Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Kızlar ben şampuanımın içine sarımsak rendesi,bal ve elma sirkesi koyuyorum,saçlarım çok hızlı uzuyor ve çok sağlıklı

önemli değil canım yazman bile yeterli :) evet arkadaşlar sağolsunlar yardımcı oldular çok teşekkür ederim hepinize:13:
yarın akşam eksik malzemelerimi de alıp ben de başlıyorum hayırlısıyla kürlerime fotoları eklicem

Tümüne katılıyorum :)

Kızlar ben şampuanımın içine sarımsak rendesi,bal ve elma sirkesi koyuyorum,saçlarım çok hızlı uzuyor ve çok sağlıklı

Hoşgeldin canım. Biz de bal ve sarımsak katıyoruz, elma sirkesini de bir arkadaşımız merak ediyordu. Ne güzel memnun kalmışsın sen, ona da fikir vermiş olacaksın :)

Rica ederiz o halde canım :) Hadi bakalım yarın eksiklerini tamamla, aşamalarda yanındayım. Fotoğraflarla da belgeleriz sonucunu

Sığırımı demiş ya
Canım nasıl oldu uygulayabildin mi, memnun kaldın mı, zor oldu mu ?

sığırımı çok benimsedim ama uygulayamadım ve uygulayamayacağım sanırım. hiç elim gitmiyor, hiç içimden gelmiyor ona dokunmak. dondurucuda duruyor şimdilik. deli damarım tuttuğunda yaparım anca..bakalım sinamekiye devam, beyazlarımla barışmaya karar verdim. ben onlara takılıp kaldıkça onlar da mutluluktan çiftleşip çoğalıyorlar gibi...o yüzden onları görmemeye karar verdim senin nasıl gidiyor, hayırdır yoktun uzun zamandır?

Tümüne katılıyorum :)

Hoşgeldin canım. Biz de bal ve sarımsak katıyoruz, elma sirkesini de bir arkadaşımız merak ediyordu. Ne güzel memnun kalmışsın sen, ona da fikir vermiş olacaksın :)

Hoşbulduk canım.Bende sinameki kürünü merak ettim şimdi sizler çok memnun kalmışsınız,bir de onu uygulayayım bakalım.Elma sirkesi de saçı çok parlatıyor ve güçlendiriyor

Anladım canım. Eğer uygulamak istersen eldivenden yardım alabilirsin. En azından el teması olmaz sığırınla :)
Belki yeni bir çözüm de bulunur, üzülme sen.
Ben bu ara koşuşturmaca içindeyim epey, fırsat bulup giremiyorum o yüzden :44:

Hoşbulduk canım.Bende sinameki kürünü merak ettim şimdi sizler çok memnun kalmışsınız,bir de onu uygulayayım bakalım.Elma sirkesi de saçı çok parlatıyor ve güçlendiriyor

Sinamekiden çok memnunuz, denemelisin. Elma sirkesini ne kadar katıyorsun şampuanına ? Ben de onu deneyebilirim.

yarım çay bardağı kadar katıyorum canım,fazla olunca kokusu kalıyor

yok kız hiç üzülmüyorum artık, beyaz saçlarıma karşı ben de beyaz bayrağımı aynen şöyle sallıyorum :92: bakalım ilerde birgün uygulayabilirim şimdilik erteledim sığır olayını...canım topiğin emin ellerde sen rahat ol.

Çok sevindim o zaman canım. Daha önce de dediğim gibi beyaz saçlarla da çok güzel olduğunu düşünüyorum ki hadi hepsini geçtim çok güzel bir yüreğin olduğu o kadar belli ki :) Topiğimin güvende olduğu konusunda hiç şüphem yoktu zaten :)

teşekkür ederim
Mine çok dikkat ettim ama belki de bana öyle gelmiştir dedim bilemedim sana sormak istedim; Saçların sinamekiden sonra daha gür,parlak ve kırıksız mı bana mı öyle geldi?Çok merak ettim açıkçası...Ama maşallah çok çok güzel saçların darısı başıma inşallah...

kesinlkle öyle farketmişsin tebrk ederim ve hiç dökülmüyolar

hayır 6 ay kullanmadım ben sadece geçen yaz kullandım toplam 10 kez flndır 6 haftada bir ara veriyosun bağımlılık ypamaması için

Bu arada rapunzell çamterebentini fısfıslı şişeye ne kadar katıyosun ? ben şampuanıma katıyodum ama böyle denememiştim biie böyle deniycem ölçüleri vereblirmisin ?

Rapunzel topik için öncelikle sana teşekkür etmem lazımdı kusura bakma canım.Gerçekten senin ve kontesin topiklerini sürekli takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…