- 2 Haziran 2010
- 1.986
- 1
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
rapunzeeelciğim güzelim günaydın diyorum hep sana hem herkese.....
valhalacığım ve dearmothercığım bu azminizi kutluyorum gerçekten...inşallah en kısa zamanda en güzel saçlara kavuşacaksınız....
bende dün yaptım sarımsaklı şampuanımı....750ml şampuana 3 diş sarımsak koydum....birazda zeytinyağı ilave ettim....hiç bekletmeden yıkadım saçlarımı ama çok çok az koku geldi....Niye öyle oldu anlamadım...Acaba az mı koyudm sarımsakları büyük diş diye 3 adet koymuştum....Sonra başak bir şampuanla yıkadım....dökülmeler oldu bende,ama sanırım o gün içinde kırılan saçlarımdı..çünkü saçımı taramadan yıkamıştım saçlarımı...saç kremi kullanamdığım halde saçlarımın yumuşacık....sanırım zeytinyağının etkisi....ben memnun kaldım zeytinyağından... Sarımsağı birazcık daha artırayım mı?
öpüldünüz şekerler...
evet canım ev hali :) teşekkür ederim :)))bu arada görünce yazmadan edemedim. saçlarında uzamaya dair az birşey fark var. pek uzamamış ama çok dolgun ve sağlıklı görünüyor farkettin mi? 2. foto fönlü falan değilse, doğal ev haliyse gayet güzel.
teşekkürlerr :)fotoğraç çekimi hatalı ilk fotoğraf yakından diğeri uzaktan olunca saç aynı gibi görünüyor ama uzama var gibi geldi bana.
Bana uzamış gibi geldi. Öyle 10 cm bir uzama yok belki ama uzamış yani. Hem dolgunlaşmış bir kere o aşikar :)
valhalacığım ve dearmothercığım bu azminizi kutluyorum gerçekten...inşallah en kısa zamanda en güzel saçlara kavuşacaksınız....
bende dün yaptım sarımsaklı şampuanımı....750ml şampuana 3 diş sarımsak koydum....birazda zeytinyağı ilave ettim....hiç bekletmeden yıkadım saçlarımı ama çok çok az koku geldi....Niye öyle oldu anlamadım...Acaba az mı koyudm sarımsakları büyük diş diye 3 adet koymuştum....Sonra başak bir şampuanla yıkadım....dökülmeler oldu bende,ama sanırım o gün içinde kırılan saçlarımdı..çünkü saçımı taramadan yıkamıştım saçlarımı...saç kremi kullanamdığım halde saçlarımın yumuşacık....sanırım zeytinyağının etkisi....ben memnun kaldım zeytinyağından... Sarımsağı birazcık daha artırayım mı?
öpüldünüz şekerler...
krem kullanmak bakımı etkilemez değilmi arkadaşlar.saçlarıma krem kullanmam gerekiyor çünkü.
kremi sadece çok hafif uçlarına süreceğim.yoksa benimde saçlarım ince telli.etkilemez sanırım tatlım ...benim saçlar ince telli ,krem kullanınca yapışıyor ve çabuk yağlanıyor..o yüzden kullanmıyorum ben..
canım bence hiç bekletmediğin için koku olmamıştır bi kaç gün sonra daha fazla koku alcağına eminim :)
selam tatlım :))
ben 700 ml şampuana 5 büyük diş rendeledim..5 dakika saçımda bekletiyorum,sonra durulayıp içine menekşe yağı eklediğim diğer şampuanımla yıkıyorum..koku filan kalmıyor..benim super burun kardeşim ile annem bile anlamadılar sarmısaklı şampuanla yıkadığımı...
benim şampuanda da zeytinyağı var tatlım..
Ne güzel bir giriş olmuş o öyle, hoş geldin canım :) Bakımlar hakkında merak ettiğin bir şey olursa yanıtlarım. Cici cici tariflerle pırıl pırıl buklelerin olur
yaaa süper saçların var benim o kadar saçım olsun dünyaaa kadar borcum olsun yane maşallah dielim nazar değmesinöncelikle benim saçım kuru cansız ve ince telli yıpranmış ben saçımın hem sıklaşmasını DÖKÜLMEMESİNİ VE ÖZELLİKLE UZAMASINI çok istiyorum dökülüyo ve uzamıyo bu yüzden saçımı hiç açmıyorum daha önce herhangi bi yağ uygulamadımda lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar rapunzell sencxe ne yapmalıyımmm çok tşk şimdiden :44: :80:
bide şampuan sIK değişiyom ve iki ayda bir saç boyatıyom ondan kesin ama bitkisel şampuan kullanmak istiyorum ne öneririsiniz sarımsak özlü ısırgan otlu süper olur diolar fakat kokusu kötüymüş başka şampuanlada kokusu için yıkasak bi anlamı olmaz bence kuaförüm arı sütü şampuanından bahsetti kokusuda süpermiş saçıda beslermiş fikrin varmı rapunzell:82::90: :44:
hiç krem kullanmıyorum tatlım :))
bal ve sarmısaktan sonra gerek kalmıyor kreme..yumuşacık saçlarım var sayende...
bugün bakımımı da yaptım...
hadi bakalım hayırlısı
krem kullanmak bakımı etkilemez değilmi arkadaşlar.saçlarıma krem kullanmam gerekiyor çünkü.
öpüldünüz şekerler...
evet canım bence de beklemediği için koku olmamıştır.....yandım artık ikinci kez yıkamaya kokudan burnumun direği kırılır
selam güzelim....ben az koymuşum demek ki iki diş daha katayım içine...diğer şampuanım pantene boyalı saçlar için olnı hiçbirşey katmıyorum içine...ama katacağım tabi...yağlarımı bir alayım saçlarımı mis mis kokutacağımparıl parıl parlatacağım zeytinyağına bayıldım :124:gerçekten yumuşacık oldu saçım saç kremi olmadığı halde üstelik boyalı olduğu halde...
güzel saçlı günlere.....
rapunzeeeelim bugün yoğun herhalde giremedi forumasınavında başarılar güzel saçlı kız
Hoş buldum canım :) Ya uzun uzun anlatıp bunaltmak istemem aslında ama yardıma ihtiyacım var. :) Saçlarım kıvırcık ben yıprattım onları ,düzleştirdim falan.. kupkuru,yıpranmış yanık gibi olmuş resmen. Doğal mucizelerden yanayım fakat kozmetik ürün tavsiyelerinede açığım canım ya . Birde geç uzuyor. Bildiğin bir şeyler varsa ve yardımcı olursan duacın olucam tatlıımm :)
Uzun uzun da anlatabilirsin, bunalmam canım :) İlk olarak şampuan ilaveleri için öneride bulunayım. Uzaması için çamterebentin, yumuşayıp parlaması için çambalı, yine yumuşaması ve gürleşmesi için de sarımsak katabilirsin. Bakım olarak sinameki bakımı saç uzatır, onun içine çambalı ilave edersen de saçlarını onarır. Saç uçlarına banyodan sonra nemliyken gliserin damlatıp tararsan da yanıklarına iyi gelir :)
nasılsınız rapunzelcim ve rapunzel adayları:))
ve yol arkadaşım vallaha nasılsın canım.bir dahaki kürüm c.tesi sen ne zaman yapıyorsun bakim.
Çok sağol canımm ya :) hepsini temin edip başlayacağım :) sonuçları yazarım,tekrar teşekkür ederim :) Bakalım bu cici cici tarifler sonucunda o güzel buklelere ulaşabilcekmiyim :)
Sevgiyle kal
İyiyim canım sen nasılsın ? :) Haftada kaç gün bakım yapıyorsun sen öyleFazla kaçırma sonra :)
Ne demek tatlım :) Başladığında yorumlarını bekliyorum. Umarım bir an önce faydasını görüp o güzel buklelere kavuşursun :)
Şimdilik hoşçakal
canım geçen ay dengesiz yaptım bu ay haftada 2 yapmaya karar verdim .ilk 2 hafta duruma göre değiştirebilirim uzama aynı olursa haftada 1 yapacağım uzama ciddi oranda düzelirse 2ye devam edeceğim deneme yanılma yöntemi yani.sence olmaz mı canım böyle.
kızlar normalde saçlarımı yıkadğmda avucuma bir sürü saç teli gelirdi dökülürdü. dün akşam yıkadım 2. sarımsak karışımı deneyişimdi bu kadar kısa sürede kesti dökülmeye mucize gbi bir şey bu yha çevremdekilerde saçlarımın uzadığını söylüyorlar o da tam bakıma başlamadım rapunzell sana ne kadar teşekkür etsem azdıryakında şampuanıma bal zeytinyağı menekşe yağı jojoba yağı döküceğim balın mutlaka çam balı mı olması gerek normak bal olmaz mı
Olur canım. Ama haftada 2'den çok yapma, yorulmasın saçların :)
Rica ederim canım çok sevindim :) Bir arkadaşımız kestane balı katmıştı, aynı etkiyi aldı. Farketmiyor yani :)
ayy canım ben sana bişe sorucam.ben şimdi yeni hamile kaldığımı öğrendim.bu şampuana koycaamız yağların yada vitamin ampullerin zararı olur mu ki acaba.şimdi aktara sorsam adam satmak için hersey diebilir.güvenemedim...