- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
Teşekkürler bunu da aklımda tutcam.Gerçi benim saç bakım maskemin içinde de var çamterebentin.Ayrıca gliserin de katıyorum ben.Hatta şu an kafamda,bununla uyumayı düşünüyorum
Çok sevindim o zaman canım. Daha önce de dediğim gibi beyaz saçlarla da çok güzel olduğunu düşünüyorum ki hadi hepsini geçtim çok güzel bir yüreğin olduğu o kadar belli ki :) Topiğimin güvende olduğu konusunda hiç şüphem yoktu zaten :)
Ben de dün mecitefendi ile bakım yaptım şu an saçlarım ışıl ışıl ve yumuşacık.Ama ben eklemelerde yapıyorum.Bir de saçlarım nasıl dolgun duruyor anlatamam.Kesinlikle kullanın çok iyi bir yağ.Gerçi aktarım bir dahaki sefere ben size bir karışım yapcam çok iyi dedi ama bakalım ben mecitefendiden de memnunum baya.kızlar bugun aktara gttım mecitefendinin saç bakım yağını aldım içindekiler susam yağı,zeytin yağı,ceviz yağı,çörek otu yağı, badem yağı,defne yağı,ısırgan yağı,buğday yağı,karanfil yağı,jojoba yağı,parfüm içinde hint yağı yokdu evde vardı ekledım bır de sarımsak yağı ekledım bakalım bırazdan deneyeceğim bir arkadaşım kullanmıştı memnundu onun tavsıyesıyle aldım.bu arada çamterebentin bana iyi gelmedi saçlarımı daha çok dökülmeye başladı onu kullanmycgm herkese iyi gelmyr zaten.bakalım bu yenı karısım nasıl olucak
mecitefendinin karışık bakım yağını kaça alıyosunuz ? ayrıca içine hangi yağlar var ?
Ben de dün mecitefendi ile bakım yaptım şu an saçlarım ışıl ışıl ve yumuşacık.Ama ben eklemelerde yapıyorum.Bir de saçlarım nasıl dolgun duruyor anlatamam.Kesinlikle kullanın çok iyi bir yağ.Gerçi aktarım bir dahaki sefere ben size bir karışım yapcam çok iyi dedi ama bakalım ben mecitefendiden de memnunum baya.
kızlar bu sinemakili karışımı hafta da iki kere yapsak bir sakıncası olur mu
mecitefendinin karışık bakım yağını kaça alıyosunuz ? ayrıca içine hangi yağlar var ?
Ben 9 tl ye alıyorum.İçine kesinlikle bir kapak çam terebentin,bir kapak gliserin,yarı yarıya ekstra badem yağı ve bepanthene,evigen ampulde kat.Ben ayrıca şişenin içine 4-5 tane de sarımsak dilimledim.Saçlarıma dün sürmüştüm cidden çok çok güzel oldu saçlarım bu gün.Şimdi de kafamda sinamekili karışım var.Planım şu haftada 3 kez mecitefendi (minimum 3 kez diyor şişesinde) 1 kez de sinameki.Bakalım sonuçları fotoğraflarla paylaşcam sizle iyi olursa.Çünkü ben de dökülme de hat safhada.Saçlarımın şu anki açılmış,kelleşmiş haliyle fotolarını çektim sonra bakımlar iyi gelirse bir topik açıp paylaşcam sizlerle.
ama saçına bu kadar yüklenme. Saç yorulur ve karşılık vermez. Bence haftada bir veya iki yağlı bakım 1 kezde sinamekili kürü uygula. Bu benim fikrim tabiki ama saçın yorulursa hiç bir fayda görmezsin.
Mecitefendi şişesinin üstünde haftada minimum 3 diyor valla ben ordan cesaretle yapayım dedim.Bir de Ahmet Maranki bir tarfi vermişti 1.hafta hergün-2.hafta 2 günde bir-3.hafta 3 günde bir-4.hafta 4 dünde bir şeklinde.Dedim sorun olmaz herhalde.Umarım olmaz bir sorun cidden sinirlerimi bozuyor çünkü saçlarım azlığı ve inceliği :97:
ben hafta da iki kere yapacağım bu karışımları bir kere sinemaki bir kere de mecitefendi bakım yağını kullanacağım. bende acaba mecitefendi bakım yağına evigen ve bepanthen ampül eklesem mi saç uzatmaya etkisi oluyor mu
Bu arada rapunzell çamterebentini fısfıslı şişeye ne kadar katıyosun ? ben şampuanıma katıyodum ama böyle denememiştim biie böyle deniycem ölçüleri vereblirmisin ?
Rapunzel topik için öncelikle sana teşekkür etmem lazımdı kusura bakma canım.Gerçekten senin ve kontesin topiklerini sürekli takipteyim
Teşekkürler bunu da aklımda tutcam.Gerçi benim saç bakım maskemin içinde de var çamterebentin.Ayrıca gliserin de katıyorum ben.Hatta şu an kafamda,bununla uyumayı düşünüyorum
yağları maskeleri çok kafanda tutma derim ben :97:
canım benim çoook teşekkür ederim. sen de çok güzelsin =)) hem dış güzelliğin, hem içinin güzelliği bizi bu topiğe daha da bağladı. :81:
kızlar bugun aktara gttım mecitefendinin saç bakım yağını aldım içindekiler susam yağı,zeytin yağı,ceviz yağı,çörek otu yağı, badem yağı,defne yağı,ısırgan yağı,buğday yağı,karanfil yağı,jojoba yağı,parfüm içinde hint yağı yokdu evde vardı ekledım bır de sarımsak yağı ekledım bakalım bırazdan deneyeceğim bir arkadaşım kullanmıştı memnundu onun tavsıyesıyle aldım.bu arada çamterebentin bana iyi gelmedi saçlarımı daha çok dökülmeye başladı onu kullanmycgm herkese iyi gelmyr zaten.bakalım bu yenı karısım nasıl olucak
kızlar bu sinemakili karışımı hafta da iki kere yapsak bir sakıncası olur mu
Ben 9 tl ye alıyorum.İçine kesinlikle bir kapak çam terebentin,bir kapak gliserin,yarı yarıya ekstra badem yağı ve bepanthene,evigen ampulde kat.Ben ayrıca şişenin içine 4-5 tane de sarımsak dilimledim.Saçlarıma dün sürmüştüm cidden çok çok güzel oldu saçlarım bu gün.Şimdi de kafamda sinamekili karışım var.Planım şu haftada 3 kez mecitefendi (minimum 3 kez diyor şişesinde) 1 kez de sinameki.Bakalım sonuçları fotoğraflarla paylaşcam sizle iyi olursa.Çünkü ben de dökülme de hat safhada.Saçlarımın şu anki açılmış,kelleşmiş haliyle fotolarını çektim sonra bakımlar iyi gelirse bir topik açıp paylaşcam sizlerle.
ben hafta da iki kere yapacağım bu karışımları bir kere sinemaki bir kere de mecitefendi bakım yağını kullanacağım. bende acaba mecitefendi bakım yağına evigen ve bepanthen ampül eklesem mi saç uzatmaya etkisi oluyor mu
bepanthane saçı besler onarır bence ekle.Bu arada bepanthanle evigeni kaça alıyosunuz sigorta karşılıyomu
Rapunzelcim sinamekili kür hakkında bişey soracaktım boyanın rengini de solduruo die duydum benim saçımda siyah boya var şuan ve rengini açmak istiyorum doğal yollarda bu kürün de saç rengini soldurup açtığını duydum.
Senin yazını da okudum dipten gelen saç rengimi açıo demişsin aynı etkiyi boyada da gösterir mi?
Hoşgeldin canım. Benim saçlarım sarı olduğu için renk açma etkisini dipten çıkan saçlarımda farketmiştim. Ama kullanan koyu renk saçlı arkadaşlardan da duydum saç rengini açtığını. Hatta açılmasını istemeyenler sığır iliği kullanmaya başlıyordu. Siyah, saçtan zor çıkan bir boya olduğu için çok bariz bir etki etmez belki ama o koyuluğunu alacağını düşünüyorum. Onun dışında arama motoruna ''siyah boyalı saçlardan kurtulmak'' yazarsan kk'da bunun için olan topiklere de gözatabilirsin :)
Rapunzelcim sinamekili kür hakkında bişey soracaktım boyanın rengini de solduruo die duydum benim saçımda siyah boya var şuan ve rengini açmak istiyorum doğal yollarda bu kürün de saç rengini soldurup açtığını duydum.
Senin yazını da okudum dipten gelen saç rengimi açıo demişsin aynı etkiyi boyada da gösterir mi?