Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

canım evet hatalarımı farkettim
1-yıkama öncesi bakım yapıyordum
2-masaj yapmıyordum hafiften yediriyordum
3-silikonllu şampuan kullanıyordum bu gözeneklerimi tıkıyordu.

bunları değiştireceğim için inş.bu ay daha iyi uzayacak gibi geliyor bana.

bu arada ben bir kez sığır iliği yaptım saçıma kasaptan aldım ücretsiz ama her zaman olmuyor soruyorsun hangi gün geleyim diye oda sana veriyor günü.ama ben devam ettiremedim midem bulandı sonra ve çok zor yıkadım defalarca şampuanladım saçı.

ay o zaman ben yapamayacağım onu..yarı vejetaryan gibi bişeyim. et yemiyorum. yemeyi geçtim görünce bile midem bulanıyor. dearmother midem bulandı fln demiş devam edememiş. çok mu kötü. yok yok yapamam kesinlikle. şimdi bile içim kalktı. bu iş yatıcak

canım o zaman biraz zor iş.afedersin ineğin ayak kemiğinin eklem içinde olan ilik yağından bahsediliyor sana o kemik kırık şekilde veriliyor sen onu evde çıkarıyorsun kaynarken... .anlatmayayım cnm ya.ben et severim ama midem bulandı yinede sürdüm hatta buzluğumada koydum kalanı ama bir daha süremem sanırım

Yağlanır, yağlanır merak etme :)

Eki Görüntüle 210682

kontesin tpiğine ekledim ama bide siz görün istedim kızlar uzamamış dimi

Bana uzamış gibi geldi. Öyle 10 cm bir uzama yok belki ama uzamış yani. Hem dolgunlaşmış bir kere o aşikar :)

İnşallah canım.

Sığır iliğini çok duydum ama denemeye yeltenmedim bile. Arkadaşım denemişti, memnundu. Bir de saçları koyulaşınca ben de önereyim dedim.

Ben denemediğim için bilemicem canım ama yapan arkadaşım memnundu ve yapabiliyordu yani. Ben de yapamam mesela =/

konu sahibi burdaymış merhaba önce saçlarını çok beğendiğimi belirteyim maşallah :)
yazıların hepsini okuyamadım ama benim saçlarım çok yanık
hemde hiç işlem görmediği halde ne boya var nede düzleştirici falan yapmam ama yine de çok yıpranmış :44:
bana önerebileceğin birşey varmı acaba ?

Mrb canım çok teşekkür ederim, hoşgeldin. Görmediğim için çıktım, kusura bakma :)
Ballı şampuanla yumuşatmaya başlayabilirsin. Saç uçların için gliserin kullanabilirsin. Yağ bakımı da yumuşatıyor. Sen aklına yatana bak, merak ettiğin bir şey olursa yanıtlarım :)

önemli değil canımm
yağ bakımı yapıorum daha önce gliserin sürdüm ama çıtır çıtır oldu sanki saçlarım ballı şampuanı denicem saol :)

kızlar sarımsak bende kaşıntı yaptı sanırım saçlarım temiz olmasına rağmen kaşınıyor sizde de böyle oldu bir de şampuanımı da değiştrdm acaba ondan da olabilir mi bioblasa başladım

konu sahibi arkadaş saçların çok güzel maşallah
benim de buna yakın boyu ama renk koyu kahve
ben şey soracaktım bilgin varsa bu bitkisel şampuanlardan almak istiyorum marka önerebilir misin kullandın mı hiç

Off kıvırcık saçlarım, sizinle mutlu olmaya çalışıyorum ama galiba ben size pek bakmıyorum .Ama bakın size cici cici tarifler buldum hepsini deneyeceğizz ve mutlu olup konu sahibi arkadaşa dua edeceğizzz :)

canım rapunzelcim....

inşallah kısa sürede uzun ve sağlıklı saçlarımız olur inşallah...
yok canım ya,kremsiz şampuan kullanıyorum..uçlarına krem bile sürmüyorum..ama artık gün aşırı yıkayacağım..saçlarımı alıştıracağım, idare etti beni saçlarım :))

ben bugün bitkisel şampuan aldım mecitefendinin ısırgan otulu sampuanı.alışık olmadığım için tabi farklı geldi özellikle kokusu falan.gerçi ben içine bir dünya şey daha koydum yararı olacakmı ilerleyen günlerde paylaşacağım inş.

bu arada ben bakımlarıma sarımsak katıyorum genelde ,şampuana katmadım

önemli değil canımm
yağ bakımı yapıorum daha önce gliserin sürdüm ama çıtır çıtır oldu sanki saçlarım ballı şampuanı denicem saol :)

Gliserini banyodan sonra saçın nemliyken uçlarına göz kararı damlatıp tarakla yedirirsen olmaz canım :) Bal kesinlikle yumuşacık yapıyor. Deneyen arkadaşlar da memnun kaldı.

kızlar sarımsak bende kaşıntı yaptı sanırım saçlarım temiz olmasına rağmen kaşınıyor sizde de böyle oldu bir de şampuanımı da değiştrdm acaba ondan da olabilir mi bioblasa başladım

Sarımsaklı şampuanı uyguladıktan sonra 1,2 dakika tutuyorum. O esnada bazen hafif bir kaşıntı oluyor ama durulayınca kalmıyor. Şampuan değişikliğinden olabilir dediğin gibi. 2.,3. yıkamandaki durumlara göre teşhis koyarız canım :)

Çok teşekkür ederim
Senin saçlarının da çok güzel olduğuna eminim :)
Otacı kullanıyorum canım onu önerebilirim.

Ne güzel bir giriş olmuş o öyle, hoş geldin canım :) Bakımlar hakkında merak ettiğin bir şey olursa yanıtlarım. Cici cici tariflerle pırıl pırıl buklelerin olur

İnşallah canım :)

İdare etmeleri sevindirici :) Uçlara sürmüyorum derken saç diplerini kastediyorsun di mi ? Kremi saç diplerine sürüyorsan o da yağlanma yapar :)

sarımsaklı bakım değl de bitkisel sarımsaklı şampuan kullansak işe yararmı acabaa :)

Mutlaka onun da faydası vardır ama bence sarımsağın özü kadar faydalı değil :)

Otacıyı deneyebilirsin bir dahakine canım. Gelişmeleri de bekliyoruz :)

yaaa süper saçların var benim o kadar saçım olsun dünyaaa kadar borcum olsun yane maşallah dielim nazar değmesinöncelikle benim saçım kuru cansız ve ince telli yıpranmış ben saçımın hem sıklaşmasını DÖKÜLMEMESİNİ VE ÖZELLİKLE UZAMASINI çok istiyorum dökülüyo ve uzamıyo bu yüzden saçımı hiç açmıyorum daha önce herhangi bi yağ uygulamadımda lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar rapunzell sencxe ne yapmalıyımmm çok tşk şimdiden:44::80:

bide şampuan sIK değişiyom ve iki ayda bir saç boyatıyom ondan kesin ama bitkisel şampuan kullanmak istiyorum ne öneririsiniz sarımsak özlü ısırgan otlu süper olur diolar fakat kokusu kötüymüş başka şampuanlada kokusu için yıkasak bi anlamı olmaz bence kuaförüm arı sütü şampuanından bahsetti kokusuda süpermiş saçıda beslermiş fikrin varmı rapunzell:82::90::44:

hiç krem kullanmıyorum tatlım :))
bal ve sarmısaktan sonra gerek kalmıyor kreme..yumuşacık saçlarım var sayende...
bugün bakımımı da yaptım...
hadi bakalım hayırlısı

hiç krem kullanmıyorum tatlım :))
bal ve sarmısaktan sonra gerek kalmıyor kreme..yumuşacık saçlarım var sayende...
bugün bakımımı da yaptım...
hadi bakalım hayırlısı
krem kullanmak bakımı etkilemez değilmi arkadaşlar.saçlarıma krem kullanmam gerekiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…