- 1 Mayıs 2011
- 2.128
- 2
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
Yanlış olduğunu düşündüğün şeyleri keşfedip düzelttiğine göre artık uzamamaları için hiç bir sebep yok. Hadi bakalım :)
Zeytinyağına ben de güveniyorum. Ay sonu denicem bakalım. Ben de her seferinde farklı aktara gidiyordum. 1 aydır sabit bir aktara gitme kararı aldım. Dediğin gibi her açıdan daha iyi oluyor. Hatta kadın kartını verdiğinde çocukken gittiğim aktarın farklı bir şubesi olduğunu farkettim. Sohbet, muhabbet epey de indirim yaptı :)
Uzaman çok çok iyi canım. Çok sevindim. Temmuzda daha da çok uzar inşallah :)
İnşallah canım. Sığır iliğini kullanan arkadaşım kasaptan alıyordu yanılmıyorsam. Bildiğin sığır iliğini kaynatıp yağını sürüyordu saçlarına. Yoksa sığır iliği yağı olarak satılmıyor bildiğim kadarıyla. Bir bak istersen, olmadı arayıp sorarım :)
En azından sebebi belli oldu melyqecim. İlave yaparsan eskisi gibi sorunsuz kullanabilirsin. Çamterebentin yağlanmaya iyi geliyordu. Bol miktarda koyduğun için seninkini komple mi kesti :)
ay o zaman ben yapamayacağım onu..yarı vejetaryan gibi bişeyim. et yemiyorum. yemeyi geçtim görünce bile midem bulanıyor. dearmother midem bulandı fln demiş devam edememiş. çok mu kötü.yok yok yapamam kesinlikle. şimdi bile içim kalktı. bu iş yatıcak
fotoğraç çekimi hatalı ilk fotoğraf yakından diğeri uzaktan olunca saç aynı gibi görünüyor ama uzama var gibi geldi bana.
evet canım komple kesti vallaama kötü oluyo ya bence saç kendi yağından daha çok besleniyo yağlansın artık valla kaşıntıdan öldüm tahriş oldu saç derim kaşımayayım diye tırnakları kestim valla
canım evet hatalarımı farkettim
1-yıkama öncesi bakım yapıyordum
2-masaj yapmıyordum hafiften yediriyordum
3-silikonllu şampuan kullanıyordum bu gözeneklerimi tıkıyordu.
bunları değiştireceğim için inş.bu ay daha iyi uzayacak gibi geliyor bana.
bu arada ben bir kez sığır iliği yaptım saçıma kasaptan aldım ücretsiz ama her zaman olmuyor soruyorsun hangi gün geleyim diye oda sana veriyor günü.ama ben devam ettiremedim midem bulandı sonra ve çok zor yıkadım defalarca şampuanladım saçı.
ay o zaman ben yapamayacağım onu..yarı vejetaryan gibi bişeyim. et yemiyorum. yemeyi geçtim görünce bile midem bulanıyor. dearmother midem bulandı fln demiş devam edememiş. çok mu kötü.yok yok yapamam kesinlikle. şimdi bile içim kalktı. bu iş yatıcak
konu sahibi burdaymış merhaba önce saçlarını çok beğendiğimi belirteyim maşallah :)
yazıların hepsini okuyamadım ama benim saçlarım çok yanık
hemde hiç işlem görmediği halde ne boya var nede düzleştirici falan yapmam ama yine de çok yıpranmış :44:
bana önerebileceğin birşey varmı acaba ?
Mrb canım çok teşekkür ederim, hoşgeldin. Görmediğim için çıktım, kusura bakma :)
Ballı şampuanla yumuşatmaya başlayabilirsin. Saç uçların için gliserin kullanabilirsin. Yağ bakımı da yumuşatıyor. Sen aklına yatana bak, merak ettiğin bir şey olursa yanıtlarım :)
Hadi bakalım inşallah ikiniz de memnun kalırsınız canım :) Zeytinyağını ben de katıcam. Ay sonu yeni bir şampuan hazırlamayı düşünüyorum. Hepimize faydalı olur umarım :)
Baldan sonra yumuşama olur belki canım. Ben Otacı'da öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Saçlarının yağlanma oranının düşmesine sevindim canım. Bir de bir şey sorucam 2'si bir arada olan şampuanlardan mı kullanıyorsun ? Onlar da yağlanma ve kepeği tetikliyor da.
Saçlarıma bakım yapmayı özledim. Siz yaptıkça hevesleniyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum bu ara. Ama yine de uzama bariz belli oluyor :)
Mrb canım. Bal yumuşak ve parlak yapar saçlarını, biz çok memnunuz.
Ampul kırma olayına gelince, başlarda ben de çok zorlanıyordum. Şimdi bana göre pratik gelen bir yol buldum.
Daha önce de anlatmıştım. Ampulün kırılması gereken kısmı mutfak evyesinden yukarı, gerisi lavabonun iç kısmına gelecek şekilde tutup bıçakla ufak bir hamle yapıyorum. Kolayca kırılıyor.
İnşallah canım. Memnun kalmana sevindim :)
Canım ben saçlarım çok olduğu için karışımın oranını biraz arttırıyorum. Fısfıslı şişeye döküp önce üstlere sonra duşakabinin içine eğilip komple diplere sıkıyorum bol bol. Kalanını saçımın geri kalanına ve uçlarına döküyorum. Bitince de elimle diplerine masaj yapıp yediriyorum.
:) Sizlere kocaman bir alkış asıl. Azim ve istikrarınızla herkesi heveslendiriyorsunuz
Her zaman hep destek tam destek :) İyi ki sizler de görüp gelmişsiniz topiğimize :)
Masaj etki ediyor canım. Kürü uyguladıktan sonra 5 dk yedirirsen farkı görürsün :)
Faydalı olabilir canım. Sen memnun kalırsan bizler de başlayabiliriz. Ne kadar çok kür kullanıyoruz öyle :) Aktarlar bizim topiklerimize çalışıyor
önemli değil canımm
yağ bakımı yapıorum daha önce gliserin sürdüm ama çıtır çıtır oldu sanki saçlarımballı şampuanı denicem saol :)
kızlar sarımsak bende kaşıntı yaptı sanırım saçlarım temiz olmasına rağmen kaşınıyor sizde de böyle oldu bir de şampuanımı da değiştrdm acaba ondan da olabilir mi bioblasa başladım
konu sahibi arkadaş saçların çok güzel maşallah
benim de buna yakın boyu ama renk koyu kahve
ben şey soracaktım bilgin varsa bu bitkisel şampuanlardan almak istiyorum marka önerebilir misin kullandın mı hiç
Off kıvırcık saçlarım, sizinle mutlu olmaya çalışıyorum ama galiba ben size pek bakmıyorum .Ama bakın size cici cici tarifler buldum hepsini deneyeceğizz ve mutlu olup konu sahibi arkadaşa dua edeceğizzz :)
canım rapunzelcim....
inşallah kısa sürede uzun ve sağlıklı saçlarımız olur inşallah...
yok canım ya,kremsiz şampuan kullanıyorum..uçlarına krem bile sürmüyorum..ama artık gün aşırı yıkayacağım..saçlarımı alıştıracağım, idare etti beni saçlarım :))
sarımsaklı bakım değl de bitkisel sarımsaklı şampuan kullansak işe yararmı acabaa :)
ben bugün bitkisel şampuan aldım mecitefendinin ısırgan otulu sampuanı.alışık olmadığım için tabi farklı geldi özellikle kokusu falan.gerçi ben içine bir dünya şey daha koydum yararı olacakmı ilerleyen günlerde paylaşacağım inş.
bu arada ben bakımlarıma sarımsak katıyorum genelde ,şampuana katmadım
Gliserini banyodan sonra saçın nemliyken uçlarına göz kararı damlatıp tarakla yedirirsen olmaz canım :) Bal kesinlikle yumuşacık yapıyor. Deneyen arkadaşlar da memnun kaldı.
Sarımsaklı şampuanı uyguladıktan sonra 1,2 dakika tutuyorum. O esnada bazen hafif bir kaşıntı oluyor ama durulayınca kalmıyor. Şampuan değişikliğinden olabilir dediğin gibi. 2.,3. yıkamandaki durumlara göre teşhis koyarız canım :)
Çok teşekkür ederim
Senin saçlarının da çok güzel olduğuna eminim :)
Otacı kullanıyorum canım onu önerebilirim.
Ne güzel bir giriş olmuş o öyle, hoş geldin canım :) Bakımlar hakkında merak ettiğin bir şey olursa yanıtlarım. Cici cici tariflerle pırıl pırıl buklelerin olur
İnşallah canım :)
İdare etmeleri sevindirici :) Uçlara sürmüyorum derken saç diplerini kastediyorsun di mi ? Kremi saç diplerine sürüyorsan o da yağlanma yapar :)
Mutlaka onun da faydası vardır ama bence sarımsağın özü kadar faydalı değil :)
Otacıyı deneyebilirsin bir dahakine canım. Gelişmeleri de bekliyoruz :)
krem kullanmak bakımı etkilemez değilmi arkadaşlar.saçlarıma krem kullanmam gerekiyor çünkü.hiç krem kullanmıyorum tatlım :))
bal ve sarmısaktan sonra gerek kalmıyor kreme..yumuşacık saçlarım var sayende...
bugün bakımımı da yaptım...
hadi bakalım hayırlısı