- 13 Temmuz 2007
- 4.712
- 5
- 43
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
Dökülmesini önlemek için sarımsaklı şampuan, çabuk uzaması için sinameki kürü, gürleşmesi için de çörekotu yağı bire bir. Saç tellerini kuvvetlendirmek için de bemiks, evigen gibi ampulleri kullanırsan saçların eskisinden de sağlıklı olur.
sarimsakli sampuan ve cörekotu yagini hemen uygulayabilirim, var evimde ama sinameki bemiks ampulü burda bulabilirmiyim bilmiyorum, bulamazsam iki ay sonra geliyorum ozaman alirim nasil olsa, almancasini bile bilmiyorum sinameki nin, bakmam lazim, cok tesekkür ederim ya
rapunzeeel saçların bir harika tatlım seni tebrik ediyorumbaayyııllldıımmmmm
ben bırsey sormak ıstıyorum biz bu yağlardan oluşturduğumuz bakımları kuru saça uygulayacağız değilmi ?yani banyodan çıkmış nemli saça falan değil ... bide diplerine de sürmelimiyiz yoksa uçlara mı sadece?
baş kili almışsın
canım o yağları nasıl ve ne için uygulayacaksın?
Evet canım sen dersin de ben almaz mıyımMerak ediyorum, nasıl olacak :)
Papatya yağı cilt, kakao yağı bronzlaşma, tarçın yağı da yaptığım rujun içine katmak için, gerisi saç için yine :78:
Çok teşekkür ederim canım
Evet kuru saça uyguluyoruz. Banyo yapmadan önce.
Saç köklerine sürüyoruz, beslenmesi için. Kalanını da uçlara doğru sürüyoruz.
koaföre gtmek üzereyımmkırıklar için ne önerirsinz kzlar? gliserini uyguladm o daha da kuruttu saç uçlarımı
ayyy canım ya inşallah işe yarar, gerçi senin saçlarının daha fazla parlayıp uzamaya ihtiyacı yok ama olsun bir dene bakalım. bir de ben bulabilseydim. aktara bi hevesle gidiyorum alıncak o kadar çok şey var ki..baş kili soruyorum yok,kara üzüm çekirdeği sabunu soruyorum o ne, başka bişey soruyorum duymadım öyle birşey..sanki rüyamda görmüşüm de gidip soruyormuşum gibi hissettiriyorlar bana.
rujunun içine neden katıyorsun? daha doğrusu rujunun içine nasıl katıyorsun anlayamadım. hadi bize bunu da öğret bir de dudak bakımına başlayalım hihihoyyttt
tamam tatlım... ben zeytınyagını benmarı usulu bıraz ısıtıp oyle surmek ıstıyorum , benım boyadan yıpranmıs saclarım var bır tek zeytınyagı surecegım zeytınyagını yalnız kullanmak zarar verımez degılmı
Rapunzel'cim selam!
Bugün tavsiye ettiğin yağlardan almaya gittim,bana 25 bitkisel yağ içeren (içinde çamterebentin,hint ve badem yağları da var) bi karışım önerdi.
Ben de onu aldım içinde Adaçayı yağı,badem yağı,biberiye yağı,ceviz,çamterebentin,çörekotu,hint ve daha bisürü yağ var sence nasıldır?
Bu otacının şampuanı eczanelerde mi yoksa aktarlarda mı bulunur?
rapunzel merhaba, nasılsın?
bugün sinameki günüm. az önce karışımı hazırladım. birden içine zeytinyağı ekleyesim geldi. saf zeytinyağını aldım ekledim =)) sonra elimde Gliserin yağı vardı onu da ekleyeyim bakalım dedim. aldım ondan da 1 çay kaşığı kadar ekledim. sonra uyguladım saçıma ve şuan içimi birşey dürttühadi zeytinyağının bir zararı olacağını sanmıyorum ama Gliserin yağı saç diplerine sürüldüğünde herhangi bir zararı olur mu? :44:
arkadaşlar çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var bundan 1.5 sene önce saçımı küt kestirdim ancak gelin görünkü saçlarım artık uzamıyor ancak omuzlarımda şu an ne yapmalıyım çabuk ve sağlıklı uzamasını istiyorum çok az ve ince saçlrım ne olur yardım edin lütfen acillll cevaplarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorummm
Memnun kalırsam ben yollarım sana burdan :) Ben de gidiyorum almak istediğimden çok daha fazla şey alıp öyle dönüyorum. Küçün de sabun olarak değil de normal tohumunu yiyordum bir ara. Ne duysam alıyorum malum
Ruj yapıyorum kendime, dolgunlaştırıcıDudakları ince olmayıp da biraz daha dolgun olmasını isteyenlerdensen işe yarıyor, inceyse pek etki etmiyor. Tarçın yağı, nemlendirici, vicks ve renklendirici balmı karıştırıyorum. Güzel bir parlatıcı oluyor :)
Mrb canım, iyiyim sen nasılsın ? :)
Ben de öyle karışımlar yapıyorum, iyi yapmışsın :) Gliserinin nemlendirme özelliği var ama saç diplerinde hiç denemedim. Kurutur mu diye düşünüyorum da zannetmiyorum zararı olacağını. Hem az koymuşsun hem de karışım olarak. Yani bir şey olmaz bence, korkma :)
arkadaşlar çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var bundan 1.5 sene önce saçımı küt kestirdim ancak gelin görünkü saçlarım artık uzamıyor ancak omuzlarımda şu an ne yapmalıyım çabuk ve sağlıklı uzamasını istiyorum çok az ve ince saçlrım ne olur yardım edin lütfen acillll cevaplarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorummm
dene tabi ya. sonuçta doğal şeylerden uyguladığın bakımlar bunlar. ve hiç bir zararı olmaz. zaten güzel bir bayansın, güzelliğini koruman adına doğal bakımlara başvurman gayett mantıklıca. :82:
bu ruj olayını ben de deneyeyim. dudaklarım yeterince dolgundurdur ama bir Angelina jolie kadar olmayı kim istemez ki
ay birşey daha soracağım :26: papatya yağını cilt için aldığını yazmışsın ben onu da ruja katıyorsun diye okudum(gözüm sürçmüş) cilde ne gibi etkisi var onu da öğrenebilir miyim?
ben de iyiyim canım teşekkür ederim =))
bir seferlik yaptım google'da da arattırdım birşey bulamayınca sen bilirsin diye sana yazdım ardından bir Suna Dumankaya tarifi buldum içine gliserin yağı konulan bir tarif vermiş rahatladım. sonra sen de böyle deyince iyice rahatladım.. zaten dediğin gibi az ekledim içinde badem yağı- zeytinyağı falan da var. =))
ama bir daha yapmam. yaptıkdan sonra kalp ritmim değişti resmen