-
- Konu Sahibi rapunzeeel
nasılsınız rapunzelcim ve rapunzel adayları:))
ve yol arkadaşım vallaha nasılsın canım.bir dahaki kürüm c.tesi sen ne zaman yapıyorsun bakim.
Hayırlı olsun canım :) Bitkisel yağ ve vitamin içeren ampuller olduğu için bir zarar vereceğini sanmıyorum. Sonuçta içmiyoruz da, sadece saçımıza sürüyoruz. Ama kesin bir bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmiş olmak da istemem. Bu konuda aktarın vereceği cevaptan çok doktorunun vereceği cevap önemli. Sen kontrol sırasında bir çıtlat istersen, için rahat etmiş olur :)
kızlar doğum kontrol hapını ezip şampuanının icine koyunca saç uzatıyormuş deneyenler var mı acaba gerçekten etki edermi ?
sağolasın canımm.teşekkür ederimm
bugün iyice düşündüm taşındım ve karar verdim :44: sanırım sığır iliği olayını deneyeceğim. eğer saç koyulaştırma konusunda bir faydası varsa mutlaka beyaz saçı da koyulaştırır diye düşünüp gittim kasaba sordum :18: daha dün çıkarmıştım ama köpeklere verdim dedi. cumartesi tekrar kesicem ayırırım kenara gelir alırsın dedi. peki dedim :26: sırf sonucu düşünüp böyle bir karar aldım. beyazlar beni o kadar delirtti ki. artık boya moya istemiyorum ya. 15 günde bir dip boyası yapmaktan nefretlik geldi. umarım çok fazla iğrençlik yaşamadan uygulayabilirim saçıma. bana şans dileyin :85:
aynen tatlım...benim de kür günlerim çarşamba ve cumartesi :))
yol arkadaşım,saç kardeşim benim...
bu gayretle uzayacaklar inşallah en kısa sürede dearmothercığım ..
sen ne yapıyorsun tatlım
Bol şans diliyorum canım inşallah yararı olu.Olursa her türlü iğrençliğe değer:)bugün iyice düşündüm taşındım ve karar verdim :44: sanırım sığır iliği olayını deneyeceğim. eğer saç koyulaştırma konusunda bir faydası varsa mutlaka beyaz saçı da koyulaştırır diye düşünüp gittim kasaba sordum :18: daha dün çıkarmıştım ama köpeklere verdim dedi. cumartesi tekrar kesicem ayırırım kenara gelir alırsın dedi. peki dedim :26: sırf sonucu düşünüp böyle bir karar aldım. beyazlar beni o kadar delirtti ki. artık boya moya istemiyorum ya. 15 günde bir dip boyası yapmaktan nefretlik geldi. umarım çok fazla iğrençlik yaşamadan uygulayabilirim saçıma. bana şans dileyin :85:
kızlar ben bugun aktara gittim jojoba yağı ve menekşe yağı yerıne esanslarını verdi aynı şey mi bunlar yoksa yağını mı almam gereklıydı yardım ltfen
merhaba rapunzeelciğim bir şey sorcaktım bugun çamterebentin,menekşse yağı ve jojoba yağı alcağım zeytinyağı ve bal var zaten şampuanım 400 ml bu yağlardan ne kadar koycağım acaba sen nasıl yapyrsn cnm. bir de sarımsak kaç tane koysam
kızlar ben bugun aktara gittim jojoba yağı ve menekşe yağı yerıne esanslarını verdi aynı şey mi bunlar yoksa yağını mı almam gereklıydı yardım ltfen
Mrb canım. Birer tatlı kaşığı kat hepsinden. Sonra kapağını kapatıp çalkala. Çok sıvılaşmadıysa eğer 1 tatlı kaşığı daha çamterebentin eklersin.
Yağ ve esans aynı canım. Benim çilek yağı diye sözünü ettiğim de çilek esansı. Sıkıntı yapma onu :)
tşk ederim canım içim rahatladı şimdi sağol
vallaha nerdesin bakım yoldaşım,
Bugün yine bakım günümdü saçlarımda şu an fakat havaların ısınması ile zor olmaya başladı bakım sıkıntı veriyor yani.o yüzden haftada 1 güne düşüreceğim galiba.Zaten uzun süre yapacağım için en güzelide bu olur sanırım.
bugünkü bakımım.
maya-zeytinyağı-sarımsak-biberiye yağı-susam yağı-hint yağı-badem yağı-çam terebentin-2ad.bıldırcın yumurtası sarısı- malesef balı unuttum2 saat kadar bekletip yıkayacağım.
Şmpuan saçımı dökmedi zaten her gün 20/30 ad dökülüyor ve dökülen saçlarda çok ince ve kötü dökülmesi daha hayırlı sanıyorum ki.
şimdilik benden bu kadar bundan böyle haftada 1 yapacağım.Her ay sonuda ölçüm inşallah ayda 2 cm gibi bir uzama ile devam ederim.Geçen ay 1.5 oldu ama onu saymayayım:))
evet haftada 1 uygun bencede.İnşallah rapunzellik yolunda ilerliyoruzdurgeldim dearmothercığım...
yürüyüşe gitmiştim,şimdi geldim...sana cevap yazıp hemen gidip bakımımı yapacağım...
haklısın tatlım,sıcaklarda zor olmaya başladı..bende haftada bire düşüreceğim ve her cumartesi yapacağım inşallah...
hadi bakalım ,bu ay saçlarımız en az 2 cm uzasın inşallah...şampuandan memnun kalmana sevindin canım :))
benim saç yoldaşım ,kader arkadaşım..hep beraber rapunzel olacağımız günlere inşallah