-
- Konu Sahibi rapunzeeel
kızlar 5 ay önce doğum yaptım saçlarım felaket dökülüyor ayrıca ince telli ve çok yağlı napcağımı şaşırdım kestirmek istemiorum bu yaptığınız bakımlar banada ii gelirmi acaba yoksa kel kalcam
hamilelikte kullandığın vitaminleri kullanmanda iyi olacak canım.Emziriyorsan vitamin ekslikliğinde olmuş olabilir.Bakımlardan kesinlikle yarar göreceğini düşünüyorum.gerçi koç'umuz rağunzel o daha sağlıklı bilgi verir sana.kızlar 5 ay önce doğum yaptım saçlarım felaket dökülüyor ayrıca ince telli ve çok yağlı napcağımı şaşırdım kestirmek istemiorum bu yaptığınız bakımlar banada ii gelirmi acaba yoksa kel kalcam
ne kadar zamanda 1 cm olduofff ya saçlarının uzadığına sevinemeyen tek insan benim herhalde!! çarşamba günü tekrar sinameki kürüne başladım ve şuan 1 cm'e yakın bir uzama var ama bembeyaz!!!!!! nefret ettirdiler bana ya...:84:
3 günde bir cm mi anlamadım şaka gibiofff ya saçlarının uzadığına sevinemeyen tek insan benim herhalde!! çarşamba günü tekrar sinameki kürüne başladım ve şuan 1 cm'e yakın bir uzama var ama bembeyaz!!!!!! nefret ettirdiler bana ya...:84:
menekşe yağı super kızlar...şiddetle tavsiye ederim ....
Ben bakım kürü yapıyorum diye bir konu açmıştım oradan takip ediyorum bugün bakınca gördüm tarihi.yaptığım kürleri falan yazıyorum.Acayip mutlu oldum bende
kızlar 5 ay önce doğum yaptım saçlarım felaket dökülüyor ayrıca ince telli ve çok yağlı napcağımı şaşırdım kestirmek istemiorum bu yaptığınız bakımlar banada ii gelirmi acaba yoksa kel kalcam
rapunzelcim maya bakımı hiç yaptınmı önerirmisin cnm ben bir kez yaptım ama kokusu çok kötüydü devam edemedim.
offf ya saçlarının uzadığına sevinemeyen tek insan benim herhalde!! çarşamba günü tekrar sinameki kürüne başladım ve şuan 1 cm'e yakın bir uzama var ama bembeyaz!!!!!! nefret ettirdiler bana ya...:84:
evet yağlarımı aldım sonunda ama bemiksli bakımı sonraya bıraktım saçlarım çok dökülüo yağlı ince telli ve tararken birbirine karışıo off off şampuanıma zeytinyağıda eklesem nasıl olur acaba birde çam terebentin bi kutu aldım yarısını şampuanıma yarısını yağ karışımına koysam olur heralde
.canım teşekkür ederim çok güzel düşünmüşsün bu topiği ellerine sağlık son olarak bişey sorucam o yağ karışımı ne kadar beklemeli saçta
.
Rica ederim ben de teşekkür ederim :) yarım saat-1 saat bekletmen yeterli olur canım.
teşekkürler ii geceler
3 günde bir cm mi anlamadım şaka gibi
Canım benim üzülme sen. En azından sağlıkla uzayan saçların var, buna da şükür. Uzama konusunda etkili olduysa bakımlar beyazlama konusunda da etkili olabilir. Hangi bakımları uyguluyorsun şu an. Sığır iliğini denedin mi ?
Canım maya bakımını 1 kez yaptım fakat araştırdımda saçın gelişimi için gerekliymiş yani tüketin diyor fakat sürmekte yararlı sanıyorum ki.kullananlar çok çünkü.bir araştır canım.Yok tatlım denemedim hiç. Önerilen bir şeyse deneyebilirim ama :) Memnun kalmış mıydın sen ? tabi bir kullanımda etkili olduysa :)
rapunzelcim yeni bir haberle geldim karşıma
araştırmalarım sonucu öğrendim ki şampuana katılan doğum kontrol hapları saçı uzatıyormuş.Düşündüm mnatığını içerdiği östrojen hormonundan sanıyorumki saçın uzaması için gerekli hormon ya.Hatta bakımların içine bile konulabilir doğruysa.Bir araştırmak gerek.