Her türlü koyu renkten az belli olacağı kesin. Bir dene derim :)

Bu arada ten rengin de çok hoş ve sarı saçı gayet güzel taşıyacağına eminim :) Hem sen ne kadar zamanda uzattın bu kadar saçlarını, şimdi dikkat ettim, süper

tamam canım benim. senin engin bilgilerine güveniyorum çünkü kendine yakışan tonu bulabilen nadir insanlardansın umuyorum dediğin gibi olur. teşekkür ediyorum =))

Bu arada ten rengin de çok hoş ve sarı saçı gayet güzel taşıyacağına eminim :) Hem sen ne kadar zamanda uzattın bu kadar saçlarını, şimdi dikkat ettim, süper

4 haftalık sinameki karşımında bu hale geldiler canım. demiştim ya benim normalde düzgün uzarlar sinamekiyle resmen coşuyorlar hehehe işte bi yerden güzel şeyler yaşarken başka bir yerden de sıkıntısını çekiyorum olsun :82: teşekkür ederim canım inşallah taşıyabilirim açık rengi =))

rapunzelcim selam canım çoook uzuuun zamandır giremiyorum çocukların okulları okuma bayramları falan epeyce meşguldüm sonrasında yaz misafirleri derken ancak vakit bulup girdim.sizleri çok özledim neler yazdını neler olup bitti ,saçlarınıza yeni uyguladığınız bişeyler varmı ....şimdi de ben naptım biliyormusun?saçlarıma senin kürlerini yapmaya başladım düzenli olarak dökülme sorunum aza indi derken cesaret aldım koyu renk saçlarımı platin röfle yaptım vee işteee sonuç yandııııı...çooook üzgünüm tam saçlarım toparlıyordu ki sonuç hüsran...ama kuaför mahvetti saçımı açamadı 3 kere üst üste açma işlemi yaptı ve yandı bi de diyorki senin saçların zaten dökülüyordu halbuki ne alakası var? şimdi benim güzel saçlı meleğim tekrar yanmış saçlara senin tarifini yapıyorum ama başka accciiiiiilllll ne yapabilirim bi de sinameki platin rengini bozar mı canım öpüyorum şimdiden teşekkür ediyorum yardımların için....

tamam canım benim. senin engin bilgilerine güveniyorum çünkü kendine yakışan tonu bulabilen nadir insanlardansın umuyorum dediğin gibi olur. teşekkür ediyorum =))

Çok teşekkür ederim Ben taşıyacağına eminim. Hem beyazların belirginliği azaldıkça uzamalarına daha çok sevineceksin. İnşallah beyazlarını tümden azaltacak bir şey de bulabilir sevgili bitki uzmanlarımız :)

Canım saçlarımın resmini çektim ama koymayı beceremiyorum.Ne kadar kötü durumda olduklarını görün diye.Doktora gitmiştim bir kez çinko eksik diyip zinco c vermişti o kadar.Ama benimkiler yanlış doktor teşhisi ile verilen adet söktürücü hormonlu ilaçlardan oldu.Ne yapsam toparlayamıyorum hep sönük,ince,seyrek ve mat

Şu resim koymayı ne olur bir öğretin bana ya Allah rızası için,valla topik açcam CİYAKKKKK diye en sonunda,kaç topikte sordum kimse yardım etmedi

inşallah bulabillirler ya valla.. çok teşekkür ederim canım kabaca tabir etmek gerekirse çok güzel gaza geldim aklıma daha da yatmaya başladı açık renk. deneyelim bakalım, bundan da vazgeçmez yaptırırsam fotoğrafımı koyarım topiğine, sen de yorum yaparsın? iyi günler =))

Selam canım yeniden hoş geldin :) Epey meşgulmüşsün. Çok iyi anlıyorum seni, ben de bir dönem uğrayamadım topiğime ve aynı anda dönüş yaptık :)
Lavantalı kür, menekşe yağı ve zeytin yağı revaçta bana göre. Bu haftasonu alıp, deneyerek fikrimi beyan edicem. Bunlar dışında da yeni öneriler var, isteğine göre onları da deneyebilirsin. Bir de güneşe karşı papatya suyu ve badem yağı saçı koruyormuş. Onu denemek istiyorum. Memnun kalırsam onu da söylerim.
Ben de epeydir yeni kür deneyemedim. O yüzden merakla sonuçlarını bekliyorum :)
Parça parça okuyup cevap yazıyorum, yanıtlamadığım bir şey kalmasın diye ama buraya kadar gülerek gelip saçlarının yandığını duyunca üzüldüm =/
Dökülme için sarımsaklı şampuana devam et ve kürleri yarım saatten çok bekletme saçında. Ne derece yandı bilmiyorum ama ben boyadıktan sonraki ilk yıkamamdan önce kürlerden bir karışım yapıp uyguluyorum saçıma ve çok iyi geliyor. Denemek istersen, sinamekili kürün içine çambalı, aspirin kat ve elinde olan saça iyi geldiğini bildiğin yağlardan birer yemek kaşığı ekle. Diğerleri gibi uygula. Ben çok memnun kaldım. Umarım senin saçını da onarır.

Ben ederim canım hem resim yükleme konusunda hem de saçlarınla ilgili. Yalnız link vermek bildiğim kadarıyla yasak. Sen özelden msj at bana, resim yüklemeyi öğreteyim. Sonrasında yüklersin ve ona göre öneride bulunurum :)

Tamam canım. Merakla bekliyorum o zaman. Görüşmek üzeree :)

rapunzelcim saçlarımda sinameki kürünü en az 2 saat bekletiyordum yarım saate mi indireyim birde aspirin yeni ve de çiçek balı yerine çam balı değişmiş galiba dimi?haa saçlarımın yanığı uçlarında canım yaklaşık 2 gün de 10 saat uğraştı kuaförcüğüm saolsun sonunda yaktı...canım birde sinaki saçın rengini bozmuyo dimi sende sarışınsın sanırım bozmaz

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de eskiden o kadar bekletiyordum, dökülmesinde artış olduğunu farkedip yarım saate indirdim. Eski haline döndü dökülmesi. O yüzden sen de azalt süreyi derim.
Doğum kontrol hapını bir bekar olarak almaya utandığım için düz mantıkla gittim. Aspirin de dk hapı da saksı diplerine vitamin niyetine koyulan haplar olduğu için aspirin katayım dedim ve güzel de oldu. Tabi sen doğum kontrol hapı da katabilirsin.
Balın her türlüsü iyi geliyor, topikte arkadaşlar farklı çeşitlerini kullanıp memnun kaldı. Ben çambalı kullanıdığım için onu söyledim, yoksa istediğini kullanabilirsin.
Kuaför kurbanı vakalarını duydukça kuaförlere tövbe ederek ne de doğru bir karar vermişim diyorum. Çok acımasızlar, çook :)
Unutmadan sinameki açık saçın rengine zarar vermez, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin :)

Son düzenleme:
Saçlarımın resmini koyuyorum (sağol rapunzelim umarım becerebilirim)

Olmuş canım :)
Sarımsaklı şampuan kullanıyor muydun bilmiyorum ama kullanmıyorsan kullanmaya başla, şampuanına azıcık çörekotu yağı da kat. Kürlerine de kat, gürleştirmesi için. Onun dışında kansızlık, demir eksikliği gibi bir problemin varsa beslenmene dikkat etmeni ve vitamin takviyesi yapmanı öneririm. Yoksa bemiks ve evigen ampullerle saçlarını güçlendirebilirsin.

Saçında ne kadar bekletiyorsun canım ? Uzun süre tutuyorsan eğer sebebi odur. Yarım saatten çok tutmazsan saçında dökülmeye devam edeceği sanmıyorum.

Mecitefendiyi merak edenler vardı. Memnun kalman güzel :)[/QUOTE]

yarım saat bekletiyorum canım ama ben 1 çay bardağından fazla su koydum ve sinemakiyi bir tutam dyrdu ben iki tutam koydum ondan oldu sanırım fazla koydugum için azaltıcağım bu sefer tşk cnm

ne çok formül varmış burda, ben de hemen bazılarını uygulamaya başlıcam umarım bana da iyi gelirler.. teşekkürler paylaşımlar için.

yarım saat bekletiyorum canım ama ben 1 çay bardağından fazla su koydum ve sinemakiyi bir tutam dyrdu ben iki tutam koydum ondan oldu sanırım fazla koydugum için azaltıcağım bu sefer tşk cnm

İnşallah düzelir canım. Haber verirsin :)

ne çok formül varmış burda, ben de hemen bazılarını uygulamaya başlıcam umarım bana da iyi gelirler.. teşekkürler paylaşımlar için.

Umarım memnun kalırsın sen de :) Rica ederim :)

fyzckr yarın aktara gidicem. Gitmeden biraz araştırma yapıyordum neler alabilirim diye. Senin için de bir şeyler buldum. Hemen yazıyorum.

Sarımsağın beyaz saçları döküp yerine yeni siyah saç çıkardığı yazıyor. Ama saça sürerek değil yiyerek. Eğer seviyorsan bir dene derim. Denersen aç karna yiyecekmişsin.
Televizyonda erken beyazlayan saçlar için siyah turp suyunu önermişler, beyazlamayı önlediği gibi oluşmuş beyazları da eski rengine çeviriyormuş.

Umarım işine yarar :)

canım çok sağol inan ki çok iyisin. =))
ne varsa sarımsakda var galiba. sığır iliğinden iyidir
bu önerilerini de dikkate alayım bakalım. inşallah azaltacağım beyazlarımı =)) teşekkürler canım benim.

Rica ederim canım :) Hem turp saç uzatmada da kullanılıyordu. Bir taş iki kuş vurursun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…