- 12 Aralık 2010
- 1.144
- 5
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
rapunzellcğm lavanta kürünü kullandın mi hiç ben sinemakiyi bıraktım saçlarım çok dökülüyor çok üzülüyorumlavantaya başlıycağım inşallah durdurur bir de ben sarımsaklı şampuan kullanyrm mecitefendinin o mu yaptı acaba dökülme
Rica ederim canım :) Hem turp saç uzatmada da kullanılıyordu. Bir taş iki kuş vurursun inşallah :)
canım şimdi araştırdım bu turp bakımını. hem içilebilirliği de varmış. acıymış kötü kokuyormuş ama içince de bir çok faydası varmış. böbreklere falan. dıştan da yumurta karıştırılıp yapılıyormuş. ben yumurtasız yapsam birşey olmaz herhalde. yumurtadan tiksindim onu arındırması falan ölüm geliyor bana. sadece turp suyunu sürsem beklesem falan olur herhalde dimi? :44:
Ben yumurtasız da kullanıldığını duydum. O yüzden sorun olacağını zannetmiyorum :) Zamanında çok merak ettiğim ama sarı saçın rengine zarar verdiği söylendiği için uygulamaktan vazgeçtiğim bir formüldü. Umarım sen görürsün faydasını :)
arkadaşlar ben de kullandım turp suyunu .ama inanın çok rezil bişey turp suyu çok likit olduğu için başınızda durmuyor sürekli heryerinizden akıyor yumurta koyunca da akıyor düşünün artık görüntüyü ama ben yinede 2-3 kür yaptım ama dayanamadım bıraktım .sarıyorum streçle veya poşetle yine de durmuyor çok zahmetli ve rezil bir durum yani ben şimdilik rapunzelimin hafta da bir sinameki kürünü her yıkamada sarımsaklı şampuanını ve de hafta arasında ılık zeytinyağı ve bademyağı karışımını uyguluyorum başka ne ekleyebilirim bilmiyorum saçlarımın uçları yanık vaziyette..sanırım onlardan ancak kesilince kurtulacağım...
nerden aliniyor bu sinemaki? aktar?!
Birde bemiks ampülünün ve sinamekini fiyatlarini yazarmisin, acaba TR gittigimde mi alsam yoksa burdan mi alsam, eger TR cok uygunsa burasida pahali ozaman Tr gelmeyi beklerim
Bemiks ampul 6 tl, sinamekinin de 100 gr 2 tl. Burda epey ucuz, fiyat karşılaştırması yapıp ona göre alırsın :)
Ay süpermis
bu fiyata burda hayatta bulunmaz bemiks te sanirim aktardan aliniyor
benimde saclarim cok dökülüyor, gida takciyesi vitamin kullaniyorum biraz faydasini gördüm ama maalesef diger killarida cok cabuk cikartiyor o yüzden birakmayi düsünüyorum
O zaman gelince alırsın :) Bemiks eczaden, sinameki aktardan.
Dökülmeye sarımsaklı şampuan iyi geliyor. Şampuanına sarımsak rendelersen faydasını görürsün.
Evet onu duydumda koku yapmiyormu ya, malum calisiyoruz milleti kokuya sarmayalim o yüzden denemeye cekiniyorum
2. yıkamanı güzel kokulu bir şampuanla yaptığında koku kalmıyor. Bir de Ender Saraç sütte kaynatıp rendelemeyi önermiş kokusundan arınması için. Öyle de deneyebilirsin.
allahim sen inmisin cinmisin, cözümlere aramaktan mavoldum bittim biktim artik sac dökülmesi ve uzatmakla ilgili yazilar okumaya vs, ve sen neler diyorsun, gerci baya bir toparlandi saclarim, zeytinyagi sürüyorum haftada bir, birde yikadiktan sonra uclarina badem yagi sürüyorum cok az, ama Eylülde TR gelince diger yaglardanda alcam sagol
Rica ederim canım inşallah faydasını görürsün. Yağları alacağın zaman saç sorununa göre de naçizane öneride bulunabilirm :)
seve seve kabul ederim, dedigim gibi dökülmesini engellemek istiyorum, ayrica cabuk uzasin vede braz gürlessin istiyorum, cünki cok döküldüler baya yiprandi inceldi saclarim, diplerden fark ediyorum gürlestigini ama vitamin takviyesi kullanmak istemiyorum, her 4 haftada bir agda yaparken iki haftaya düstü