- 29 Nisan 2011
- 14.226
- 112
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
benim saçlarımda da mavi-siyah vardı. şuan kendi saç rengime döndü. kahverengi oldu. ara ara açık kahvelikler de var =))
Rengi sadece solsa biraz açılsa yeter bana zaten saol
bende sinamekili kürü uyguladım
Eki Görüntüle 213312 bu 30 Temmuz 2010
Eki Görüntüle 213313 bu 12 Ağustos 2010
Eki Görüntüle 213314 bu 20 Ağustos 2010
Eki Görüntüle 213315 bu 26 Ekim 2010
Eki Görüntüle 213316 bu 14 Kasım 2010
Eki Görüntüle 213317 bu 25 Aralık 2010
Çok memnun kaldım ama kışın hiç uygulamadım.Gene başlıycam bu arada bir kezde kırıklarımı aldırdım.
Rapunzel senin saçlarını çok beğendi amaaa ayrıca çok da teşekkür ediyor :) Saçlarının boyu gayet iyi canım 3 aya istediğin boya gelir diye düşünüyorum. Ki şu anda da uzun ve gayet güzel görünüyor
maşallah canım saçların ne güzel olmuş....aylar geçtikçe hem uzamaış hemde daha bakımlı hala gelmiş...Allah nazrlardan saklasın
Nasıl döndü ne tür işlemler yaptın?
Zeytinyağlı sabun ben de kullanıyorum arada.Ama saçlarımda boya olmadığından snırım sertleştirmiyor öyle aman aman.Ayrıca vücuduma da kullanmaya başladım çok kuru cildim özellikle bacaklarım diye.Daha 4-5 sefer oldu bakalım etkileri neler olcak.Sagol canim cevabin icin..Illa Tresan olmak zorununda degil baska markanin papatyali sampuani da olabilir. Ama ben Tresandan iyi sonuc aldim, onu bi kullan begenmezsen degistirirsin..
Simdilik vazgectim saridan.. Kumrala zor cevirdim siyahtan, sari yapmaya calisirsam mahvolur bu saclar. Dogal rengi uzayinca boyarim belki..
Bu arada benden bir öneri; arada saclarinizi dogal zeytinyagli sabunla sabunlayin, güzelce temizlensin saclar, gözenekler acilsin.. Sadece sac diplerinizi sabunlasaniz yeterli, sertlestirir cünkü sabun saclari saclar alisik olmadigi icin.. Gercekten iyi geliyor, sac dipleri hava aliyor.
Sagol canim cevabin icin..Illa Tresan olmak zorununda degil baska markanin papatyali sampuani da olabilir. Ama ben Tresandan iyi sonuc aldim, onu bi kullan begenmezsen degistirirsin..
Simdilik vazgectim saridan.. Kumrala zor cevirdim siyahtan, sari yapmaya calisirsam mahvolur bu saclar. Dogal rengi uzayinca boyarim belki..
Bu arada benden bir öneri; arada saclarinizi dogal zeytinyagli sabunla sabunlayin, güzelce temizlensin saclar, gözenekler acilsin.. Sadece sac diplerinizi sabunlasaniz yeterli, sertlestirir cünkü sabun saclari saclar alisik olmadigi icin.. Gercekten iyi geliyor, sac dipleri hava aliyor.
mrbb benimde saçlarım dökülüyoraslında dışardan bakınca çok belli olmuyor ama kendim farkedebildiğim için üzülüyorum. bgn bi eczaneye saç analizi için bi doktor gelicekti oraya gittim saç köklerime baktı ve hafif dökülme olduğunu söyledi PROZİNC adında bi şampuan verdi. saçlarım kıvırcık ve çok güzel dökülsün istemiyorum kızlar yardım edin uzaması için değil ama sadece dökülme için hangi karışımı kullanmalıyım?? şu an sadece badem yağı kullanıodum
zeytinyağı ve uygulayacağın lavanta kürü kesinlikle işe yarar.mrbb benimde saçlarım dökülüyoraslında dışardan bakınca çok belli olmuyor ama kendim farkedebildiğim için üzülüyorum. bgn bi eczaneye saç analizi için bi doktor gelicekti oraya gittim saç köklerime baktı ve hafif dökülme olduğunu söyledi PROZİNC adında bi şampuan verdi. saçlarım kıvırcık ve çok güzel dökülsün istemiyorum kızlar yardım edin uzaması için değil ama sadece dökülme için hangi karışımı kullanmalıyım?? şu an sadece badem yağı kullanıodum
canım benimbenimde çok dökülüyor saçlarım özellikle tedavi süresinde iyice arttı..
şuan seyrekleştiğinin farkındayım..
yeni saç çıkması için bana ne önerirsin mothercim
canım benim
ben yaptığım kürlerin kesinlikle çok yararını gördüm uzatmada çok değilse bile dökülme ve yeni saç çıkarma hususunda.tedavi sürecimde başka şeylerle ilgilenmekte çok iyi geldi ayrıca.
zeytinyağı özellikle bu konuda çok iyi bence.4/5 diş sarımsağı rendeleyip 1 su bardağı kadar zeytinyağında 1 hafta bekletiyorum sonra süzüyorum 2 yemek kaşığı kadar alıp karışıma katıyorum canım.
onun dışında karışımlarıma.bal-hint yağı-susam yağı-çam terebentin-bevit ampül-bazende sinameki ve maya koyuyorum.
bunlar belki sana karışık gelebilir canım ama ilk anda zeytinyağı sarımsak karışımı yapış saç diplerine yedirmen ve 2 saat kadar bekletmenin çok yararını göreceksin cnm.
sun bu topiğe gel sık sık rapunzelde önerilerde bulunur saolsun.